haklısın galiba cnm herşey allahtan bakalım hayırlısı 4.5 da gidicem dr a blki ultrasonada sokar görürüm bebişlerimii
tmm cnmm akşam weremezsem sabah mutlaka weririm:) çok sağol buarada desteğin içinhadı bakalım cnm hayırlısı haber ver he merak ederım
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum....
pazartesi üzülüp ağlayarak çıktığım hastaneden bugün itibari ile sevinçten ağlayarak çıktım kalbi bile atıyormuş bebeğimin çok mutluyummmmmm....ama kafama takılan bir konu oldu sevincimden soramadım da pazartesi başka ultrasona girdim 5+6 çıkmıştı bugun doktorun kendi baktığı ultrasonda 6+5 çıktı sağlıklı yaa neyse...:)))
pazartesi üzülüp ağlayarak çıktığım hastaneden bugün itibari ile sevinçten ağlayarak çıktım kalbi bile atıyormuş bebeğimin çok mutluyummmmmm....ama kafama takılan bir konu oldu sevincimden soramadım da pazartesi başka ultrasona girdim 5+6 çıkmıştı bugun doktorun kendi baktığı ultrasonda 6+5 çıktı sağlıklı yaa neyse...:)))
pazartesi dediğin geçen pazartesi mi yoksa 1 hafta önce pazartesi mi
kızlaaaaaaaaaaar bana yardım edin sabah brz kahwerengi akıntım oldu drumu aradım progesteron testi yaptır dedi şimdi yaptırdım ama sonucu 4 de alıcam
normal değer ne bileniniz warmı ??? çok orkuyorum......
13 aralık pazartesi...devlet hastanesine gittim özeline daha gitmedim doktorun o yüzden pek detay anlatmıyorlar hastanede malum kalabalık da var....
ama bir resmine bakımde diyim 8.4 mm yazıyor CRL oysa eğer :)))
crl o evet canım evet 6+5 gibi canım önden gidiyor bebişin benimki geriden geliyor benimki 4.3 mm çıktıyani dün 6+1 di ama ben 6+4 teydim ve benim progesteron 26.89du düşük dedi doktor ondan sordum progesterona ne dedi diye
Gözün aydın canım , senin ve bebeğin adına çok sevindim,hepimiz hep böyle sevinçli olalım , hep güzel haberler alalım....
Gözün aydın canım , senin ve bebeğin adına çok sevindim,hepimiz hep böyle sevinçli olalım , hep güzel haberler alalım....
o zaman sen ekim hamişi oluyosun galiba
inş canım çok teşekkür ederim...:)))
bn baktım ama anlamadım bşy tmm cnmm içimi rahat tutmaya çalışıyorum bnde ilaç içerim öle bi risk warsa bile allah emanet bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?