-----2010 KASIM hamişleri----

yok kıs bnce bz tam zmanında doğurcaz işlhh temmuzda olsa ilk dört beş ayı gzl zmnda geçicek çok soğuklarda 6 aylık fln olurlar palazlanır minikler:)))

sağolasınız kızlar 2,30 u bekliyorum büyük bir merak ve sabırsızlıkla....
umarım bu bereketli kasım ayından mahrum kalmam...(

yok kıs bnce bz tam zmanında doğurcaz işlhh temmuzda olsa ilk dört beş ayı gzl zmnda geçicek çok soğuklarda 6 aylık fln olurlar palazlanır minikler:)))

benimki 4 ağustosa geliyor. zaten ramazan dönemi evde geçer ağustos çıkışı, dimi dediğin gibi şöyle adam akıllı soğuklar gelene dek zaten 3-4 aylık olurlar oda yeter bize...

sağolasınız kızlar 2,30 u bekliyorum büyük bir merak ve sabırsızlıkla....
umarım bu bereketli kasım ayından mahrum kalmam...(

senden umutluyum ben nedense içime öyle bir his veriyosun ii haberlerle geleceksin bence. ki inş. da öyle olur....

Valla canım keşke öyle planlayarak olsaydı bu iş :))) Ben güya planlamıştım ama hiçbirşey planladığım gibi olmadı ,o yüzden artık hiçbirşeyin planını yapmıyorum . Olsun napalım öyle yada böyle büyüyecekler ....

kesinlikle yaa.... bir arkdşm kontrol hapını bıraktı hamile kalırım şu ayda diyerek ama bu şu ayda olsun hadi ile olacak iş değil, zaten bir insanın dünyaya geliş gününü bizler değiştiremezmişiz. diğeri de ölüm günü...

canım şimdi hastanenin online sisteminden baktım sonuçlarım çıkmış
beta hcg 45 776,28
progesteron 20.9 çıktı 2 gibi gitcem bakalım

aslına bakarsan iyi demek gibi ama pekte bilmiyorum bakalım doktorum ne dicek.....

çok üzgünümmm
allah sabır versin cnmmm....
fazla yıpratma kendini demekki hayırlısı böyleymiş
rabbim kısa zamanda derdine derman olucak sağlıklı bir yavru nasip etsin sanaa
inan çok şaşkınımmm

ay süper yaa bende çarşba göreceğim o zaman tormurcuklarımızı maşallah diyelim
benimde 5 ocakta ense kalınlığı ve ikli test için gideceğim
Allahım hayırlısı ile gelsinler inşallah

hadi hayırlısı cnmmm bnmmmm....
kızlar fazla gelemiyorum misafirim var
kendinize
ii bakın
hep güzel haberler yazmanız dileğiyle
hoşçakalın

kızlar bebeslerımız ıcın ıyı galıba yazın dogan bebekler kısa gore daha saglıklı olur yazıyordu gecen gazetede ama bız son ayımızı tam temmuz sıcaklaında nasıl gecırcez bılmıyorum benım cok yakın arkadasım temmuz ortasında dogurdu bu sene bana dedıgı sakın yazın cocuk dogurma kızın son zamanlardakı durumu cok kotuydu kızlar ya ay aklıma geldıkce bende dıyom ne yapıcaz bız ama rabbim ıstedıgın zaman sıparısle vermıyor en guzelı nısan mayıs gıbı dogurmak ama yetısemedık tamamen yazın ortasına kaldık herkes tatılde oluyor ınsallah doktorlarımız tatılde olmaz

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaar bana yardım edin sabah brz kahwerengi akıntım oldu drumu aradım progesteron testi yaptır dedi şimdi yaptırdım ama sonucu 4 de alıcam
normal değer ne bileniniz warmı ??? çok orkuyorum......

canım ben bılmıyorum ama korkma bısey olmaz derler kahverengı lekeden kırmızıya donerse kork derler canım ıcını ferah tut.dur googleda arastıralım buluruz

Ya ben doktorların tatil işini hiç hesaba katmamıştım , şimdiden de sorulmaz ki demi adama ? neyse hayırlısı bakalım umarım tatilde olmazlar ....

canım ben bılmıyorum ama korkma bısey olmaz derler kahverengı lekeden kırmızıya donerse kork derler canım ıcını ferah tut.dur googleda arastıralım buluruz
bn baktım ama anlamadım bşy tmm cnmm içimi rahat tutmaya çalışıyorum bnde ilaç içerim öle bi risk warsa bile allah emanet bebeklerim

bn baktım ama anlamadım bşy tmm cnmm içimi rahat tutmaya çalışıyorum bnde ilaç içerim öle bi risk warsa bile allah emanet bebeklerim

bende bakıyorum bısey bulamadım cnm evet dedıgın gıbı bıseyde varsa ılac verır doktrun yatıp dınlenırsın sen bıde ıkız annesısın cnm belkı rahım genıslıyor bebısler kendıne yer acıkyor dıye kahverengı leke gelmıstır korkma allahın ıznıyle bısey olmaz.hersey allahtan bunu unutma

Ya ben doktorların tatil işini hiç hesaba katmamıştım , şimdiden de sorulmaz ki demi adama ? neyse hayırlısı bakalım umarım tatilde olmazlar ....

valla cnm sımdıden sorulmaz ama ben gecen gıttım benım doktorum prof ben maustan dedım hanı sızmı doguma gırıyormusunz bastan bılıyımde ona gore devam edıyım gırıyorum tabı dedı daha yenı dogumdan geldım dedı ıyı ozamn bende dedım bazı proflar gırmıyor asıstanlarına yada baska arkadaslarına gonderıyolarda dedım bende. ama bır ıkı daha gıdıyım dıcem ben yazın ortasında dogurcam tatıle falan gıdıyım demeyın sakın bana alıstım sıze falan bakalım ne dıcek.

haklısın galiba cnm herşey allahtan bakalım hayırlısı 4.5 da gidicem dr a blki ultrasonada sokar görürüm bebişlerimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…