Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın amın amın hıc bır hamıle sorun yasamasın,saglıklı bebıslerıne kavussun ınsallah
ya 4. aydayız ne cabuk gectı bana hala 9 ayımız varmıs gıbı gelıo
kızlar ben yatıyım yarın 6 yasındakı yegenımın dogumgunu dınleneyım ıyıce dans edıces cunku aksama soz verdım :111:
hepınız kendınıze ıyı bakın gorusene kadar saglıcakla kalın...mutlu ruyalarrrr:80::80::80:
Evet çabuk geçiyor, daha da çıbık geçse de bebişlere kavuşsak bir an önce :97::97:amın amın amın hıc bır hamıle sorun yasamasın,saglıklı bebıslerıne kavussun ınsallah
ya 4. aydayız ne cabuk gectı bana hala 9 ayımız varmıs gıbı gelıo
kızlar ben yatıyım yarın 6 yasındakı yegenımın dogumgunu dınleneyım ıyıce dans edıces cunku aksama soz verdım :111:
hepınız kendınıze ıyı bakın gorusene kadar saglıcakla kalın...mutlu ruyalarrrr:80::80::80:
günaydın kızlarçok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmışultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın.
tam olarak kaçıncı haftadasınız. biz pazartesi 2 dr a gittik biri kız dedi biri erkek
perşembe tekrar gidicez 16 +1 deyiz şu an. usg de bizde 4 gün önde çıktık yani 16 + 5 dr a göre
teşekkür ederim şulecim. inanmıyorum nasıl farklı söyleyebiliyolar. 16+3 deyim bu benim takibim. ultrasonda 17+4 yani 8 gün farklı çıkıyo. ama çok netti bizim gördüğümüz yani iki bacak vardı ve başka bişi yoktu![]()
bilmem ki canım ikisi de 4 boyutlu usg de baktı birde.
hafif bir çıkıntısı var yavrunun ama kızlarda da oluyormuş başta tepecik
hayırlısı olsun diyorum ama içimden de çok erkek olmasını istiyorum.
ay kıyamam canım benım hıcmı yetısmıor yanı saracılık fılan yokmu oralarda cıdden hıc bılmıorum ben..cıcege asermıs resmen yaaaama cıcekte baska oluor dogru
![]()
annem kardeşlerim ablalarım ailecek bendeydiler gittiler(( bugün
keramos senin bebik erkek ondanmı acaba
benim kızım iki haftadır kıpır kıpır maş..
hele bu akşam eşim bile hissetti göbeğim açıkkken kıpırdıyo göbim:)
ayrıca arada öyle bi hızlı vuruyoki
bağırıyorum
ama acıdAN DEğil boşluk anıma geliyo ayyy yapıyorum:))
çok güzel bi duygu kızlar dün gecede uyku arası tekmeliyodu benii
saat 5 tee hala ayakta benim kızımmm
tahm,inimde sabah uyuyo gece ayakta 11 den sonra başlıyo tepmeye beni![]()
Benim ki askerlik yaptı da nasıl:
Uzun dönem çıktı, 2,5 ay Konyada kaldı. Sonra kurada evimize 5 dk mesafedeki üssü çekti, haftaiçi 8-5 gidip geldi
Ballı kocişim yahu
Darısı başınıza canım, inş böle durum olur, bebişle çok zorlanmazsınız :92: