-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.181
oku oku sonunu getiremedim yaaa amma kaynatmışsınız
yazgı ne yapmayı düşünüyorsun kilo konusunda?
meralcim aaynen öyle susuyorum ama gelip üzerime çöreklenmesinede göz yummayacağım!
ewet aşkım ferrom ..günde 5 damla...kakası simsiyah olucak sakın endişelenme kan damlasından ..
hımm, uzun süre aktivasyon göstermeyince mi öyle oluyo acaba dicem ama o zaman da Özfge'nin hiç burada görünmemesi gerekirdikaydirigubbakcemile3 di mi Özge???? bi slm vermek yok muuuuaklinialirimsmile[/QU
Selam Meral, yakaladın beni, gizli gizli takılıyodum burda
gizli gizli takılma şekerim, açık açık atıl bizeyerimseniben
hehe oldu görünümda yakınlaştır uzaklaştı diye bişey varmış..yakınlaştırdım oldu...öffff hanife ve meral sağolun kızlar ya yinede..yapamasaydım artık ekrandaki yazıları görmek için bir büyüteç almam gerekiyordu...:)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Maş bugün çeneler düşmüş okuyamadım geçmişi vala:)
hehheh evet o çenesi düşen baş kişi de benimsositososito
aklıma esti alp e geçen gün aldığım milupanın meyve püresinden verdim 8-10 kaşık.baştan surat ekşitti yadırgadı sonra sevdi sıpam versem dahada yiyecekti ben vermedim
ya ben de almıştım bi meyve püresi şeftali-muz bende mi denesem acaba yaaCADIARZU hepiniz bişiler deniyosunuz hevesleniyorum ben de
ve kustu bile:sinifsinif:bilmiyorumkismile
yok ben denemeyeyim o halde
oku oku sonunu getiremedim yaaa amma kaynatmışsınız
yazgı ne yapmayı düşünüyorsun kilo konusunda?
meralcim aaynen öyle susuyorum ama gelip üzerime çöreklenmesinede göz yummayacağım!
bence de cnm, sen mesafeni koru, o da yavaş yavaş anlayacaktır nerde durması gerektiğini
ya okumak değilde böyle aşşaa dogru sündür sündür gösleri yoruluo insanın site bi çare bulsun:)
nası yani yaaa, anlamadım ben:uhm: başka ne tür olabilir ki?
kızlar asya ya halası 2 gün önce bieyler tattırmıştı.o da bayıldı çok sevdi...şimdi alışmış.yoğurt yiyordum bana da ver diye nasıl çırpınıyor...verdim bi kaşık....bitiriyo bekliyo vercek diye.kaşığı ağzına doğru yaklatırınca çıldırıyo sevinçten ,açıyo ağzını...bi kaşık daha verdim sonrada vermedim....çok şirinler ya.............
bu arada yağmur da çok tatlı çıkmış fotoda annesi.yesinler onu....
uyyy yerim ben onu, uffff beni de heveslendiriyonuz wallaha, acaba yoğurt mu mayalasam ben deCADIARZU
slm ebru bende sizin SAT dansempatiksalakcinni ben karma aşısını 14 yaptırcam ban hala d vitaminini kullanıyorum kan damlasını ne zaman almak gerekiyor 4 aylık oluncamı başlanıyor acaba merak ettim
ya birde sağlık ocağında vurulmayıp özelde vurulan önemli bir aşı varmı geçmiyim ishal aşısı dışında ben onu yaptırmıycam daha yeni 3 yıllık bir aşıymış ya birde İKBAL hanımın bi programında dinlemiştim karma aşıları aynı anda vurulunca otizmi tetikliyormuş diye dinlemiştim ben şimdi 4 ay aşımı yaptırcam 2 bacağından olcak galibabilmiyorumkismile
evet canım bizim doktor da 4 aylık olunca kan damlasına başıcaz demişti. bizim karnede bi de pnömokok diye bi aşı var ama onu sağlık ocaklarında da yapıyolar mı bilmiyorum
ben geldimmmm, oğluşumla pazara gittim, büyük oğlanı da alıp sebzeleri ona taşıttım, sonra gelip dolaba yerleştirdim, taze fasülyemi ateşe koydum, beybikimi emzirip uyuttum. eeee nasılım ama, çok hızlıyım di mikaydirigubbakcemile3
süpersin valla.ben de birazdan kilere gitcem.malum meyve-sebze günü bugün.....
slm ebru bende sizin SAT dansempatiksalakcinni ben karma aşısını 14 yaptırcam ban hala d vitaminini kullanıyorum kan damlasını ne zaman almak gerekiyor 4 aylık oluncamı başlanıyor acaba merak ettim
ya birde sağlık ocağında vurulmayıp özelde vurulan önemli bir aşı varmı geçmiyim ishal aşısı dışında ben onu yaptırmıycam daha yeni 3 yıllık bir aşıymış ya birde İKBAL hanımın bi programında dinlemiştim karma aşıları aynı anda vurulunca otizmi tetikliyormuş diye dinlemiştim ben şimdi 4 ay aşımı yaptırcam 2 bacağından olcak galibabilmiyorumkismile
slm canlar , meral bende oğlusla pazara gittim büyük oğlum olmadıgı için herseyi ben tasıdım :)))) bu arada muhabbet baya ilerlemiş oku oku bitmiyo gecmişi
size biseyler soracagım ege 3 ay 3 haftalık anne sütü alıyo sadece havalar cok sıcak ya artık biraz su versemmi
2.sorum oglus kucakta oturmak istiyo bunun için erkenmi
öptüm hepinizi
Şeftali-muz kabız yapar kaka probleminiz varsa vermeyin ya da çok az verin.
mart ayı bebekleri için resim göndereceğim deli gibi cd arıyorum evin içinde biyere kaldırmıslardır umarm hemen bulurum
aa ölemi onun doğruluğuunu nerdne öğrenebilirz ki
o ne len?kardelen alp cik kardelen alp cik ne yapıyorsun bana söyle yaramazlık yapıyorum annemin canına okuyorum
kardelen alp cik kardelen alp cik büyüdünde ne oldun söyle haydut oldum yaramaz oldum anneme babama kan kusturdumsempatiksalakcinni:bbo:
bu halleyleri ne kadard büyüklükte kırcaz geçen sefer yaptım hiç güzel omadı ya hepsini ben yedimsempatiksalakcinniburdada var yazmıştım siteyede canım burdan bakabilirsinopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/369205-halleyli-pastasuperrr.html
heh iyi hatırlattın bnde yapcem bu akşam sağılmış sütlesağdım geldim dahada sağacaktım ama alp kudurdu.dursun buzluktada lazım olur zaten emmiyor şusıra doğrudüzgün sütler boşa akıyor.hem sonra ben o sütten yoğurt mayalarımaklinialirimsmileyerimseniben.
slm canlar , meral bende oğlusla pazara gittim büyük oğlum olmadıgı için herseyi ben tasıdım :)))) bu arada muhabbet baya ilerlemiş oku oku bitmiyo gecmişi
size biseyler soracagım ege 3 ay 3 haftalık anne sütü alıyo sadece havalar cok sıcak ya artık biraz su versemmi
öptüm hepinizi
öptüm hepinizi
kaydirigubbakcemile3 her eve bi Furkan lazım
canım bizim doktor su vermene gerek yok dedi ben vermiyorum ama ben de düşünmüyorum değil ersem mi acaba diye. banyo yaparken resmen yalanıyo çocuk çünkü, gelen suları emmeye çalışıyo
oturtma konusunda da sen ona destek olduğun sürece oturtmanda sakınca yok dedi yine aynı şekilde doktorumuz
ya okumak değilde böyle aşşaa dogru sündür sündür gösleri yoruluo insanın site bi çare bulsun:)