-----2010 KASIM hamişleri----

Eki Görüntüle 195060 kislar buda son halimiz 28+5iz nasiliz£??(popoya hic bakmayin her zamanki hali):1::1:

maşallahhh:nazar: tam hamile işte:46:

ben bundan aldım :)) 2 gecelik 1 pijama aldım hazır beklioruz :) 5 hafta sonra memleketime gideceğim doğum için internet yok evde, sizleri takip edemicem ama ilk fırsatta girip gelişmeleri yazarım :)
en güzel zamanlarında bizi gelişmelerden mahrum bırakacaksın yani...:63:

oo kaynatmışsınız gene... neyseki bugün geçmişi okuyabildim. biz gene oğluma gündüz uykusuna yatıp uyandık, çocuğu uykucu yapcam:65:uyusun ki büyüsün :48: kocamda haberlere daldı.... :76: haberlerde hamilelik ya da bebeklerle ilgili bişi olmadıkça ilgimi çekmiyor... çok kendime odaklı oldum:60:

elimden geldiği kadar haber vermeye çalışcam:) sezeryan olacak büyük ihtimalle doğum tarihini hangi güne aldığımı vs... yazcamm

sen 36. hafta bitimine gidiyorsun herhalde betylena. bunu doktorunla mı görüştün? o zaman gidebilirsin dedi, yoksa kendi kararın mı? ben de doğum için ailemin yanına gideceğim de, ne zaman gideceğime kendi kararımla son 25 gün kala falan diyorum.

sen 36. hafta bitimine gidiyorsun herhalde betylena. bunu doktorunla mı görüştün? o zaman gidebilirsin dedi, yoksa kendi kararın mı? ben de doğum için ailemin yanına gideceğim de, ne zaman gideceğime kendi kararımla son 25 gün kala falan diyorum.

uçakla gidiyorum ben thy 28-36.haftaya kadar doktor raporuyla alıyor,35 hafta 5 günlükken uçakla gideceğim o yüzden uçağa binebileceğim son anı ayarladım, 1 hafta işyerinden mazaret izni alıcam ve bi hafta sonra gıyabımda ilişik kesecek işyeri..Yani kamuda çalıştığım için herşeyi kuralına göre oynamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
uçakla gidiyorum ben thy 28-36.haftaya kadar doktor raporuyla alıyor, bende uçakla gideceğim o yüzden uçağa binebileceğim son anı ayarladım, 1 hafta işyerinden mazaret izni alıcam ve bi hafta sonra gıyabımda ilişik kesecek işyeri..Yani kamuda çalıştığım için herşeyi kuralına göre oynamaya çalışıyorum.

ben alan olan bir yerde diilim zaten, uçakla gidemem.. otobüsle de çok uzak bir mesafe değil. ya arabayla gideceğim ya otobüsle... doktorumla konuşmadım... başka yerde doğuracağımı şimdiden söylersem benimle az ilglenir gibi geliyor o yüzden son zamanlarda sorarım ancak... bende 37 hafta bitiminde falan giderim erken mi geç mi biilmiyorum ama kocamı da çok uzun zaman önceden bırakmak istemiyorum o ancak doğum zamanına yanımıza gelebilecek....

işte böyle!

son 15 gün kala git diyenler de var ama bence o kadar son zamanlarda yolculuk çok zor olur gibi geliyor.

ben alan olan bir yerde diilim zaten, uçakla gidemem.. otobüsle de çok uzak bir mesafe değil. ya arabayla gideceğim ya otobüsle... doktorumla konuşmadım... başka yerde doğuracağımı şimdiden söylersem benimle az ilglenir gibi geliyor o yüzden son zamanlarda sorarım ancak... bende 37 hafta bitiminde falan giderim erken mi geç mi biilmiyorum ama kocamı da çok uzun zaman önceden bırakmak istemiyorum o ancak doğum zamanına yanımıza gelebilecek....

işte böyle!

son 15 gün kala git diyenler de var ama bence o kadar son zamanlarda yolculuk çok zor olur gibi geliyor.

Ben doktorumla konuştum son haftalara hele hele 36.haftadan sonraya yolculuğu bırakma dedi.Eğer kısa mesafeliyse 2-yada 3 saat arabanızla gitmenizi öneririm.En sakıncalı yolculuk otobüs yolculuğu hele de son aylar için..

Ben doktorumla konuştum son haftalara hele hele 36.haftadan sonraya yolculuğu bırakma dedi.Eğer kısa mesafeliyse 2-yada 3 saat arabanızla gitmenizi öneririm.En sakıncalı yolculuk otobüs yolculuğu hele de son aylar için..

annemde arabayla gelin diyor ama 3 saat faan diil betylena gene 4,5-5 saat sürüyor... o zaman ben daha erken gideceğim. şu ay çıksın da bir dahaki randevum da ben de doktoruma danışayım en iisi...

Back
X