Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerVe yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉
Ve en güzeli ne biliyormusun o lekeler geri gelmiyor ve yazın güneşte koyulasma olmuyor.Ben de konu sahibine her ayna bakmamda dualar ediyorum.senin adına da çok sevindim.
Özelden attım foto markanın reklamlarında ve prospektüsünde hamilelikte ve emzirme döneminde sakıncalı olmadığı yazıyor diye hatırlıyorum çünkü bende emzirme dönemimin sonlarındayım iyice okumuştum tabi içine nasıl siniyorsa öyle başla ve iyice oku ben öyle hatırlıyorum
3 ay düzenli kullandim.ilk 2 haftada etkisini göstermeye başladı.3 aydan sonra çok düzenli kullandığım söylenemez.Lekelerim hicbi şekilde geri gelmedi.Ama daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.o ara e vitamini ve cinko takviyesi de kullanmıştım.2 si bi arada bence bu süper etkiyi yaptı.su an hiç düzenli kullanmıyorum ama geri gelmedi lekeler.koyulasma bile olmadı bu kremlerden sonra.
3 ay düzenli kullandim.ilk 2 haftada etkisini göstermeye başladı.3 aydan sonra çok düzenli kullandığım söylenemez.Lekelerim hicbi şekilde geri gelmedi.Ama daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.o ara e vitamini ve cinko takviyesi de kullanmıştım.2 si bi arada bence bu süper etkiyi yaptı.su an hiç düzenli kullanmıyorum ama geri gelmedi lekeler.koyulasma bile olmadı bu kremlerden sonra.