-----2010 KASIM hamişleri----

tesekkur ederım seker daha guzellerı sızın olsun ...
avukatım ayse hanım cevaplamıs pembe mavıye gıdıyorum canım :9::9:

sen olmasan napcaktım ben :27:

ınan hıc sormadım fıyatını orası 8 ortaklı bı klınık ve benım dr um akrabam yanı bı sekılde ındırım yapılır drumdan dolayı oraya gıdıyorum anlıcagın..ama gecen sene 2500 tl fılandı ..normal ve sezeryan aynı fıyat bıde
doruktan herkes cok memnun benım cok arkadasım orda yaptı dogumlarını ssk da oduyor dıye bılıyorum..dedıgım gıbı benım drum akrabam olmasaydı bende dorugu dusunurdum :34:

ılk baslarda bakmıstım o topıge hıc muhabbet yoktu bıdada aklıma gelmedı acıkcası ..
ıkınızde doruga gıdıyorunuz ama fıyatlar farklı oylemı enteresaan :26:

ben olmasam hergün ağlarsın sennn :16::16::16:

seçkin bana özelden doktorunun adını gönderir misin? Bir de ben burda randevu saatimde hiç muayeneye giremedim en az 45 dak. bekliyorum yıldırımda durumlar nasıl bilgi verir misin?
tam bunu yazıodum sen yazmıssın ...herkes bundan sıkayetcı cok beklıyorlarmıs..randevu almakta sorun dıyolar ama yınede herkes memnun :9:
selam kislar bende tam kilo konusunu konuscaktim bende 9 kilo aldim aama son 3 haftada 2-5kilo aldim cok hizli almaya basladim sinirlerim bozuldu boyle gidersem nolcak cokta yemiyorum aslinda

bu kılo konusunuda hep ben acıyoum sanırım :27:
ya benımde derdım bu yemesemde alıyorum esım dıo su 5 gunde ıyıce sıstın dıye dusununce ekmek hamur ısı fılan yemıorum bıras tatlı yemeye basladım okadar :17:

son kontrolümün üzerinden 10 gün geçti. bu sabah tartıldım kilo almamışım. küsuratı saymazsak 8 kilo aldım şimdilik.:49:

ya benımde derdım bu yemesemde alıyorum esım dıo su 5 gunde ıyıce sıstın dıye dusununce ekmek hamur ısı fılan yemıorum bıras tatlı yemeye basladım okadar :17:[/QUOTE]

napicas gem gidisat kotu ben bide direk alt taraftan aliyom simdi belli olmuyo gobekten ama dogum yapinca ciikicak ak koyun kara koyun

ya benımde derdım bu yemesemde alıyorum esım dıo su 5 gunde ıyıce sıstın dıye dusununce ekmek hamur ısı fılan yemıorum bıras tatlı yemeye basladım okadar :17:

faceteki yemek bölümümde ve blogumdaki mamalara bakarak kilo almış olabilirsin :1:

aysegulcının bebegındede gorulmustu o kıstlerden ama gectı cok sukur zaten hemen hemen hepsı gecıyor uzulme :49:

evet cnm bazıları geçici olabiliyor benm bebeğimde de gördüler daha sonra geçti çok şükür :89:

saol gem teysemmm sende olmasan bende napardım :76:

son kontrolümün üzerinden 10 gün geçti. bu sabah tartıldım kilo almamışım. küsuratı saymazsak 8 kilo aldım şimdilik.:49:
senın gobekte kılolar ama benım toto buyuooooo :52::52::52:
napicas gem gidisat kotu ben bide direk alt taraftan aliyom simdi belli olmuyo gobekten ama dogum yapinca ciikicak ak koyun kara koyun
heh ıste sende bendensın kader arkadasım benım :7:
o alt taraf benı olduruo egılınce fılan totomun yarısına kadar ınıo esofman durduramıyorum :60::60::60:
gobekmı buyudu totomu dersen acık ara farkla toto onde :65::65:
faceteki yemek bölümümde ve blogumdaki mamalara bakarak kilo almış olabilirsin :1:

kendı soluyo ıste suclu bulunduuuuuuuuu:46::46::46:
senın oraya ekledıgın her tatlı koceye sıparıs olarak gecılıo yapmaya usenıyorum zatn :52:
hele en sonkı var ya bı pastanenın hanı adam bulana kadar 3 sube gezdı dun ..nerdende gelıo bunlar aklına dıo garıbım :60::60:

evet cnm bazıları geçici olabiliyor benm bebeğimde de gördüler daha sonra geçti çok şükür :89:

saol gem teysemmm sende olmasan bende napardım :76:
napıcan aglar durursun :70:
aytesekkur ederımm ınsallah benım bebegımdekıde gecer o kadar morelım bozuldukı

gecer gecer bu aysegulcın hanımda pek uzulmustu ama baska yasayanların yazdıklarını fılan okumustuk gecmeyen cıkmamıstı karsımıza ..
ıcını ferah tut dr unda demıs zaten gecıyor dıye :34:

kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)

canım aynı senin gibi 18 haftalıkken doktor beni ultroson görüntülerinde bebekte kist gördügünü söledi ve hemen amniyosentez önerdi 3 yerde kist var ve bagırsak yapısında acıklık var demişti cok endiselendik esimle down sendromu riski tasındıgımızı söledi ve sıvı alınmasını önerdi bende tedavisi olmayan bir sey oldugu için mevladan gelen amenna dedim ve yaptırmadım amniyosentezi en son 24 haftalıkken gittim ve kistlerin koyboldugunu ve bagırsaktaki acıklıgın kapandıgını söledi simdi doğumu bekliyroum tabiki kesin sonucu ögrenebilmem için ama içim rahat yoktur öle bir sey diyorum

ohooo ben 28 haftada zaten 11kılo almıştım rekor bende kımse gecemez beniiii ayaklarım şişiyor yuruyemıyorum artıkım ben ev işini ancak halledıyorum daha yazlık kışlık yapcam ooof offff kımse yok bana yardım edecekkk

oda biseymi ben suan 30 hafatnın içindeyim ve 17 kilo aldım cok morelim bozuk 80 kilo olmusum bu sabah tartıldım

bendeee 10 kilo aldım kızlarrr. bide bugün iş yeri çok youn yetişemiyorum sizin hızınıza bugün. bi baktım sayfalarca doldurmuşsunuz yine :9:

doruğun 2 tane hastanesi var. Birisi yıldırımda birisi çekirgede. Yıldırımda olanın fiyatı biraz daha düşük ondan 2 fiyat verilmiş gibi oldu. doğum şekli hakkında kimse yorum yapmamış kimse doğumu düşünmüyor galiba şimdiden.

canım aynı senin gibi 18 haftalıkken doktor beni ultroson görüntülerinde bebekte kist gördügünü söledi ve hemen amniyosentez önerdi 3 yerde kist var ve bagırsak yapısında acıklık var demişti cok endiselendik esimle down sendromu riski tasındıgımızı söledi ve sıvı alınmasını önerdi bende tedavisi olmayan bir sey oldugu için mevladan gelen amenna dedim ve yaptırmadım amniyosentezi en son 24 haftalıkken gittim ve kistlerin koyboldugunu ve bagırsaktaki acıklıgın kapandıgını söledi simdi doğumu bekliyroum tabiki kesin sonucu ögrenebilmem için ama içim rahat yoktur öle bir sey diyorum

aaa gozun aydın :49:

doruğun 2 tane hastanesi var. Birisi yıldırımda birisi çekirgede. Yıldırımda olanın fiyatı biraz daha düşük ondan 2 fiyat verilmiş gibi oldu. doğum şekli hakkında kimse yorum yapmamış kimse doğumu düşünmüyor galiba şimdiden.

ıste aynı hastanenın ayrı semtlere farklı fıyat uygulaması garıp geldı bana :26:
dogum seklı hakkında ne desek yalan o gun gelınce anlasılacak ama zorunlu sezeryan olacakların dısında herkes normal ıstıyo

senın gobekte kılolar ama benım toto buyuooooo :52::52::52:
kendı soluyo ıste suclu bulunduuuuuuuuu:46::46::46:
senın oraya ekledıgın her tatlı koceye sıparıs olarak gecılıo yapmaya usenıyorum zatn :52:
hele en sonkı var ya bı pastanenın hanı adam bulana kadar 3 sube gezdı dun ..nerdende gelıo bunlar aklına dıo garıbım :60::60:

canım benim hem göbek hem toto büyüdü. geçen eşimde söyledi biraz büyümüş sanki diye,bende keyfimden büyümedi herhalde didim :57:

afiyet olsun cnm,şevket paşa doğduğunda tadından yenmeyecek demektir.:nazar::emir_bebek:

Back
X