• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

bencede gerek yokmuş talihsiz bir açıklama...

Duygularım bu yönde..Alışamadım,sevemedim canım..Orada yaşayan ve mutlu olan insanlara Allah daha da mutluluklar versin diliyorum elbette..Ama ben bunalıma girmiştim....

Sevgiler hepinize...........

düzce bolu neysede adapazarı ve kocaelinin neresi sıkıcı herkese doğduğu yer güzel gelir ama bi laf daha var doğduğun değil doyduğun yer die bende bu felsefeyle izmitten sora düzceye alışmaya çalışıyorum ama bana hiç biyer izmit kadar güzel gelmiyo nede olsa sülalem arkadaşlarım herkes orda

Açıkcası bende izmit i çok sevmiyorum izmit li değilim,ama sonuçta burda yaşıyoruz en azından denizi var hayatımız burda,sevinçlerimiz,hayallerimiz herşeyimiz bu şehirde ,,,ama bunun zaten bizim konumuzla hiçbir ilgisi yokki önemli olan,bizim biraraya gelip buluşup muhabbet etmemiz hayatımıza renk katmakakannehir

düzceye ilk geldiğimde kafayı yicektim hiç biyer bilmiyorum kimseyi tanımıyorum en kötüsü camdan bakınca izmitteki evim gibi denizi görmüyorum martı sesini bile özledim yaf 15ay oldu buraya geleli hala benimsemiş değilim çok zor ailenden memlektinden uzak olmak herşeye yabancı olmak neseki uzak değilim memleketime hafta sonları ordayım :lepi::lepi:
benim yerimede ara sıra gezin kızlar izmiti opuyorumnanaktan

Düzce de mutluluklar dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese iyi akşamlar yaşadığımız yerin ve zamanın değerini bilmek lazım

hayaller ve gerçekler yarışır,hayaller önde gider ama gerçekler kazanır

baktım şimdi, bence kesinlikle platin, gerçi yüzün güzel olduğu için hepsi yakışmış ama platini tek geçerim :lepi:

kızlar merhabalar,şans eseri gördüm bu topiği..çok sevindim..bir sürü hemşerim varmış...

benimde nişanlım askere gitti..çok zor günler geçiriyorum..yaptığınız toplantılara benide dahil ederseniz çok sevinirim...

mrb ayazz hoş geldin aramıza, uygun olduğun zamanları derin_de ye özel mesaj atarsın, kocaelinin neresi?

selam, ben de ıZmit'teyim, haftanın 6 günü çalıştığım için sosyal aktivitem yok.
Buluşmanız olursa katılabiliirm belki. Konunun takipçisi olacağım :)

ben kuruçeşmedeyim..aktivitelere katılabilirim kızlar haberiniz olsun...her açıdan uymaya çalışırım...

Back