• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

yazdıgım cıkmamıs:26:
Pur bende boy boyy var goruntuler
yarın hemen ıstedıgın haftayı bulup eklıyorum ve beklıyorum yorumunu canım:26::26:

İşte hurafeye göre 6-7 haftalıkken kesede sağda ise kız solda ise erkek diyorlar..

ewet yaa aynen öyle :90::90:

senin bebişin cinsiyetibelli oldumu peki

Evet belli, kızımız olcak :49:

seyma hosgeldın sukur kavusturana:3:

ben tekmeledıgını hıssedıcemmı yoksa gaz mı bu dıcem cok merak edıyorum barız anlasılıomu :97::97:

Çok belli oluyormuş, "bundan öncekiler hakkaten bağırsak hareketiymiş yahu" diyormuşsun :9:

inş cnm sağlıklı çıkar sonuçlar insan böyle bi rahatlıyo gerçekten:16: endişeliniyo ama insan yaa ister istemez :26:

bende hep kız düşünüyodm hatta çin takvimindede kız çıkmıştı içimizede öyle doğuyodu hayırlısı yaaa sağlıklı olsunda :34::nazar::emir_bebek:

amin canım ıns..saglıklı olsunda evlat yanı her turlu sevılır..

ewet cnm şu geçtiğimiz yaz temmuzda ewlendik bebişde bize süprz yaptı hayrlısı ya ne diyelim hep hayrlısını diledik öyle olduğunu düşünüyoruz artıkım sıkıntı yok şimdilik şükür :34:

bende hazıranda evlendım nıkah buyugunum :9::9:

aa 23 yasındaydın zaten yasca kocaman buyugum :9::9:

ewet cnm şu geçtiğimiz yaz temmuzda ewlendik bebişde bize süprz yaptı hayrlısı ya ne diyelim hep hayrlısını diledik öyle olduğunu düşünüyoruz artıkım sıkıntı yok şimdilik şükür :34:

eşınde ogrencımı pekı?cok buyuk cesaret ..
bende aralıkta evlendım 11 aralıkta son adetımde altı aralıktı bır daha adet olmadım:)o derece beklenmedık oldu:49::49:

bende aralıkta evlendım 11 aralıkta son adetımde altı aralıktı bır daha adet olmadım:)o derece beklenmedık oldu:49::49:

wuuuwwwwww cabuk oldu demıstın de bukadar cabuk oldugunu bılmıodum :52:

mrb arkadaşlar nasılsınııııız :66::66::66:

bugün kontrole gittim 12+5 :emir_bebek::emir_bebek:

ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff :66::66:

%90 erkek diyo ama bakalm hayrlısı sağlıklı olsun da :nazar:

bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff :69::69:

gözünaydın hadi hayırlı olsun küçük erkekin :16:

:emir_bebek:

seyma hosgeldın sukur kavusturana:3:

ben tekmeledıgını hıssedıcemmı yoksa gaz mı bu dıcem cok merak edıyorum barız anlasılıomu :97::97:

hşb. canım :16:

:9:

cnm çok belli bir şekilde gaz gurultusuyla atma hareketini seçiceksin acayip bişi bu ya:))

mükemmel ama bazen çok atıo tekme korkutuyo birden daldığımdaa:))

mikrop yaa gecelerin kızı gece olsun hele birde koltuğa uzandımmı başlıyo vurmayaa

BU ARADA BAYANLAR SİZE DOKTORUMUN BANA VERDİĞİ YİYECEK LİSTESİNDEN BAHSEDİYİM

6 öğün var listede size içeriğinden bahsedicem

doktor bebişimin şişko olabiliceğini söyledi çünkü 17. haftada 256 gr geldi nazar değmesin:nazar:

listede beyaz peynir----yeşil sebzeler----

günde mutlaka bir bardak süt

günde mutlaka bir çay tabağı dolusu kuruyemiş tabağı(ceviz-kuru kayısı-fındık -badem)

her gün mutlaka eliniz büyüklüğünde et (balık -pirzola-tavuk-köfte vs.)

her gün 2 adet mutlaka meyve

mutlaka buğday ve kepek ekmeği

beyaz pilav şeker yükseltebilirmiş hamilelikte sakıncalıymışş

beyaz pilav yerine bulgur pilavı

haşlanmış brokoli

havuç çok yararlıymış bu arada

ayrıca haşlanmış yumurta

beyazında daha çok kalsiyum varmış ama sarıda yenmeliymiş

birde DOKTORUM :20::20::20::20::20::20::20:

çok uyuyorsan eğer:18::18::18:

sabah 9 da kalk dedii senin bebeği aç bırakmaya hakkın yok dedii:31:

ayrıca haftada 2 kez sütlü tatlıda listemde :29:

gün arasında yine 5-6 kaşık yoğurt dedi ama ben ayran içiyorum onun yerine

ve demir ilacı verdi birde....

:51:

ewet oda öğrenci güya bu sene bitiyodu ama alttan dersleri var :9:
ikinci öğretm okuyo okula pek uğradığı yok çalıştığı için :P nöbet sistemi ile çalışıo bir gün sabahtan sonraki gün akşam nöbet sonraki gün evde ondan sonraki günde ewde :52::52: umarım anlatabilmişimdir :1: :44:

bnmde son mazeretm 18 kasım dahada görmedim kendisini :9::9:

ewet oda öğrenci güya bu sene bitiyodu ama alttan dersleri var :9:
ikinci öğretm okuyo okula pek uğradığı yok çalıştığı için :P nöbet sistemi ile çalışıo bir gün sabahtan sonraki gün akşam nöbet sonraki gün evde ondan sonraki günde ewde :52::52: umarım anlatabilmişimdir :1: :44:

bnmde son mazeretm 18 kasım dahada görmedim kendisini :9::9:

allah kolaylık versın canım sana bundan sonra ısınız daha cok zor olacak gıbı..

ay cok heyecanlı catlıyorum hıssetmek ıcın :52:

ben ılk gunden berı hemen hemen bahsettıgın sekılde beslenıyorum...cok ıstahımda yok ...benım tek sorunum uyanır uyanmaz bısey yıyememem..eee baslardada cok uyuyodum...sımdı 7 de fılan kalkıp sut ıcıp gerı yatıyorum kendımı rahatlatıyorum belkıde :26:

Back
X