• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar doktora gittim kanma noktası gördü ultrasonda progestan fitil ve iğne başladı ve 10 günde rapor bebişimizin kalp atışlarını duyduk allahıma şükür aynı dşük tehditini kızımdada yaşamıştım rabbim onu bana bağışladı kardeşini de bağışlıycak inşallah inanıyorum

insallah canım saglıkla kucagına alırsın o kanamalar normaldır bence cogu kısının oyle oluyor kanamalı gecıyor kafana takmamaya calış bu durumu bende yarın doktora gıdecem kalp atısları ıcın ..

iyi akşamlar kızlar
turkuaz yarın iyi haberlerle gel inşallah iyi düşün bebeğin seninle kalacak bak annesinin midesini bile bulandırmış birşeycik olmayacak Allahın izniyle..
kızlar bende 29 yaşındayım bebeğim temmuz ortasında annesi 30 dan gün alırken gelecek inşallah dünyaya..
3.5 yıllık evliyim ve 2 senedir bebek sahibi olmaya çalıştım Rabbim nasip etti
Allahım buna sağlık versinde 2. bebek zor gibi Allah bilir ya hem zor olur hem de yaş geçer artık düşünene kadar
hayırlısı olsun hepimiz için
bizde yarın dr dayız kontrolumuz için
kritik dönemleri atlatsak da artık alışveriş zamanları gelse değil mi ?o günleri görelim inşallah

ınsallah gorecez o gunlerı cok sabırsızlanıyorum bebegıme cıcıler almaya :46:

insallah canım saglıkla kucagına alırsın o kanamalar normaldır bence cogu kısının oyle oluyor kanamalı gecıyor kafana takmamaya calış bu durumu bende yarın doktora gıdecem kalp atısları ıcın ..

sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun

Senemo çok üzüldüm.seninle çok benzer yanlarımız vardı..bak şimdi daha çok endişelendim yaa :(( sen sakın üzülme. Sağlıksız bebekler düşermiş. Ben de kendimi ona sartliyorum. Olanın önüne geçemiyoruz ne yazık ki.. Ben de hala kese dolu mu boş mu bilmiyorum zaten. Başka Dr a mi gitsem acaba?? Sat a göre epey oldu ama biyolojik olarak dördüncü haftadaymisim.yoksa benimki de mi geç gelisiyo?? Turkuaz sende haberler nasıl??

günaydın kızlaaar.
benden başka kimse yok galiba ama olsun.
biz de bugün dr a gidiyoruz. umarım bebişim iyidir.
hepinize sağlıklı günler:nazar:

günaydın kızlar bende salı günü güttüm doktora bebişim 1 cm olmuştu sağlıklı dedi doktor kalp atışlarınıda dinledik. bir ay sonraya gün vergi. benimde ultrasonda kanama noktaları göründü progestan verdi. zaten hamileliğimin başından beri içiyorum alıştım artık:)

Senemo çok üzüldüm.seninle çok benzer yanlarımız vardı..bak şimdi daha çok endişelendim yaa :(( sen sakın üzülme. Sağlıksız bebekler düşermiş. Ben de kendimi ona sartliyorum. Olanın önüne geçemiyoruz ne yazık ki.. Ben de hala kese dolu mu boş mu bilmiyorum zaten. Başka Dr a mi gitsem acaba?? Sat a göre epey oldu ama biyolojik olarak dördüncü haftadaymisim.yoksa benimki de mi geç gelisiyo?? Turkuaz sende haberler nasıl??

Canım benim sen hiç bozma moralini. Başka doktora git ama, farklı bakış açıları iyidir. Kötü şey gerçekleşmeden üzülmenin anlamı yok. Bebeğin normal olduğunu düşün. İyi şeyler düşün. Umduğun gibi omazsa da doğanın sana daha sağlıklısı için şans verdiğini bil. Ben öyle başediyorum. Bir de burada sizlerden iyi haberler alınca mutlu oluyorum. İçim umutla doluyor. Ben senin umutsuzluğun olacağıma, sen benim umudum ol ki gönül rahatlığıyla tekrar deneyebileyim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende salı günü güttüm doktora bebişim 1 cm olmuştu sağlıklı dedi doktor kalp atışlarınıda dinledik. bir ay sonraya gün vergi. benimde ultrasonda kanama noktaları göründü progestan verdi. zaten hamileliğimin başından beri içiyorum alıştım artık:)

sorma canım alıştık o ilaca. dinlen moralğini bozma .allah sağlık versin maşallah size:nazar:

sorma canım alıştık o ilaca. dinlen moralğini bozma .allah sağlık versin maşallah size:nazar:

evet sabrediyorum şu ilk 3 ay bir bitse. valla doktor 1 hafta istirahat vermişti. şimdi işteyim ama rahatım dikkat de ediyorum kendime gerisi allaha kalmış herşeyin hayırlısı

kızlar teşekkür ediyorum...tahlillerimi verdim öğleden sonra alcam ve doğru doktora zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor dualarınızı eksik etmeyin benden ve bebişimden...:))))

günaydın arkadaşlar, burda okudukça farklı kimseleri görüyorum baya kalabalık bir aileyiz sanki....:61:

Evet forumda en kalabalık gruplardan biriyiz , kasım ayı hakkaten bereketli olmuş :)))

millet pastırma sıcaklarına bir çocuk yetiştirmek istemiş... ama annem geçen dedi ki, seninkinin zamanı çok ters çocuk en zor zamanını uıfak dönemlerini yani kışın geçirecek şöyle bahara doğursaydın yaz çıkana kadar baya toparlanırdı.... annemin siparişinden haberim olsaydı :):23:

Back