• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu son aptallığımdı

40 yaşında sapik adamla ne işin var.
30yasinda kemale erdim ne demek 70 Lik nine gibi.

Azıcık değerini bil sen teksin ozelsin senden baska bi tane daha yok kendine deger ver.
isi gucu olan bayanlarimizdaki bu kendi degerini bilmeyisleri beni cildirtiyor .yasitimsin yamacimda olsan dayakta yemiştin:)

Sizin tüm konularınızı okudum. Çoğu konuda aptallık ettim yazmışsınız. Evet, çoğu şeyde aptallık etmişsiniz. Müthiş bir duygusal açlıktasınız ve mantığınızı kullanmıyorsunuz. Kesip atmak yerine hep 2. Şans veriyorsunuz. Böyle olunca olduğunuzdan daha farklı anlaşılıp ona göre muamele görüyorsunuz. Aklınızı kullanın lütfen.

ben ciddi olduğunu düşünmüyorum sonuçta türk erkeği değil mi? orada amaç tartışmada üste çıkmaktı. evime gelmek için beni ikna etmeye çalıştı, sana zarar vermeden sevişcem falan dedi. sizce ciddi olabilir mi ?

onu söylediği anda evimde kalmak için beni ikna etmeye çalışıyordu.

Aksini düşünen geleneksel erkekler bacıyı karıştırınca bi duraklıyor ister istemez renk veriyor çok şahit oldum. Ama adam çok iyi rol yapmış da olabilir küçük bir ihtimal. Bilemeyiz buradan.

Zaten adamı idealleştirmeye tek bu düşüncesi yetmez. Ben düşüncemi söyledim cinsellik pazarlıkla olmaz. Bir an önce yol verin bu adama. Abaza olmayan bir adam istemeyen bir kadına bu kadar ısrarcı davranmaz.

Aksini düşünen geleneksel erkekler bacıyı karıştırınca bi duraklıyor ister istemez renk veriyor çok şahit oldum. Ama adam çok iyi rol yapmış da olabilir küçük bir ihtimal. Bilemeyiz buradan.

Zaten adamı idealleştirmeye tek bu düşüncesi yetmez. Ben düşüncemi söyledim cinsellik pazarlıkla olmaz. Bir an önce yol verin bu adama. Abaza olmayan bir adam istemeyen bir kadına bu kadar ısrarcı davranmaz.

zorla dokunmaz zorla öpmez. doğru düzgün sohbet etmiyo ama hep bi dokunma koklaşma derdinde. kendimi obje gibi hissettirdi.

iyi okullarda okumuş, ondan daha iyi mevkide biriyim zoruma gitti.

zorla dokunmaz zorla öpmez. doğru düzgün sohbet etmiyo ama hep bi dokunma koklaşma derdinde. kendimi obje gibi hissettirdi.

iyi okullarda okunmuş, ondan daha iyi mevkide biriyim zoruma gitti.
Adamın seviyesiz olduğu belli siz bunum görüntüsünü mü beğendiniz de buluştunuz tekrardan neden şans anlamadım ben

iyi okullarda okunmuş, ondan daha iyi mevkide biriyim zoruma gitti.

Zorla yapmamış ama istemediğinizi göre göre ısrarcı davranmış, bu da zorla demektir benim gözümde.

Benim gözümde iyi okullarda okumuş iyi mevkide biri olmanız sizi ondan üstün yapar. Ama onun gözünde ya da bir erkeğin gözünde yapmaz. Bir erkeğin gözünde sizi ne üstün yapar biliyor musunuz? Kendi değerinizi bilen hayır diye kestirip atmayı bilen, bir hatasında yol vermekten çekinmeyecek kadın olmanız.

uzunca bir zamandır açım sevgiye evet. ama artık görüşmüyorum bu adamla son buluşmadaki hali tavrı korkunçtu.

bir dizi vardı eskiden öpüşelim mi dye soran bi karakter vardı onun gibi öpüşelim deyip durdu ve zorla öptü hatta korkunçtu asla buluşmam tabi ki böyle saygısız biriyle. ben şanssızlığıma üzülüyoum

Tövbeler olsun adamı her yerden engelle.ailenle daha sıkı görüş arkadaşlarınla vakit gecir

Kızlar geçen açtığım duyuruda tanıştığım 40 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, buluşmamızdaki rahatsızlık verici taşkın tavırlarını anlatmıştım siz de bana güzel fikirler vermiştiniz saolun. Ben burdan aldığım fikirlerle evlilik meraklısı bir kız gibi davranmaya başladım, gelinlik fotoları filan attım, düğünden nikahtan bahsetmeye başladım. İlk buluşmada evlilik lafı açan adam şaşırdı aa erken değil mi tanımıyoruz filan dedi. Ben de güle güle sana dedim. Oh dedim kurtuldum. Ama bu bana yazmaya devam etti, "tamam evlilik güzel, senden iyisini mi bulucam, ama tanıyalım birbirimizi seni tanımak istiyorum" diye yazdı devamlı aradı.

Ben de bir aptallık yaptım son bir şans olsun diye düşündüm kızlar ve buluştum. Yalnızım sadece gönül işi olarak değil, evli-sevgilisi olan arkadaşlar da kopuyor ya zamanla. Biz buluştuk ve aynı taşkınca davranışlarını bir adım ileri götürerek devam ettirdi, hatta sözleindeki filtreyi de büsbütün kaldırdı. Benimle doğru düzgün sohbet etmiyo mesela ama yakınlaşma çabaları gırla. Neyse rahatsız oldum kalktım eve doğru yürüyorum bu da yanımda yürüyor. Evime gelmek için ne diller döküyor bilemezseniz. İyice terbiyesizleşti hatta, açık açık yapmayı istediği şeyleri anlatıyor ! Dedim ki "senin de bacın var bacına böyle yapılsa hoşuna gider mi" Dedi ki ben bacımın hayatına karışmam, bacım mutlu olacaksa istediğini yapabilir. Ve bir de ne diyor kızlar biliyor musunuz, "biz belli yaşa gelmiş insanlarız sen 31 yaşındasın ben kaç yaşına gelmişim tabi ki cinsellik konuşucaz bunlar çooook doğal şeyler. sen hiç yapmıyor musun nasıl günlük hayata adapte oluyorsun peki cinselliği düzenli yapmamak insanın psikolojisini bozar".

Neyse bu son aptallığımdı dediğim gibi artık buluşmuyorum bu herifle 1 hafta oluyor. Şimdi ben bu adamdan çalıştığım işyeri, mevki ve maaş olarak üstteyim kendi ayakları üzeinde duran bayanım bana böyle yapması değersiz hissettirdi biraz. İkincisi de ben 31 yaşındayım yaşım kemale erdi, karşıma hep önce seks önce ten uyumuna bakalım diyen adamlar mı çıkacak artık ? Cinsellik yaşansa sevdiğin biiyle yaşanır benim mantığımca ve ben zamana ihtiyaç duyarım bunun için ama bu devirdeki adamlar geldim 30 küsüre diyor cumburlop yatağa girmek istiyor. Moralim çok bozuk kızlar.
Ne işiniz var 40 yaşındaki koca sapıkla.Daha yaşınız genç kendinize gelin. Yaşınıza yakın kişilerle ciddi adımlar atın. Her önünüze çıkacak olan bu niyetlerde olmaz. Dikkatli olun. En ufak hatada saf olmayın uzaklaşın hemen. Bizler hata yapacak yaşları çoktan geçtik.Ergen değiliz. İyi ölçün biçin. Tekrar aynı hatalara düşmeyin.

Bunun yaşla ilgisi yok. Genci de böyle olabiliyor yaşlısı da bunun tamamen ahlakla insanlıkla beyni namusluluğuyla alakası var. Siz daha 31 yaşınızdasınız. Kemale ermek 40-50 arası yaş gruplarına hatta 60’a bile dayanır. Yanlış bir adama fırsat vermişsiniz o kadar. Fazla takılmayın açık açık söyleyin eğer çok ısrar ederse. Belki utanır.

Bunun yaşla ilgisi yok. Genci de böyle olabiliyor yaşlısı da bunun tamamen ahlakla insanlıkla beyni namusluluğuyla alakası var. Siz daha 31 yaşınızdasınız. Kemale ermek 40-50 arası yaş gruplarına hatta 60’a bile dayanır. Yanlış bir adama fırsat vermişsiniz o kadar. Fazla takılmayın açık açık söyleyin eğer çok ısrar ederse. Belki utanır.

o olaydan sonra bir defa yazdı ben de tepkimi koydum bir daha yazmadı yazmasın zaten uzak olsun.

daha önce 37 yaşında bi erkekten hoşlanmıştım o da seks imaları yapıp duruyordu o nedenle bu yaştaki erkekler hep böyle mi olcak diye ister istemez üzülüyoum.

o olaydan sonra bir defa yazdı ben de tepkimi koydum bir daha yazmadı yazmasın zaten uzak olsun.

daha önce 37 yaşında bi erkekten hoşlanmıştım o da seks imaları yapıp duruyordu o nedenle bu yaştaki erkekler hep böyle mi olcak diye ister istemez üzülüyoum.

Umarım karşınıza düzgün bir adam çıkar

Bunun yaşla başla tabii ki ilgisi yok, 20 yaşındaki insan da saçma sapan davranabilir. Aranızdaki yaş farkı da bir uçurum değil bence. Cinsellik tabii ki önemlidir, iki yetişkin insan birbirinden hoşlandıysa tanıştıkları gün de yatağa girebilirler. Aşkta ve cinsellikte böyle kurallara yer yoktur. Konunuzdaki tek mesele ten uyumunun yokluğu. Evvelki görüşmelerinizde adam size dokunmuş, öpmüş vs ve siz bundan hiç hoşlanmamışsınız. Ben sevdiğim adamın kokusuyla bile kendimden geçmiştim zamanında. Bu denli itici bulduğunuz birine ikinci, üçüncü, beşinci şansı vermenize hiç gerek yok. Ve onun size daha da kafayı takmasına neden olursunuz böyle yaparak. Çok yalnızsanız arkadaş edinmeye, ne bileyim spor yapmaya, eve kedi köpek almaya bakın. Sizi iğrendiren biriyle olmaktansa ömür boyu yalnız kalın, bu bile dünyanın sonu değil.

Back