- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.161
çok geçmiş olsun Hanifecim inşallah siz de ateşsiz atlatırsınız bugünü cnm. walla cnm biz 6900 olursak şükredicem ben
Hanifecim selkie ebruya yardımı olurmusun,sen iyi anlarsın bu işlerden. ekranındaki yazılar küçülmüş te
hanifecim saol canom..
maralım sen yerine ısırdım bennn..yaw benim diger siteye gitmiyoelim şu mart bebekleri defilesine..aklıma gelmiyo en iyisi burdan paylaşmak ayrıldık üçe dörde beşe..
kıyamammm yavrumm..hadi bunuda atlattınız..bizim aşımızda yarınn..eyvahedigeldismile
ewet aşkım ferrom ..günde 5 damla...kakası simsiyah olucak sakın endişelenme kan damlasından ..
şimdiden geçmiş olsun size de iğneyi dibine kadar soktu içim cız etti valla...bir de kan damlası verdi...siz kullanıyor musunuz????
Şenizben biraz oluşumla oynaşayım sonra da pazara gidicem sebze almaya. hepinizi sevgiyle kucalıyorum değerli mart annelerikaydirigubbakcemile3
anladım canım sağol...bize 6 damla dedi...bir de üstüne su içir dedi...ewet aşkım ferrom ..günde 5 damla...kakası simsiyah olucak sakın endişelenme kan damlasından ..
ben biraz oluşumla oynaşayım sonra da pazara gidicem sebze almaya. hepinizi sevgiyle kucalıyorum değerli mart annelerikaydirigubbakcemile3
hımm, uzun süre aktivasyon göstermeyince mi öyle oluyo acaba dicem ama o zaman da Özfge'nin hiç burada görünmemesi gerekirdikaydirigubbakcemile3 di mi Özge???? bi slm vermek yok muuuuaklinialirimsmile[/QU
Selam Meral, yakaladın beni, gizli gizli takılıyodum burda
vayyy ok yes thanks mucuk
ne zaman ögrendin olim ..özgeeeeeeeeee nbrrrrr???
ewet canooo taşınıyoz ..bizim kızlar aynı dogum tarihine sahip heee..vay benim SAT arkadaşım...İyiyim, kızımla aynı gün doğan Yağmur'un annesi Ebru, sen nasılsın?? Kolay gelsin tasınıcakmışsın..
ya doğum kliosu çok iyiydi karnımdaki kadar iyi bakamıyorum gibi geliyor....:1no2::çok üzgünüm:
olurum inşallah sorun tam olarak bilgisayarın ana ekranındaki yazıların simgelerin falan küçülmüş olmasıysa...
masaüstünde boş bir yerde sağ tıkla özelliklere gir
açılan küçük pencerede ayarlara gir
ordan ekran cözünürlüğünü düşür...
sonra kaydet
ve kustu bile:sinifsinif:bilmiyorumkismile