Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende A313 var. Lekelerim geçmedi ama en azından açılma var.saulgoodman Bende lorealin saf retinolünü kullanıyorum sabahta theprst’un arbutinini kullanıyorum ama hiç açılma olmadı .4 ay oldu başlayalı .sizde hangi marka var ?
Kremin adı nedir acaba yorumda göremedimmerhabalar
Kaç günde kurtuldunuz acaba?
Bir de kremler öncesi yuzunuzu ne ile temizlediniz?
Herhangi bir takviye yaptınız mı?
Ne kadar süre ve nasıl kullandınız paylaşırsanız sevinirimBen de sayenizde bu kremlerle lekelerden kurtuldum iyi ki varsiniz
Merhaba siz de sürecinizi bize anlatır mısınız bide lekelerinizn oluş sebebini şimdiden teşekkürlerSizi aramızda görmek çok güzel .sizin sayenizde bu kremler ile tanıştım ve gerçekten bende çok işe yaradi 100/80gitti lekelerim .bende denize girmemeye artık yeminliyim bir gün girmek bile okadar lekelerime etkisi oluyorki malum nefret ettim sanki denizden.la Roche posay kullanıyorum memunumda ama onu turkiyeden aldım .diğerlerini yurtdışından getittirdim.yine bitmeden getittirmem gerekli .off çok pahalı burda ordan getittirmem ayrı bir sikinti oluyor .ama artık sürekli kullanmam gerekli özellikle serumu çok işe yariyor oda aksi gibi 20 ml eksik kremlerden