-----2010 KASIM hamişleri----

selina
nevin
günaydın iyi çalışmalar iştesiniz galibaa
nasıl başladı cumartesiniz?

günaydın canım bizim her zaman ki halimiz işte naparsın....
benim tansiyon hala yerlerde yesem bile çıkmıyor....
yoğun bir cumartesi offfff....

Herkesee günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

tabi bugün pek bi kimse olmaz ee malum cumartesiiii :52:

bi kader ortağı nevincim var bugün :66:

şurda 3 haftam kaldı zaten birini bulunca rahatlıcam inş....
seni sonra yalnız bırakacam sen benden çok sonra çıkacaksın...
bıkkınlardayım çok fena....1 haftadır ne evime ne kendime ne de eşime bakabildim herşey aldı başını gidiyor.....:14::14::14::14::14:

günaydın güzel anneler nasılsınız dun yemekli misafırım vardı bulaşıkları makınaya dızıp tezgahı toparlayana kadar belım kotu resmen yaaa ayaklarım da şişti gece son aylar artık bugun 8e gırdık oğlumla cok mutluyum doguma az kaldı cok heyecanlıyım allahımmm :52::52:

herkese merhaba,iyi hafta sonları olsun :3:

havalardan dolayı bu sene gecikmeli olarak yarın yazlık-kışlık yapıcam. daha doğrusu bu sene ben göstericem eşim yapacak.bazanın altı hurç dolu eğil-kalk göbekim ve belim müsade etmez :49:

haftaya da kısmetse kızımın cicilerini yıkamaya başlıycam :46::21:

ayyy kıslar dün oğlumun minik beşiği geldi ama kurmak için broşür koymamışlar bugün aradım firmayı mail atıcaklar da öyle kurcas.. resmini koyarım bitince.. istanbul güneşli bir güne başladı.. ama sıcak sayılmaz oğlumun eşyalarını yıkamaya başlamak istiyorum biran önce..

nevincim aman tansiyona dikkat ani hareketlerden kaçın yalnız sakın duşa girme.
yataktan kalkarken bir anda kalkma kademeli yap. gün içinde ölç mutlaka tansiyonunu.Allah kolaylık versin.

nevincim aman tansiyona dikkat ani hareketlerden kaçın yalnız sakın duşa girme.
yataktan kalkarken bir anda kalkma kademeli yap. gün içinde ölç mutlaka tansiyonunu.Allah kolaylık versin.

sağolasın canım....duşa girmeye zaten ne halim ne vaktim oluyor eve gidince vurup kafamı yatıyorum.....:52:
bende bu akşam oğluşumun cicişlerinden başlayacam yıkamaya yarın pazar dinlene dilene ütüler yerleştiririz....

ayyy kıslar dün oğlumun minik beşiği geldi ama kurmak için broşür koymamışlar bugün aradım firmayı mail atıcaklar da öyle kurcas.. resmini koyarım bitince.. istanbul güneşli bir güne başladı.. ama sıcak sayılmaz oğlumun eşyalarını yıkamaya başlamak istiyorum biran önce..

togicim, oğluşunu, minik beşiğinde huzurla,sağlıkla uyuduğu günleride görürsünüz inşallah.Güle güle kullanmak nasip olsun

:nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun canım....içinde güle oynaya büyümek nasip etsin rabbim inş....

günaydın canım bizim her zaman ki halimiz işte naparsın....
benim tansiyon hala yerlerde yesem bile çıkmıyor....
yoğun bir cumartesi offfff....

şurda 3 haftam kaldı zaten birini bulunca rahatlıcam inş....
seni sonra yalnız bırakacam sen benden çok sonra çıkacaksın...
bıkkınlardayım çok fena....1 haftadır ne evime ne kendime ne de eşime bakabildim herşey aldı başını gidiyor.....:14::14::14::14::14:

benimde 5 haftam war nevincim.. yüzlük yüzlük kuyruğuna geldik artık:64:
Senin rahatsızlıgın nedenı tansoyonmuymuş. kaça düşmüş öyle ki bu kadar rahatsızlık veriyor.:53: barı bugün için izin alsaydın dinlenirdin azcık:44:

günaydın güzel anneler nasılsınız dun yemekli misafırım vardı bulaşıkları makınaya dızıp tezgahı toparlayana kadar belım kotu resmen yaaa ayaklarım da şişti gece son aylar artık bugun 8e gırdık oğlumla cok mutluyum doguma az kaldı cok heyecanlıyım allahımmm :52::52:

Günaydın canım..yaklaştıkça doğumuzmuz heycanlarımızda artacak. sabırsılzanıyoruz artık son donmelerımız. heyecan dorukta:66:

Beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun togicimmm..güle güle kullanın.bende işten cıktıktan sonra yıkamaya baslarım dıyorum bebişin esyalarını.5 hafta sonra . yanı hazıran sonunda. çokmu geç olurki.:44:

herkese merhaba,iyi hafta sonları olsun :3:

havalardan dolayı bu sene gecikmeli olarak yarın yazlık-kışlık yapıcam. daha doğrusu bu sene ben göstericem eşim yapacak.bazanın altı hurç dolu eğil-kalk göbekim ve belim müsade etmez :49:

haftaya da kısmetse kızımın cicilerini yıkamaya başlıycam :46::21:

bende 3 hafta önce cıkarmıstım yazlıkları canım. biraz zor oldu ama hurcları cıkartma yerlestırme ısını esıme yaptırdım yoksa ben kaldıramam mümkün değil.:50:

benimde 5 haftam war nevincim.. yüzlük yüzlük kuyruğuna geldik artık:64:
Senin rahatsızlıgın nedenı tansoyonmuymuş. kaça düşmüş öyle ki bu kadar rahatsızlık veriyor.:53: barı bugün için izin alsaydın dinlenirdin azcık:44:

evet canım dün 10/4 idi....başım hala dönüyor ama......izin mi oda neeee hayatta vermez çok yoğun bugün burası herşey elime bakıyor....

Yani böyle mıyır mıyır olcak çoçuk sanki, aşırı kibar isimler var,
erkek isimleri daha tuttuğunu koparan daha cesur bireyleri çağrıştırıyor bana..
Amazon mu koysak kızın adını ya da ilk bulduğum isim vardı ya akbilekbörtük müydü neydi ya :27::27:
Bebek arabası konusuna ara verdik ama her an yine başlayabiliriz, henüz almadık nasılsa :86::86:
Gemcimm :3: Pompa markalarını konuşmadık bak aklıma gelmişken :60::60:
asena koyucaksın ozaman ahahhaah baska sansın yok börtükte ıyı ama bak :27::27:
evet bebek arabasında bızım babamızda arastırıyormus bıde o cıktı sımdı ben uygun bısı olsun derken gıtmıs Orbıtlere bakmıs ıyıce arapsacı oldu bızım ıs :52:
pompaya cok para vermem onu bılıorum sagıp sagıp dolaba atmıcam bebegım yanımda olcak nasılsa cok agrı olursa cekmek ıcın bısı alıcam muhtemelen manuel olur bılmıorum henuz..sen ne dusundun:26:
iyi akşamlar hanımlar topik topik gezerken sizlere rastgeldim... kasım hamişlerii...... bende kasım hamişiyim kısmetse temmuz 10 da kızım yanımızda olucak..... ALLAH sizlere ve bana hayırlı doğumlar nasip etsin.... :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:3: hosgeldın kızın da saglıcakla gelsın ınsallaah
sen bi isimmi beğendin :53:
bircemi I Ihhhh :19:
begenedıgı ısım erkek ısmı onlarda sorun yok begenıyo :60::60:
sağolasın canım....duşa girmeye zaten ne halim ne vaktim oluyor eve gidince vurup kafamı yatıyorum.....:52:
bende bu akşam oğluşumun cicişlerinden başlayacam yıkamaya yarın pazar dinlene dilene ütüler yerleştiririz....
en son nezaman yıkandın :23::23:

ben dıyorum ya cok etkılenıyorum bırıne bısey olunca banada olur..
dun gece tansıyonum 9/5 :9:
gozumu acamıorum elım kolum kalkmıo ..benım becerıksız kocem kalkıp ayran yapmıs bana şaaapppppp gıbı onu ıctım yıne bı ıse yaramadı gıttım yattım şuursuz bı sekılde

valla hatırlamıyorum geçen haftaydı sanırım en banyo yaptığımda.......:60::60::60:
yaaaa geçmiş olsun canım ya demicem sana bundan sonra birşey yaa bende dünden beri battı balık yan gider deyip verdim yemeğe tuzlu tatlı allah ne verdiyse ama nafile.....akşamda üşenmesem acile gitmeyi düşünüyorum.....:9::9::9::9::9:
ahh ahhh birde beni düşün bu halde çalışıyorum hemde yoğun bir şekilde....

Son düzenleme:
togicim, oğluşunu, minik beşiğinde huzurla,sağlıkla uyuduğu günleride görürsünüz inşallah.Güle güle kullanmak nasip olsun

:nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun canım....içinde güle oynaya büyümek nasip etsin rabbim inş....

Beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun togicimmm..güle güle kullanın.bende işten cıktıktan sonra yıkamaya baslarım dıyorum bebişin esyalarını.5 hafta sonra . yanı hazıran sonunda. çokmu geç olurki.:44:

GOBÜS
NEVİN
SELİNA
sağolun çok teşekkür ederiss
selina 5 hafta sonra 32 haftalık olcan geç değil mi..?
bizim büyük odamıs 20 haziranda gelicek ama ben haftaya yıkamaya başlıcam hazır olsun kokusu çıkınca da temis temis dolaba koyarım

hadi hayırlı olsun canım güle güle kullanın...
cızırtısız olması çok iyi ne almıştın ben de bakayım..

ufff yaaa morgüller sen de gebelik başından beri tatlı yiyon şekerin çıkmıyo ben yemiyom çıkıyoooo:43::43:

Saol canım.. Bu ürünü aldık..
Hepsiburada.com : Weewell Dijital Bebek Telsizi - 300m - LCD Ekran - Şarjlı - Melodili - Interkom | Anne / Bebek / Çocuk

Güle güle kullanın :46:
Merakla bekliyorum kurulmuş halini :16:

asena koyucaksın ozaman ahahhaah baska sansın yok börtükte ıyı ama bak :27::27:
evet bebek arabasında bızım babamızda arastırıyormus bıde o cıktı sımdı ben uygun bısı olsun derken gıtmıs Orbıtlere bakmıs ıyıce arapsacı oldu bızım ıs :52:
pompaya cok para vermem onu bılıorum sagıp sagıp dolaba atmıcam bebegım yanımda olcak nasılsa cok agrı olursa cekmek ıcın bısı alıcam muhtemelen manuel olur bılmıorum henuz..sen ne dusundun:26:

Medalanın mini elektriklilerinden ya da kraftın bi modeli var mini yine ondan almayı düşünüyorum.
Manuel hiç düşünmedim.. :26:

begenedıgı ısım erkek ısmı onlarda sorun yok begenıyo :60::60:

:60::60::60:

valla hatırlamıyorum geçen haftaydı sanırım en banyo yaptığımda.......:60::60::60:
yaaaa geçmiş olsun canım ya demicem sana bundan sonra birşey yaa bende dünden beri battı balık yan gider deyip verdim yemeğe tuzlu tatlı allah ne verdiyse ama nafile.....akşamda üşenmesem acile gitmeyi düşünüyorum.....:9::9::9::9::9:
ahh ahhh birde beni düşün bu halde çalışıyorum hemde yoğun bir şekilde....
pis kız :37:

canım vallahı cok uzuluyorum ben sana yanı hem calıs hem ole bı yerde calıs :43:
tum calısanlara kuvvet dılıyorum hep.benım yapamıcagım bısey :50:
duzgunce ogunlu yemeye dıkkat et ..tuzuda abartınca odem olursunn sısersın :19:

Back
X