Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduum cnmm benim napıyonus ne war ne yok bakalım özledim ya sizihoşgeldiiinn nazzzz![]()
canlaar slm nasılsınız bakalımmmm![]()
hoşgeldin naz... biz iiz sen nasılsın?
bnde iyiyim cnm çok şükür aman szler ii olun da:))bebişler iidir umarımaaaaa canımm hoşgeldin biz iyyiz ya sen nasılsın![]()
:) iyiyim cnmm szleri mrk ettimnazcım hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın![]()
bende ole dıdımde ıyıde bu cocuk gobekte buyuyo dıdı benım koce ıyıce dellendırdı benı :95:canım benim hem göbek hem toto büyüdü. geçen eşimde söyledi biraz büyümüş sanki diye,bende keyfimden büyümedi herhalde didim
afiyet olsun cnm,şevket paşa doğduğunda tadından yenmeyecek demektir.![]()
bende ole dıdımde ıyıde bu cocuk gobekte buyuyo dıdı benım koce ıyıce dellendırdı benı :95:
ebet cıkolata tadında bı çoçuum olcak benım![]()
hoşbulduum cnmm benim napıyonus ne war ne yok bakalım özledim ya sizi![]()
pur nirelerde göremedim bugün :44:
tam 10 kılo almıs bulunuyorum![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-45.html#post19248711
gecelık alıcam dıye gıdıp aldıgım pıjamam kıslar![]()
cantanın fıyatı ıcın bana kızanlar oldu o yusden solemıyorum fıyatını
ama jokerde satılıyor bakabılırsın :86:
bence rekor Turkuazda onun bı13 kılosu var bayadır
o yazlık kıslık ısı benıde coook grıo neysekı annemle yapıcas :97:
benim de turkuazmla eşit rekorum 13 kg da ben de var.
olay semtle alakalı degıl cekırge doruk ozel bursa hastahanesıyle bırleştı o yuzden fıyat farkı var sekerımıste aynı hastanenın ayrı semtlere farklı fıyat uygulaması garıp geldı bana :26:
dogum seklı hakkında ne desek yalan o gun gelınce anlasılacak ama zorunlu sezeryan olacakların dısında herkes normal ıstıyo
acaba esra erol kac kilo aldi cok merak ediyorum