• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

crazy kendi aramızda sormayalım bari şu yaşı :)) krpz izmitte gitar kursu arıyorum evet,

mrhb crazy 22 yaşımdayım ben:))
üniversiteden yeni mezun oldum,bekarım,ailemin yanında karamürsel de yaşıorum şimdi....
henüz de işim yok :((

hojgeldinn.......

kızlarrr ben de merkezdenim bu grubu görünce de çook sewindm =)) çok bunaldım yaa derslerden :'( değişiklik istiyorum hep beraber bişyler yapılsa ne güzel olr..:))
derin_de'cim gitar kursundan istediğin sadece vakit geçirmekse ko-mek ihtiyacını karşılar..:) ben gittim yarım bıraktım ama ortam güzel oluo yane=) eer başlamışken profesyonel olıym fln diosan özel bi kursa git derim :)

yaa kızlar bende darıcadayım burada yine hiç bir faaliyet yok kızımla birlikte gideceğim kurslar arıyorum bileniniz varsa lütfen yardımcı olsuun opuyorumnanaktan

eşimin işi dolayısıyla düzceye geldim
izmitte canınız sıkılıyo sosyal aktivite bulamıyosunuz oofff offff isterseniz buraya gelin yada kırsal kesimlere doğru gidin bikaç ay kalın izmitte bidaha canınız sıkılıyomu bakın
şuan izmitte olmayı nekadar çok isterdim bilemessiniz allahtan uzak değilim hafta sonları ordayım ama yetmiyo bana hafta sonu

kızlarrr ben de merkezdenim bu grubu görünce de çook sewindm =)) çok bunaldım yaa derslerden :'( değişiklik istiyorum hep beraber bişyler yapılsa ne güzel olr..:))
derin_de'cim gitar kursundan istediğin sadece vakit geçirmekse ko-mek ihtiyacını karşılar..:) ben gittim yarım bıraktım ama ortam güzel oluo yane=) eer başlamışken profesyonel olıym fln diosan özel bi kursa git derim :)

canım bu komeğin kurslarına giderken birde gitarımız olması lazım değilmi onlar vermiyor:kedi:

ne oldu hepimiz buluşmayı istiyoruz ama kimsede hareket yok hadi plan yapalımkaydirigubbakcemile5

Kocaeli'de çok güzel bir fotograf organizasyonumuz var. Fotograf mesakı olanlara tavsiye ederim.

selam hemşolar
bende izmitteyim bizim arada buluşmalarımız oluyo size de haber veririz gelirsiniz
tanışırız

merhaba kızlar, bende kocaelide arslanbeyde oturuyorum, çalışmıyorum bir süredir çok sıkılıyorum...

Back