• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu son aptallığımdı

Kızlar geçen açtığım duyuruda tanıştığım 40 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, buluşmamızdaki rahatsızlık verici taşkın tavırlarını anlatmıştım siz de bana güzel fikirler vermiştiniz saolun. Ben burdan aldığım fikirlerle evlilik meraklısı bir kız gibi davranmaya başladım, gelinlik fotoları filan attım, düğünden nikahtan bahsetmeye başladım. İlk buluşmada evlilik lafı açan adam şaşırdı aa erken değil mi tanımıyoruz filan dedi. Ben de güle güle sana dedim. Oh dedim kurtuldum. Ama bu bana yazmaya devam etti, "tamam evlilik güzel, senden iyisini mi bulucam, ama tanıyalım birbirimizi seni tanımak istiyorum" diye yazdı devamlı aradı.

Ben de bir aptallık yaptım son bir şans olsun diye düşündüm kızlar ve buluştum. Yalnızım sadece gönül işi olarak değil, evli-sevgilisi olan arkadaşlar da kopuyor ya zamanla. Biz buluştuk ve aynı taşkınca davranışlarını bir adım ileri götürerek devam ettirdi, hatta sözleindeki filtreyi de büsbütün kaldırdı. Benimle doğru düzgün sohbet etmiyo mesela ama yakınlaşma çabaları gırla. zorla öpmeye çalıştı dokunmaya çalıştı. Neyse rahatsız oldum kalktım eve doğru yürüyorum bu da yanımda yürüyor. Evime gelmek için ne diller döküyor bilemezseniz. İyice terbiyesizleşti hatta, açık açık yapmayı istediği şeyleri anlatıyor ! Dedim ki "senin de bacın var bacına böyle yapılsa hoşuna gider mi" Dedi ki ben bacımın hayatına karışmam, bacım mutlu olacaksa istediğini yapabilir. Ve bir de ne diyor kızlar biliyor musunuz, "biz belli yaşa gelmiş insanlarız sen 31 yaşındasın ben kaç yaşına gelmişim tabi ki cinsellik konuşucaz bunlar çooook doğal şeyler. sen hiç yapmıyor musun nasıl günlük hayata adapte oluyorsun peki cinselliği düzenli yapmamak insanın psikolojisini bozar".

Neyse bu son aptallığımdı dediğim gibi artık buluşmuyorum bu herifle 1 hafta oluyor. Şimdi ben bu adamdan çalıştığım işyeri, mevki ve maaş olarak üstteyim kendi ayakları üzeinde duran bayanım bana böyle yapması değersiz hissettirdi biraz. İkincisi de ben 31 yaşındayım yaşım kemale erdi, karşıma hep önce seks önce ten uyumuna bakalım diyen adamlar mı çıkacak artık ? Cinsellik yaşansa sevdiğin biiyle yaşanır benim mantığımca ve ben zamana ihtiyaç duyarım bunun için ama bu devirdeki adamlar geldim 30 küsüre diyor cumburlop yatağa girmek istiyor. Moralim çok bozuk kızlar.

o kadar dil döküldü burada sana.
yine gidip zorla kendinizi taciz ettirmişsiniz.

Bunun yaşla başla tabii ki ilgisi yok, 20 yaşındaki insan da saçma sapan davranabilir. Aranızdaki yaş farkı da bir uçurum değil bence. Cinsellik tabii ki önemlidir, iki yetişkin insan birbirinden hoşlandıysa tanıştıkları gün de yatağa girebilirler. Aşkta ve cinsellikte böyle kurallara yer yoktur. Konunuzdaki tek mesele ten uyumunun yokluğu. Evvelki görüşmelerinizde adam size dokunmuş, öpmüş vs ve siz bundan hiç hoşlanmamışsınız. Ben sevdiğim adamın kokusuyla bile kendimden geçmiştim zamanında. Bu denli itici bulduğunuz birine ikinci, üçüncü, beşinci şansı vermenize hiç gerek yok. Ve onun size daha da kafayı takmasına neden olursunuz böyle yaparak. Çok yalnızsanız arkadaş edinmeye, ne bileyim spor yapmaya, eve kedi köpek almaya bakın. Sizi iğrendiren biriyle olmaktansa ömür boyu yalnız kalın, bu bile dünyanın sonu değil.

Ben ilk tanıştığımıza hoşlanmıştım. Hoşlandığım insana daha da ısınmak bağlanmak aşık olmak için zamana yaşanmışlığa ihtiyaç duyarım ama burdaki karşı taraf anlamadı, daha ikinci buluşmadan isteğim dışı dokunmaları, öpmeye çalışması filan. Neyse bu da geldi geçti. Karşıma düzgün biri çıkacak mı, şansım dönecek mi benim de acaba bir gün ?

Bacına böyle yapsalar da kahkaha attım konu sahibi kusura bakma. Bari kız kardeşin deseydin.Adam da bacım mutlu olacaksa yapabilir filan demiş :olamaz::olamaz:

Üzülme , tabuların çok fazla.Herkes benimle yatmak istiyor diye düşündükçe hayatına böyle insanları çağırırsın.Elbet karşına istediğin gibi biri çıkar.Sabret.İsyan etme.

yooo ben uzaklaştımak için yaptım o fikri burdan almıştım. evlilik heveslisi kezban gibi davranınca şaşırdı ezberi bozuldu geri çekildi.

sona tekrar aramaya üstüme düşmeye başladı.

bir de ben niye hevesli olayım pardon ? benim maaşım onunkinin 4 katı, benim mevkim onunkinden yüksekte. zaten kendisi diyordu senden iyisini bulamam diye.
Ahahah bence kendinizi konumlamdirdiginiz yer çok komik. Maaşınız ve statunuz olarak gormeniz yani kendinizi. Siz bunlardan çok çok daha fazlasisinizdir eminim ( en azından umarım). Ama kaç defa adamdan ustunlugunuzu maas ve statu ile dile getirmişsiniz. Maaş ve statu bir insani digerinden ustun yapmaz hanımefendi, insanı değerler ve bunlara verilen kiymet insanı üstün yapar. Onerim, hayatiniza birini alırken de maasi ve statusu olarak gormeyin onu. Burası karsisindakini öyle gören ve evliliğinde aldatilmaktan ve mutsuzluktan olen insanlarla dolu.

Yok uzak duruyorum zaten.

Ama öyle bir konuşuyo ki sanki o normal ben anormalim. 40 yaşındaymış ben 30'a gelmişim cinsellik doğalmış yapılması lazımmış.

Evime gelmek için nasıl yalvarıyo. Bana zarar vermeden sevişecekmiş bir de böyle diyo ! Ben seni sokar mıyım evime hiç !
Zarar vermeden sevişmek ne be yaşım 33 ben şok....
Resmen sapık utanmaz ya...
Bacisina karışmazmış pabucumun yalancısı gece gece sinir oldum....
40 yaşına gelmiş 40 gram beyni yok....
Aman ha sakın artık uzak dur...
Herkes aynı olacak diye birşey yok kısmet canım bu işler...
Rabbim karşına seni sevecek değer verecek birisini çıkarsın inş üzülme onu düşünüp sakın...

Bir insana yapma, hoslanmiyorum dendiginde yapmamali ve konusmamalida.Anlasilan bu adam sadece o olaya odaklı. O yuzden siz son şans verip emin olmak istemissiniz.

Adamı fazla cıvık buldum
Ve bence her erkek böyle değildir
Şimdi yaş 30u geçince ya hemen evlenelim düşüncesinde olan tipler denk gelir ya da bel altı düşünen tipler.
Günümüz erkekleri 40ına da gelse ergen kafasındalar, ben de çok karşılaşıyorum muhabbet cinselliğe gelmese de ergen gibi davrandıkları gerçeğini değiştirmiyor.
Emin ol düzgün adamlar da var, ha erkeklerin kafa başka yerde ama bunu dile getirmeyip bir kadının gönlünü almayı bilenler de var
Bu cinsellik konusunda hevesli olanların çoğu sorunlu madem çok istiyor gitsin kimle ne yaparsa yapsın ama ya para vermeyeyim bedavaya getireyim diyordur ya da pek tecrübeli değildir ezikliğini dışa vuruyordur ki sizinkisi ikincisine benziyor

okadar okumuş üstün statüde bi tomar maaş kazanan kadın için fazla ezik bi karakteriniz var ... 30 yaşında kadınsınız kendinize saygınız olsun ne demek yaş kemale erdi ... umarım sosyal hayatınızda da böyle konuşup kendinizi rezil etmiyorsunuzdur

Evleneceginiz adamda inancina bakin . cunki inanc herseydir . mesela atheist atheistle mutlu olur. Hiristiyan hiristiyanla. Deist kendi gibi deist biriyle. Demek istedigim ask sevgi gercekten evlendikten 2 -3 yil sonra bitiyor . ve geriye ayni dusunceleri paylasan, hayatta ayni beklentiyi yasayan insanlar olarak saygi icerisinde yasiyorsun. Din hayatin butun alaninda oldugu icin dusuncelerin buyuk cogunlugunu olusturuyor. Bu yuzden ilk hangi inancta iseniz karsidaki insani inancina gore secin derim. Benim gorusum tabi ...

2. şansı vererek adamın ekmeğine yağ sürmüşsünüz. Amacını fazlasıyla belli etmiş. Ben böyle internet ortamından falan birileriyle tanışmayı sağlıklı bulmuyorum. Yaşantısını, ne iş yaptığını, ksacası hiçbir şey bilemiyorsunuz adamın hayatına dair. Yani duyuyoruz böyle tanışanlar oluyor adam evli falan bile çıkıyor sonradan. Uzak durun derim.

Tekrar şans verme isteginizi cok iyi anliyorum, evlilik dusuncesini ortaya atarak adamin kalitesizligini anlamis oldunuz, kendinizi suclamayin. Bir de çok karamsar dusunuyorsunuz. 30 dan sonra gelenler sapik falan olmuyor. Karsiniza boylesi denk gelmis şanssizlik diyelim.

Evleneceginiz adamda inancina bakin . cunki inanc herseydir . mesela atheist atheistle mutlu olur. Hiristiyan hiristiyanla. Deist kendi gibi deist biriyle. Demek istedigim ask sevgi gercekten evlendikten 2 -3 yil sonra bitiyor . ve geriye ayni dusunceleri paylasan, hayatta ayni beklentiyi yasayan insanlar olarak saygi icerisinde yasiyorsun. Din hayatin butun alaninda oldugu icin dusuncelerin buyuk cogunlugunu olusturuyor. Bu yuzden ilk hangi inancta iseniz karsidaki insani inancina gore secin derim. Benim gorusum tabi ...
Cook haklisiniz

Kızlar geçen açtığım duyuruda tanıştığım 40 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, buluşmamızdaki rahatsızlık verici taşkın tavırlarını anlatmıştım siz de bana güzel fikirler vermiştiniz saolun. Ben burdan aldığım fikirlerle evlilik meraklısı bir kız gibi davranmaya başladım, gelinlik fotoları filan attım, düğünden nikahtan bahsetmeye başladım. İlk buluşmada evlilik lafı açan adam şaşırdı aa erken değil mi tanımıyoruz filan dedi. Ben de güle güle sana dedim. Oh dedim kurtuldum. Ama bu bana yazmaya devam etti, "tamam evlilik güzel, senden iyisini mi bulucam, ama tanıyalım birbirimizi seni tanımak istiyorum" diye yazdı devamlı aradı.

Ben de bir aptallık yaptım son bir şans olsun diye düşündüm kızlar ve buluştum. Yalnızım sadece gönül işi olarak değil, evli-sevgilisi olan arkadaşlar da kopuyor ya zamanla. Biz buluştuk ve aynı taşkınca davranışlarını bir adım ileri götürerek devam ettirdi, hatta sözleindeki filtreyi de büsbütün kaldırdı. Benimle doğru düzgün sohbet etmiyo mesela ama yakınlaşma çabaları gırla. zorla öpmeye çalıştı dokunmaya çalıştı. Neyse rahatsız oldum kalktım eve doğru yürüyorum bu da yanımda yürüyor. Evime gelmek için ne diller döküyor bilemezseniz. İyice terbiyesizleşti hatta, açık açık yapmayı istediği şeyleri anlatıyor ! Dedim ki "senin de bacın var bacına böyle yapılsa hoşuna gider mi" Dedi ki ben bacımın hayatına karışmam, bacım mutlu olacaksa istediğini yapabilir. Ve bir de ne diyor kızlar biliyor musunuz, "biz belli yaşa gelmiş insanlarız sen 31 yaşındasın ben kaç yaşına gelmişim tabi ki cinsellik konuşucaz bunlar çooook doğal şeyler. sen hiç yapmıyor musun nasıl günlük hayata adapte oluyorsun peki cinselliği düzenli yapmamak insanın psikolojisini bozar".

Neyse bu son aptallığımdı dediğim gibi artık buluşmuyorum bu herifle 1 hafta oluyor. Şimdi ben bu adamdan çalıştığım işyeri, mevki ve maaş olarak üstteyim kendi ayakları üzeinde duran bayanım bana böyle yapması değersiz hissettirdi biraz. İkincisi de ben 31 yaşındayım yaşım kemale erdi, karşıma hep önce seks önce ten uyumuna bakalım diyen adamlar mı çıkacak artık ? Cinsellik yaşansa sevdiğin biiyle yaşanır benim mantığımca ve ben zamana ihtiyaç duyarım bunun için ama bu devirdeki adamlar geldim 30 küsüre diyor cumburlop yatağa girmek istiyor. Moralim çok bozuk kızlar.
Elbette sadece böyle öküzler yok hayatta...
Lütfen bi öküze kızıp kendini değersiz hissetme...
Gözünün içine bakacak, sana kıymet verecek insanlar da çıkacak, bu adam bildiğin cinsel sapıklık eğilimi olan biriymiş, böyle biri için asla kendini üzme...

kadının duruşu, tavırları, konuşmaları belirler seviyeyi, en ufak bir yanlış konuşmada, masadan kalkıp gitmeniz, birdahada
asla görüşmemeniz lazımdı...

Ne diye bi daha buluşuyosun ki
İstemem yan cebime koy yapar gibi mesaj almıştır adam
O yüzden kapı aralanır belki diye yürüdükçe yürümüş
Tam bir abazanmış

Zorla istemesi cok itici ben sapik oldugunu dusunmuyorum sadece fazla rahat ve istekli gibi geldi bana :) Burada binlerce kadin var ask evliligi yapip cinsellikten yana dert yanip konu acan hatta bosanan. Iliskinin yarisi sevgi yarisi cinselliktir. Insaniz en nihayetinde ayip degil bu

Engelleyin gitsin butun hesaplardan, insallah bir daha böyle bir insanla karsılasmazsınız.Yaşınız genc daha karsınıza sevebileceginiz size saygı duyan biri çıkar diye ümit ediyorum

Şu 30 yaş 40 yaş klişelerini bir aşsak artık..

29 yaşımda evlendim 32 yaşımda doğurdum. Gayet de iyi bir yaştı. Daha da evlenmeseydim hiç de geç kaldığımı düşünmezdim..

40 yaşına gelirsem de yaşlı hissetmeyeceğim kesin..
Adam dümdük sapıkmış işte. Erkek erkektir deyip elin sapığıyla niye bile bile 2. defa buluşuyorsunuz ki? :işsiz:

Nedir yani bu yaşım 31 bana artık bunaklar, orta yaşlılar gelir mantığı? :KK70:

İnşallah son olur (başlığa istinaden)..

Back