-----2010 KASIM hamişleri----

oyyy... çocuklar için;

duvardan duvara halı kaplamayın...
duvar kağıdı kaplamayın...
çocuk evdeyken temizlik yapmayın...

banyo halıların altı musamba ise mantar ürüyooo...

abowww evimden tiskindim yawf!!!
bide hamileyis die temziliği haftada bir yapıos...
kendimizi yormuyoruz ama daha da mikroplanıyormusuz...

Evt canım malesefff çoğu yazdığına da dikkatt pek etmiyoruz evlerimizde ama çalışan biri de ne yapsın hergün temislik nasıl yapılırkiii :59::59:

lifleri camasır mak da yıkayın...
asıp kurutmak yetersiz

temizlik ürünlerini mutfak tezgahının altına koymayın...

deterjanları karıstırmayın... etkisini öldürüyor...

çamasır suyu vb ile yapılan temizliğin etkisi yaklaşık 8 saatmiş...

Evt canım malesefff çoğu yazdığına da dikkatt pek etmiyoruz evlerimizde ama çalışan biri de ne yapsın hergün temislik nasıl yapılırkiii :59::59:

ben de de aynı durum. sabah kalk... iş.
akşam yemek bulaşık...
temizlik haftadan haftaya...

ama bunları duyuncaaa böhhhggg oldum:37:

günaydın anneler...

ya bu sağlık ocakları kan grubu testi yapıyorlar mı? doktor, haftaya gelirken kan grubu kartını da getir dedi de. kan uyuşmazlığı iğnesi için dosyama koyacaklarmış. ee orda kan grubu testi yok mu ki, kafam karıştı:26:

günaydın anneler...

ya bu sağlık ocakları kan grubu testi yapıyorlar mı? doktor, haftaya gelirken kan grubu kartını da getir dedi de. kan uyuşmazlığı iğnesi için dosyama koyacaklarmış. ee orda kan grubu testi yok mu ki, kafam karıştı:26:

Bildiğim kadarı ile yapıyorlar canım... Ama sen bir telefon edip sor istersen boşuna gitmiş olma sonra..

kan grubunu bakıyorlarda testi ne onu bilmiyorum.....
kan gurubu işte turkuazm, onu bulmak için kanına bakıyorlar ya ben ona test diyorum. yani sadece ben böyle söylüyor olabilirim. gidip yaptırmam lazım ama eşimin de yaptırması lazım o mesai saatlerinde boş olmuyor bir de. artık ayarlıcaz:21:
Bildiğim kadarı ile yapıyorlar canım... Ama sen bir telefon edip sor istersen boşuna gitmiş olma sonra..

telefonu yok ilknuroz ya, onlar beni aradığında akıllı gibi hiç kaydetmedim. mecburen bugün gidip soracağım. olmazsa kendiminkini yaptırırım eşim de bir yerlerde yaptırıversin artık.:34:

günaydın anneler...

kan grubunu biliyorsun dimi???
kartın var die öyle söylemiştir.
hastanede oyalanma die demiştir.
önceden yap al gel diye...

kan grubunu biliyorsun dimi???
kartın var die öyle söylemiştir.
hastanede oyalanma die demiştir.
önceden yap al gel diye...

dedim ben ama kan grubumu biliyorum da kartım yok die. kartı kim blir nerelere attım. oda o zaman yaptır kartınla gel dedi. o anda nie sormazsam o gün burda yapın die... ben de pek akıllıyım.

kan gurubu işte turkuazm, onu bulmak için kanına bakıyorlar ya ben ona test diyorum. yani sadece ben böyle söylüyor olabilirim. gidip yaptırmam lazım ama eşimin de yaptırması lazım o mesai saatlerinde boş olmuyor bir de. artık ayarlıcaz:21:

telefonu yok ilknuroz ya, onlar beni aradığında akıllı gibi hiç kaydetmedim. mecburen bugün gidip soracağım. olmazsa kendiminkini yaptırırım eşim de bir yerlerde yaptırıversin artık.:34:

bakıyorlar canım bende sağlık ocağında baktırdım kan grubumu.......

herkese merhaba;
artık aranızda bir gestasyonel diyabetli var maalesef:43:
100lük yüklemem sınırın çok çok üstünde geldi ve dr um beni endokrinolojiye yönlendirdi.
günde 4 kez şeker ölçümü verdi.
bi de endokrinoloğun vereceği diyeti yapıcam 32 haftada bi yükleme daha yapılacak.çok mutsuzum
3yıldır bebeğimiz olmasını bekledik 2 düşüğüm ve dış gebeliğim var şimdi de bu gerçekten çok canım sıkıldı yaa
:50:cok uzuldum ya..ıste bız dıkkat ettık basta geldı bızı buldu..dıyet cok zor hamılelıkte 4 gun yaptım dayanamadım ben ama GNL ne gusel yaptı sende yaparsın..yaz geldı hem bı dunya meyve :32:
maılını ozelden yazarsan lısteyı gonderebılırım sekerım

Canım benim sana bir site önericem ben de burdan mavi 3 lü takım aldım gerçekten çok güsel çıktı biraz korkarak aldım internetten...Belki de bakmışsındır :1:
Pijama Dnyas

gule gule kullan canım cok cıcıymıs..benım aldıgımda Artıs marka bayıldım penyesı cook gusel ama ben ınternetten almam beden tutturamadım bugune kadar hıc :86:

tam 10 kılo almıs bulunuyorum :53:

ohooo ben 28 haftada zaten 11kılo almıştım rekor bende kımse gecemez beniiii ayaklarım şişiyor yuruyemıyorum artıkım ben ev işini ancak halledıyorum daha yazlık kışlık yapcam ooof offff kımse yok bana yardım edecekkk

ıyı gunerde kullan inş cantana bayıldım ne kadara aldın

ohooo ben 28 haftada zaten 11kılo almıştım rekor bende kımse gecemez beniiii ayaklarım şişiyor yuruyemıyorum artıkım ben ev işini ancak halledıyorum daha yazlık kışlık yapcam ooof offff kımse yok bana yardım edecekkk
cantanın fıyatı ıcın bana kızanlar oldu o yusden solemıyorum fıyatını:63:
ama jokerde satılıyor bakabılırsın :86:
bence rekor Turkuazda onun bı13 kılosu var bayadır :60::60:
o yazlık kıslık ısı benıde coook grıo neysekı annemle yapıcas :97:

Back
X