• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

bana uyar aslında izmit de buluşup bir kahve içebiliriz,

wallahi bana da uyar toplanmak isteyen arkadaşlar varsa gün ve saat belirleyelim. bir yerde buluşalım. konuşalım. sohbet edelim. öncelikle gelmek isteyenler bildirsin . sonra ortak kararla gün ve saat belirleyelim.

evet, ben bekarım ama evliler için belki hafta sonu uygun olmaz, hafta içi bir gün ncity üst katta mesela buluşuruz, belki çok kalabalık oluruz anca sığarız kaydirigubbakcemile3

evet, ben bekarım ama evliler için belki hafta sonu uygun olmaz, hafta içi bir gün ncity üst katta mesela buluşuruz, belki çok kalabalık oluruz anca sığarız kaydirigubbakcemile3

bende evliyim :) pazar bana da uymaz eşimin bir tek pazarı tatil çünkü.

tabi ncity de olur. vilayetin ordaki kahve dünyası da olur . hani kahve içicez ya o bakımdan :)

belki başka alternatif fikirlerde gelir

kahve dünyası benim mekan sık giderim :), arslanbey atakent konutlarında oturan arkadaş olsaydı çok güzel olcaktı, yeni taşındık, çok sıkılıyorum...

kahve dünyası benim mekan sık giderim :), arslanbey atakent konutlarında oturan arkadaş olsaydı çok güzel olcaktı, yeni taşındık, çok sıkılıyorum...

evettt orası sıkıcıdır. bende derincede oturuyorum yenikentte burasıda sıkıcı yani kimseyi tanımadığım için çok sıkıcı geliyor..

evettt orası sıkıcıdır. bende derincede oturuyorum yenikentte burasıda sıkıcı yani kimseyi tanımadığım için çok sıkıcı geliyor..

evet sıkıcı, yürüşe çıkmak istiyorum ama tek başıma sıkılırım, aslen kocaelilimisin peki, yoksa evlenincemi geldin cnm?

Kızlar konu sahibi olarak :kedi:hepimizin beklentileri aynı doğrultuda olduğuna göre buluşmaya karar vermek üzereyiz .Şöyle yapalım yılbaşından sonra gün belirleyelim ve herkese uyan saatleri baz alarak buluşma yeri belirleyelim.Mekan olarak uzun masa hepimizin bir arada oturabileceği bir yer olması lazım ve kaç kişi gidileceğini belirlememiz lazım sonra organizasyon işini ben hallederim yer ayırttırım.O yüzden gelecek kişiler bana isimlerini ve gelebilecekleri günleri ve saatleri özel mesajla yollarlarsa bende liste yaparım yılbaşından sonra kesinleştiririz ,ortak günü burda forumda açıklarım ALLAH kısmet ederse buluşuruz.
Ben hafta içi çalışıyorum 17:00 de çıkıyorum hafta sonlarıda müsaitim.Sizde gerekli bilgileri veriniz hadi bakalım
kaydirigubbakcemile5

Kahve dünyası olmayabilir ,mesela jovenin karşısındaki hoşgör pastanesinin üst katları olabilir

canım özelden yazdım sana

okudum şirin abla :) abla diyorum ben daha 23. ben yeni üye olduğum için özelden mesaj yazamıyorum. burdan yazıverdim gitti. bende 3 aylık evliyim. 2 aylıkta bebek bekliyorum. çalışmıyorum. hep evdeyim. dolayısıyla sıkılıyorum hele ki yenikentte :(

ay canım benim benimde kimsem yok bütün gün evdeyim yazın oglumu yenikente cok getirdim cocuk parkı varya venüsün önünce oraya bende çok sıkılıyorum

Back