• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

Ben de varım kızlar. Neredeyse hiç arkadaşım yok burada ve İstanbul'u çok özlüyorum.
Herşeyim orada kaldı. Bir tek eşim var burada.

kızlar gittim kuaföre saçımı kesip gönderdi beni saçların çok yıpranık dedi,çekince kopuyor dedi yine yaptıramadım ya offf:1no2:bende gittim mavi lens aldım:1closedeyes:krpz hoşgeldin hadi bakalım yokmu arttıranturkbayragi

bende varım arkadaşlar çok güzel bi topik olmuş açan arkadaşa teşekkür ederim...ben gölcükteyim herkes merkezdemi kızlar?

hoşgeldin cucuummu41 bilseydim daha önce açardım ne bileyim benden birsürü olduğunukaydirigubbakcemile4 ben merkezdeyim

walla ya baya da warmışız,güle güle kullan canım mavı lenslerı:))

çıktık valla nasılsın kim bilir belkide arkadaşızdır ne gülerim heee

iyiyim canım sen nasılsın:))
cidden komşuymuşuz bi de?
25 ne alaka erzurum felan mı;)

başlığı kendimle özdeşleştirdim
hem bekar hem psikolojisi kötü hem de sosyal aktivitesi olmayan
ooff offf
1.5 yıldır işsiz ve artık işe yaramayacağını düşünen ben :(
merhaba kızlar

başlığı kendimle özdeşleştirdim
hem bekar hem psikolojisi kötü hem de sosyal aktivitesi olmayan
ooff offf
1.5 yıldır işsiz ve artık işe yaramayacağını düşünen ben :(
merhaba kızlar

bende calısmıyorum aöf okuyorum bazen oluyor evet baskalrıyla bile karsılastırıyor insan kendini onlar calısıyor ben calısmıyorum işe yaramıyorum falan diye dusunuyor ama işe yaradıgını anlamak için illa bir işte calısman gerekmiyor onun dısındada eminim yararının dokundugu cok sey vardır boyle dusun

Kızlar her yanıtta ne kadar iyi bir forum açtığımı birkez daha anlıyorum ,bu arada sıkıntıdan gitar kursuna başlamayı düşünüyorum daha önce hiç denemedim bilgisi olan ve benimle gelmek isteyen varmıkaydirigubbakcemile4

krpzcum 25 meselesi erzurumdan değil kkya üye olduğumda 25 yaşındaydım şimdi 28 den gün alıyorum

kızlar bende kocaelinden daha doğrusu ailem orda ben evlendikten sonra tuzlaya taşındım ancak seneye izmite yerleşmeyi düşünüyoruz şuan çalışıyorum izmite geçince çalışmayı düşünmüyorum ve ordaki arkadaşların çoğu çalışıyor belki burdakilerle arkadaşlık kurarız kim bilir ailem plajyolunda bende muhtemelen oralarda olucam

kızlar yaşlarınız kaç bu arada ben 32 yaşındayım bir yıllık evliyim şuan çalışıyorum hatta 12 yıldır:) ya sizler? birbirimizi daha iyi tanımak açısından soruyorum

Back