-----2010 KASIM hamişleri----

selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis bebegim.coook mutluyum.bir dahaki randevuyu taa subatn 1ine verdi sizce gec deilmi

canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. yalnız şubat geçmiş gerçekten ocak 5 demiş olmasın?

selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis bebegim.coook mutluyum.bir dahaki randevuyu taa subatn 1ine verdi sizce gec deilmi

hayırlı olsun cnm
gözünaydın
banada geç geldi biraz
şubata 1 buçuk ay var nerdeyseee

kızlar, doktor kontrole ne kadarlık süre arasında çağırıyor, beni 3 haftada bir çağırıyor ???

benide genelde 3 hafta arayla çağırıyor
bazen 2

Beni de bir buçuk ay sonra yani 12. haftada çağırdı.
Bana da ilk önce tuhaf gelmişti ama şimdi normal diye düşünüyorum.
Keseyi gördük kalp atışını duyduk
bir sorun olmadıkça bakcak bişey kalmadı 12. haftaya kadar diye yorum yapıyorum.

arkadaşlar ilk 6 haftalıkken gittim keseyi gördük 8 buçuk hftalkken yanicuma günüde kalp atışını..çok hızlı yaa 178 kere nasıl atar bi kalp inanılmaz bi mucizeee....
bebekim 1. 94 cm mişş pıtırcığımm benimm..
sonraki kontrol 1 ay sonra 14 ocakta ikili test yapılcakmış öle dedi
:92: allahım bebeklerimizi ve bizi korusun..

ya kızlar bulantıdan ölmek üzereyim,dayanamıyorum daha halime bi güler bi ağlar oldum... Napsam allah aşkına... :84::26:

arkadaşlar iyi akşamlar dün doktora gittim.kalp atışlarını duydum gaRİPama harikaydı bebeğimi net görmedi ve çapını düzgün hesaplayamadı.7.3 mm hesapladı ama 2 hafta sonra yine gel dedi.bebeğimin gelişimine bakacakmış tam net bişey demedi sağlıklı filan hesaplamalara göre 5 haftalıkmış topikteki adını hatırlamadım ama bir arkadaşımla aynı sorunu yaşıyoruz.bu hafta 7 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık acaba gelişmiyor mu yada gelişimi zayıf mı anlamadım yardım edinnnnnnn ltf.

canım benim 5 haftalık gözüküyor ama internet hesabına göre 7 haftalık olması lazım,doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi, benim ilk gebeliğim kalp atışı duyulamaması nedeniyle sonlandırılmıştı şimdi yine aynı korkular

benide genelde 3 hafta arayla çağırıyor
bazen 2[/QUOTE]

hemen hemen aynı aralıklarda çağırıyorlar o halde...
bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum...
kızlar kahverengi akıntısı olan var mı ?

meraba bayanlar.siteyi çok iyi biliyorum ama yeni üye oldum.. bende 2010 kasım ayı hamilelerindenim... gebelikde bitki çaylarının zararlı olabileceğini duydum,okudum.. meyve çayları öneriliyor.aranızda böğürtlen çayı içen varmı,zararlımı..

doktorumu aradım, bulantı varsa herşey normal diyor...
korkuyorum ama doktorla konuşunca bir sonraki randevuyu bekleyeyim diyorum...
sen ne kullandın ?

bende doktoru aramıştım hatta pazar olduğu için acile gel ilaç versin nöbetçi dr demişti. ilaç ismi söylemeyim ama hormon ilacıydı.

ya kızlar bulantıdan ölmek üzereyim,dayanamıyorum daha halime bi güler bi ağlar oldum... Napsam allah aşkına... :84::26:
Beyaz leblebi, kuru ekmek, çubuk kraker öneriyorlar, ama bana hiçbiri fayda etmedi..
Sende bir dene istersen umarım işe yarar.:26:

günaydın kızlar.
biz bugün 8. haftamıza girdik. 5 te biri gitti yani.
nasılsınız bakalım. benim hiç bulantım yok hala çok mutlu ve iştahlı bir gebelik geçiriyorum.
darısı başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…