2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hanifecim saol canom..
maralım sen yerine ısırdım bennn..yaw benim diger siteye gitmiyoelim şu mart bebekleri defilesine..aklıma gelmiyo en iyisi burdan paylaşmak ayrıldık üçe dörde beşe..

ya doğum kliosu çok iyiydi karnımdaki kadar iyi bakamıyorum gibi geliyor....:1no2::çok üzgünüm:

olurum inşallah sorun tam olarak bilgisayarın ana ekranındaki yazıların simgelerin falan küçülmüş olmasıysa...
masaüstünde boş bir yerde sağ tıkla özelliklere gir
açılan küçük pencerede ayarlara gir
ordan ekran cözünürlüğünü düşür...
sonra kaydet

hanifecim saol canom..
maralım sen yerine ısırdım bennn..yaw benim diger siteye gitmiyoelim şu mart bebekleri defilesine..aklıma gelmiyo en iyisi burdan paylaşmak ayrıldık üçe dörde beşe..

ay ben de oraya bakmıyorum yaw, bence de ne paylaşcaksak burda paylaşalım işte ne gerek ar başka topiğe

ben biraz oluşumla oynaşayım sonra da pazara gidicem sebze almaya. hepinizi sevgiyle kucalıyorum değerli mart annelerikaydirigubbakcemile3

ewet aşkım ferrom ..günde 5 damla...kakası simsiyah olucak sakın endişelenme kan damlasından ..
anladım canım sağol...bize 6 damla dedi...bir de üstüne su içir dedi...

ben biraz oluşumla oynaşayım sonra da pazara gidicem sebze almaya. hepinizi sevgiyle kucalıyorum değerli mart annelerikaydirigubbakcemile3

bol bol al benim yerime de ye...burda taze sebze meyve bulmak imkansız neredeyse...ya kurtlu ya donmuş ya ham oluyorlar bıktım walla...klava:

baçım sağol ama olmadı ya..sadee nternet sayfalarımın yazıları küçük...

hehe oldu görünümda yakınlaştır uzaklaştı diye bişey varmış..yakınlaştırdım oldu...öffff hanife ve meral sağolun kızlar ya yinede..yapamasaydım artık ekrandaki yazıları görmek için bir büyüteç almam gerekiyordu...:)))

aklıma esti alp e geçen gün aldığım milupanın meyve püresinden verdim 8-10 kaşık.baştan surat ekşitti yadırgadı sonra sevdi sıpam versem dahada yiyecekti ben vermedim

oku oku sonunu getiremedim yaaa amma kaynatmışsınız
yazgı ne yapmayı düşünüyorsun kilo konusunda?
meralcim aaynen öyle susuyorum ama gelip üzerime çöreklenmesinede göz yummayacağım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…