2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mero sunada cevap verr..sayfa akıcılıgını bi önceki sayfaya gecerek saglıorum nası yapcez bunu ??yani son sayfaya gecmek için son iletiye önceki sayfayı tıklayarak sonra son sayfa diorum

klavyedeki F5 tuşuna basınca sayfa yenileniyo bebeğimmmolumunekankayizsmile

çıkmış bileee...ay halılarım geldi biraz önce pıspırıl olmuşşşşşş buna sewindim...
üzüldügümse emlakcıya parayı kaptrdık ewi biz bulduk parayı geri vermediii..

kardelen alp cik kardelen alp cik ne yapıyorsun bana söyle yaramazlık yapıyorum annemin canına okuyorum
kardelen alp cik kardelen alp cik büyüdünde ne oldun söyle haydut oldum yaramaz oldum anneme babama kan kusturdumsempatiksalakcinni:bbo:

kardelen alp cik kardelen alp cik ne yapıyorsun bana söyle yaramazlık yapıyorum annemin canına okuyorum
kardelen alp cik kardelen alp cik büyüdünde ne oldun söyle haydut oldum yaramaz oldum anneme babama kan kusturdumsempatiksalakcinni:bbo:
ahhahahhayytt..kaydirigubbakcemile3

bu bahsettigin pastadan yapcemm ablacık gitmeden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayıldımmmm, aynen alpcik yerine eymen kelimesini ekleyerek katılıyorum bu şarkıya

bence de denemelisin ebrucumcokacimcoook

çıkmış bileee...ay halılarım geldi biraz önce pıspırıl olmuşşşşşş buna sewindim...
üzüldügümse emlakcıya parayı kaptrdık ewi biz bulduk parayı geri vermediii..

oh oh iyi günlerde kirlet cnm, ben bu kez sildirdim gelecek ay ben de yıkatmaya göndercem inş.
boşver yaa gönlüne göre bi ev buldun ya, giden o para olsun

biz geldik...çok şükür şimdi iyiyiz...ama çok ağladı bu kez yavrummm:KK43::KK43::KK43:
6900de kaldık bu ay sadece 400 gr almış oldu...bu ara az alan bebeklerimiz çok ,normal galiba!!!ama canım sıkılmadı değil...boyu 63 cm olmuş...Allah sağlık versin gerisi boş...
Burcu canım geçmiş olsun Doruk'a...:Saruboceq: Allah'a emanetler..

biz geldik...çok şükür şimdi iyiyiz...ama çok ağladı bu kez yavrummm:KK43::KK43::KK43:
6900de kaldık bu ay sadece 400 gr almış oldu...bu ara az alan bebeklerimiz çok ,normal galiba!!!ama canım sıkılmadı değil...boyu 63 cm olmuş...Allah sağlık versin gerisi boş...
Burcu canım geçmiş olsun Doruk'a...:Saruboceq: Allah'a emanetler..

çok geçmiş olsun Hanifecim inşallah siz de ateşsiz atlatırsınız bugünü cnm. walla cnm biz 6900 olursak şükredicem ben
Hanifecim selkie ebruya yardımı olurmusun,sen iyi anlarsın bu işlerden. ekranındaki yazılar küçülmüş te

X