2010 Kocaeli KK buluşması.:))

Yeni üye arkadaşlar forumda yeni üye olduklarını ve gelmek istediklerini belirtsinler ben mail adresimi özel mesajla veririm,Aslında forumda vermek serbestmi bilmiyorum ona göre araştırıp eğer olursa bu forum için alacağım bir mail adresini burda yayınlarım.

Yazdım ama çıkmadı diyorumki eğer ilerde tanışıp samimi olursak hepimiz iyi birer dost olursak bu kadar kalabalık grupla gün bile yaparız hem maddi hem manevi mutlu olurz

derin mail adresi vermek yasak özellikle belirtmişler. bana özelden atarsın :)

kızlar sizinle sohbet çok güzel ama şimdi eşim geldi yemek faslı başlayacak. ben şimdi çıkıyorum. gece buralarda olursanız sohbete devam ederiz. görüşmek dileğiyle...

sana özel atıcam canım ,ben biraz tavuk modundayım 21:00 de yatıyorumkaydirigubbakcemile3 sabah 8 akşam 8 hizmetinizdeyim:)

işte çokmu yoruluyorsun cnm 21:00 çok erken...

aslında çok yorulmuyorum hatta hiç yorulmuyorum,ama ilkokuldan beri uyku düzenim hep böyle ,ve 22:00 den itibaren cildin kendini yenilemeye başladığını duyduğumda ve en uygun uyuma saatleri 22:00 06:00 olduğunu öğrendiğimde biyolojik saatim hemen uyumamı söylüyorkaydirigubbakcemile3

bu arada ne iş yapıyorun böyle hiç yorulmadan mühendissin galiba...

bunları buluşunca konuşalım yoksa buluşmaya bişey kalmıcak:)Mühendis değilim teknikerim ,tekniker yoktu en yakın olanı işaretledim,ayrıca iktisat 3.sınıf öğrencisiyim ikinci ünv.yi okuyorum.detyalarda buluşuncaşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…