-----2010 KASIM hamişleri----

cantanın fıyatı ıcın bana kızanlar oldu o yusden solemıyorum fıyatını:63:
ama jokerde satılıyor bakabılırsın :86:
bence rekor Turkuazda onun bı13 kılosu var bayadır :60::60:
o yazlık kıslık ısı benıde coook grıo neysekı annemle yapıcas :97:

afferim teyseme :46::46::46:

ben nolcam böle uyuz uyuz hiçbişi yok :86:

bi tane hastane çıkışı o kadar :86:

afferim teyseme :46::46::46:

ben nolcam böle uyuz uyuz hiçbişi yok :86:

bi tane hastane çıkışı o kadar :86:

paralar hazırsa dert etme cıkar ıkı gund halledersın :111:

lıste yapta gereksız bıse alma

pusetı alcaksan al hemen jokerden kampanyası gusel :29:

jokerın bana reklam parası odemesı lasım kendılerı bole reklam yapmıo :kkk::kkk:

taam beenım gıbı gıdıosun ıste 28. haftada 10 kılo almıs olacaksın :86:

Ben kiloları dert etmiyorumda çok fena ödem oluştu ayaklarımda yüzümde o beni korkutuyor.. Artık ayaklarımın şişleri ağrıda yapmaya başladı Havalar biraz daha ısınınca ne olcak bilmiyorumm....

Ben kiloları dert etmiyorumda çok fena ödem oluştu ayaklarımda yüzümde o beni korkutuyor.. Artık ayaklarımın şişleri ağrıda yapmaya başladı Havalar biraz daha ısınınca ne olcak bilmiyorumm....

yandık yandık su 3 gundur bıle yeterınce sıcak benım ıcın suyum cıkıo resmen ..odem cok olusmadı bende aama ayakta kalınca cok ozmn bıleklerım sısıyo ama her sekılde gecelerı ayak ve bacak agrısınan uyuyamıorumm:50:

yandık yandık su 3 gundur bıle yeterınce sıcak benım ıcın suyum cıkıo resmen ..odem cok olusmadı bende aama ayakta kalınca cok ozmn bıleklerım sısıyo ama her sekılde gecelerı ayak ve bacak agrısınan uyuyamıorumm:50:

Allah yardımcımız olsun valla nasıl olcak bilmiyorum... Allahın izniyle bir atlatabilsekk inşallahhh..

ben de 10 kilo almış bulunmaktayım
ama benim karnım çok çıkmadı kızlar
millet benim 6.5 aylık hamile olduğuma şaşırıyo
dr bana 27 . haftadan sonra birden çıkar demişti biraz iki haftadır faklılaştı
ayaklarım da zaman zaman şişiyor
kesinlikle tuz yasak dedi drum

merhabalar kızlar, bende 8 kilo aldım şimdiye kadar. Gem aldıkların çok güzelmiş. Bu arada sen bursadaydın demi hangi hastaneye gidiyorsun?

ben çekirge doruğa gidiyorum. Doğum fiyatları biraz yüksek gibi bursada. Normal doğuma 950 dediler epidural istersen +250 tl daha veriyorsun. Sezeryan 1250 ona da epidural istersen fark veriyorsun. Pembe mavi de ne kadar acaba? Bir de doruk hakkında bilgin var mı?
Kızlar siz doğum nasıl olsun istiyorsunuz ben bir problem olmazsa normal istiyorum fakat epidural olsun mu olmasın mı kararsızım. Sizin bu konuda fikirleriniz neler?

ben çekirge doruğa gidiyorum. Doğum fiyatları biraz yüksek gibi bursada. Normal doğuma 950 dediler epidural istersen +250 tl daha veriyorsun. Sezeryan 1250 ona da epidural istersen fark veriyorsun. Pembe mavi de ne kadar acaba? Bir de doruk hakkında bilgin var mı?
Kızlar siz doğum nasıl olsun istiyorsunuz ben bir problem olmazsa normal istiyorum fakat epidural olsun mu olmasın mı kararsızım. Sizin bu konuda fikirleriniz neler?

anaaa gem bursadamısın nıye benım haberım yok puahahahahahahaa nıye bursa hamişlerı topıkıne uğramıyon o zaman bende doruka gıdıyom ama yıldırım doruka 550 normal dogum 1050 sezeryann doktorumda cok tatlııııı bende normal ıstıyom sıpam donmezse inş epidural cok rısklı oyuzden ben korkuyorum acıkcası ama arkadaşım dorukta epıdural oldu bı sorun cıkmadı onuda solıyım

Son düzenleme:
bu arada reklamda cıkan nıvea atta cantasından getırttım kayserıden eniştem toptancısıda burdada özlem bebe kampanya yapmış 39 a satılıyor bana 30 a geldı alacak olanlar varsa ona gore pazarlık yapında fazla para vermeyın kıslar

Son düzenleme:
seçkin bana özelden doktorunun adını gönderir misin? Bir de ben burda randevu saatimde hiç muayeneye giremedim en az 45 dak. bekliyorum yıldırımda durumlar nasıl bilgi verir misin?

kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)

merhabalar kızlar, bende 8 kilo aldım şimdiye kadar. Gem aldıkların çok güzelmiş. Bu arada sen bursadaydın demi hangi hastaneye gidiyorsun?
tesekkur ederım seker daha guzellerı sızın olsun ...
avukatım ayse hanım cevaplamıs pembe mavıye gıdıyorum canım :9::9:
pembe maviye gidiyo
sen olmasan napcaktım ben :27:
ınan hıc sormadım fıyatını orası 8 ortaklı bı klınık ve benım dr um akrabam yanı bı sekılde ındırım yapılır drumdan dolayı oraya gıdıyorum anlıcagın..ama gecen sene 2500 tl fılandı ..normal ve sezeryan aynı fıyat bıde
doruktan herkes cok memnun benım cok arkadasım orda yaptı dogumlarını ssk da oduyor dıye bılıyorum..dedıgım gıbı benım drum akrabam olmasaydı bende dorugu dusunurdum :34:
anaaa gem bursadamısın nıye benım haberım yok puahahahahahahaa nıye bursa hamişlerı topıkıne uğramıyon o zaman bende doruka gıdıyom ama yıldırım doruka 550 normal dogum 1050 sezeryann doktorumda cok tatlııııı bende normal ıstıyom sıpam donmezse inş epidural cok rısklı oyuzden ben korkuyorum acıkcası ama arkadaşım dorukta epıdural oldu bı sorun cıkmadı onuda solıyım

ılk baslarda bakmıstım o topıge hıc muhabbet yoktu bıdada aklıma gelmedı acıkcası ..
ıkınızde doruga gıdıyorunuz ama fıyatlar farklı oylemı enteresaan :26:

selam kislar bende tam kilo konusunu konuscaktim bende 9 kilo aldim aama son 3 haftada 2-5kilo aldim cok hizli almaya basladim sinirlerim bozuldu boyle gidersem nolcak cokta yemiyorum aslinda

kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)

aysegulcının bebegındede gorulmustu o kıstlerden ama gectı cok sukur zaten hemen hemen hepsı gecıyor uzulme :49:

kızlar merhaba ,

inşallah detaylı ultrasonda bir sorun çıkmaz,herşey düzelmiş olur.Allah sağlıkla sıhhatle bağışlasın.
bu sayfayı sık kullanılanlar bölümüne ekleyebilirsin,kaldığın yerden okumak içinde son yazılmışlara gelip geriye doğru bakarak devam edebilirsin.

Back
X