• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu son aptallığımdı

Bu adam şu parmak uçlarını öpen adam mı? Valla yeniden buluşmak iyi cesaret tebrik ediyorum sizi.

Şu adamla görüşmeye devam ederseniz yakında o adam istediğini elde edecek,hatta zorla bile yapabilir ve der ki “istiyorsun sandım” ben korkuyorum şu adamla ilgili her konudan siz korkmuyorsunuz ya ne diyeyim ya da sevişin rahatlayın siz de biz de :KK76:

Kızlar geçen açtığım duyuruda tanıştığım 40 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, buluşmamızdaki rahatsızlık verici taşkın tavırlarını anlatmıştım siz de bana güzel fikirler vermiştiniz saolun. Ben burdan aldığım fikirlerle evlilik meraklısı bir kız gibi davranmaya başladım, gelinlik fotoları filan attım, düğünden nikahtan bahsetmeye başladım. İlk buluşmada evlilik lafı açan adam şaşırdı aa erken değil mi tanımıyoruz filan dedi. Ben de güle güle sana dedim. Oh dedim kurtuldum. Ama bu bana yazmaya devam etti, "tamam evlilik güzel, senden iyisini mi bulucam, ama tanıyalım birbirimizi seni tanımak istiyorum" diye yazdı devamlı aradı.

Ben de bir aptallık yaptım son bir şans olsun diye düşündüm kızlar ve buluştum. Yalnızım sadece gönül işi olarak değil, evli-sevgilisi olan arkadaşlar da kopuyor ya zamanla. Biz buluştuk ve aynı taşkınca davranışlarını bir adım ileri götürerek devam ettirdi, hatta sözleindeki filtreyi de büsbütün kaldırdı. Benimle doğru düzgün sohbet etmiyo mesela ama yakınlaşma çabaları gırla. zorla öpmeye çalıştı dokunmaya çalıştı. Neyse rahatsız oldum kalktım eve doğru yürüyorum bu da yanımda yürüyor. Evime gelmek için ne diller döküyor bilemezseniz. İyice terbiyesizleşti hatta, açık açık yapmayı istediği şeyleri anlatıyor ! Dedim ki "senin de bacın var bacına böyle yapılsa hoşuna gider mi" Dedi ki ben bacımın hayatına karışmam, bacım mutlu olacaksa istediğini yapabilir. Ve bir de ne diyor kızlar biliyor musunuz, "biz belli yaşa gelmiş insanlarız sen 31 yaşındasın ben kaç yaşına gelmişim tabi ki cinsellik konuşucaz bunlar çooook doğal şeyler. sen hiç yapmıyor musun nasıl günlük hayata adapte oluyorsun peki cinselliği düzenli yapmamak insanın psikolojisini bozar".

Neyse bu son aptallığımdı dediğim gibi artık buluşmuyorum bu herifle 1 hafta oluyor. Şimdi ben bu adamdan çalıştığım işyeri, mevki ve maaş olarak üstteyim kendi ayakları üzeinde duran bayanım bana böyle yapması değersiz hissettirdi biraz. İkincisi de ben 31 yaşındayım yaşım kemale erdi, karşıma hep önce seks önce ten uyumuna bakalım diyen adamlar mı çıkacak artık ? Cinsellik yaşansa sevdiğin biiyle yaşanır benim mantığımca ve ben zamana ihtiyaç duyarım bunun için ama bu devirdeki adamlar geldim 30 küsüre diyor cumburlop yatağa girmek istiyor. Moralim çok bozuk kızlar.
Karşınıza adam gibi biri çıkar

Allah aşkına sana buradaki hangi arkadaş o aklı verdi sen de gidip uya uya o tavsiyeyebmi uydun. Bu adamdan köy de kasaba da olmayacağı ilk konunda gayet açıktı, herkes de yazdı. Hayır canın cinsellik istiyorsa git yap yani bize ne biz karışmayız.

2. şansı vererek adamın ekmeğine yağ sürmüşsünüz. Amacını fazlasıyla belli etmiş. Ben böyle internet ortamından falan birileriyle tanışmayı sağlıklı bulmuyorum. Yaşantısını, ne iş yaptığını, ksacası hiçbir şey bilemiyorsunuz adamın hayatına dair. Yani duyuyoruz böyle tanışanlar oluyor adam evli falan bile çıkıyor sonradan. Uzak durun derim.

İnternetten tanışmamıştım ki bu adamla. Bir konferansta tanıştım, gayet güzel nezih bir ortamda normal bir şekilde tanıştım böyle çıktı.

Zorla istemesi cok itici ben sapik oldugunu dusunmuyorum sadece fazla rahat ve istekli gibi geldi bana :) Burada binlerce kadin var ask evliligi yapip cinsellikten yana dert yanip konu acan hatta bosanan. Iliskinin yarisi sevgi yarisi cinselliktir. Insaniz en nihayetinde ayip degil bu

Ama daha üçüncü buluşmada üstüme atlar gibi hareketler beni korkutarak, normal mi sizce ? Cinsellik doğal diye bunları normal mi karşılamalıyız ? Ben konuda çok fazla ayrıntı vermedim hicabımdan amaşunu söyleyeyim, bir anda ellerini bluzumdan içeri sokup "hanimiş memişler memeler" deyip ellemeye çalışmak çok mu normal ??

Bu adam şu parmak uçlarını öpen adam mı? Valla yeniden buluşmak iyi cesaret tebrik ediyorum sizi.

Öpmek hafif kalır yalamıştı hatta. Evet aynı adam. Tabi ki akıllandım artık görüşmüyorum. Dün bana mesaj attı merhaba nasılsın diye. Utanmaz mesaj atacak yüzü nerden bulduysa ! Sana de yazdım ben de.

o olaydan sonra bir defa yazdı ben de tepkimi koydum bir daha yazmadı yazmasın zaten uzak olsun.

daha önce 37 yaşında bi erkekten hoşlanmıştım o da seks imaları yapıp duruyordu o nedenle bu yaştaki erkekler hep böyle mi olcak diye ister istemez üzülüyoum.
Bu 40 yaşındaki adamla nerede tanıştınız acaba

bir de ben niye hevesli olayım pardon ? benim maaşım onunkinin 4 katı, benim mevkim onunkinden yüksekte. zaten kendisi diyordu senden iyisini bulamam diye.[/QUOTE]

Zaten bu yuzden bastan hic gorusmemeniz lazimdi

Karşınıza çıkanı siz iki kez cikarmissiniz. Ee madem hoslanmiyorsunuz iki şans neden ?

Ne olduğu belli bir organizmayaya ikinci şans verilmez .

bir anda ellerini bluzumdan içeri sokup "hanimiş memişler memeler" deyip ellemeye çalışmak çok mu normal ??

:oha:
Ay manyak bu kusura bakmayın güldüm bi de

Pis sapık bir daha bana dokunursan o buruşuk şeyini koparır bi tarafina monte ederim der kaçardim ordan engellerdim her yerden:sinirli:

Back