- 3 Nisan 2014
- 36.157
- 147.486
- 798
- Konu Sahibi ferayfusun87
- #41
Kızlar geçen açtığım duyuruda tanıştığım 40 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, buluşmamızdaki rahatsızlık verici taşkın tavırlarını anlatmıştım siz de bana güzel fikirler vermiştiniz saolun. Ben burdan aldığım fikirlerle evlilik meraklısı bir kız gibi davranmaya başladım, gelinlik fotoları filan attım, düğünden nikahtan bahsetmeye başladım. İlk buluşmada evlilik lafı açan adam şaşırdı aa erken değil mi tanımıyoruz filan dedi. Ben de güle güle sana dedim. Oh dedim kurtuldum. Ama bu bana yazmaya devam etti, "tamam evlilik güzel, senden iyisini mi bulucam, ama tanıyalım birbirimizi seni tanımak istiyorum" diye yazdı devamlı aradı.
Ben de bir aptallık yaptım son bir şans olsun diye düşündüm kızlar ve buluştum. Yalnızım sadece gönül işi olarak değil, evli-sevgilisi olan arkadaşlar da kopuyor ya zamanla. Biz buluştuk ve aynı taşkınca davranışlarını bir adım ileri götürerek devam ettirdi, hatta sözleindeki filtreyi de büsbütün kaldırdı. Benimle doğru düzgün sohbet etmiyo mesela ama yakınlaşma çabaları gırla. zorla öpmeye çalıştı dokunmaya çalıştı. Neyse rahatsız oldum kalktım eve doğru yürüyorum bu da yanımda yürüyor. Evime gelmek için ne diller döküyor bilemezseniz. İyice terbiyesizleşti hatta, açık açık yapmayı istediği şeyleri anlatıyor ! Dedim ki "senin de bacın var bacına böyle yapılsa hoşuna gider mi" Dedi ki ben bacımın hayatına karışmam, bacım mutlu olacaksa istediğini yapabilir. Ve bir de ne diyor kızlar biliyor musunuz, "biz belli yaşa gelmiş insanlarız sen 31 yaşındasın ben kaç yaşına gelmişim tabi ki cinsellik konuşucaz bunlar çooook doğal şeyler. sen hiç yapmıyor musun nasıl günlük hayata adapte oluyorsun peki cinselliği düzenli yapmamak insanın psikolojisini bozar".
Neyse bu son aptallığımdı dediğim gibi artık buluşmuyorum bu herifle 1 hafta oluyor. Şimdi ben bu adamdan çalıştığım işyeri, mevki ve maaş olarak üstteyim kendi ayakları üzeinde duran bayanım bana böyle yapması değersiz hissettirdi biraz. İkincisi de ben 31 yaşındayım yaşım kemale erdi, karşıma hep önce seks önce ten uyumuna bakalım diyen adamlar mı çıkacak artık ? Cinsellik yaşansa sevdiğin biiyle yaşanır benim mantığımca ve ben zamana ihtiyaç duyarım bunun için ama bu devirdeki adamlar geldim 30 küsüre diyor cumburlop yatağa girmek istiyor. Moralim çok bozuk kızlar.
o kadar dil döküldü burada sana.
yine gidip zorla kendinizi taciz ettirmişsiniz.