yok kıs bnce bz tam zmanında doğurcaz işlhh temmuzda olsa ilk dört beş ayı gzl zmnda geçicek çok soğuklarda 6 aylık fln olurlar palazlanır minikler:)))millet pastırma sıcaklarına bir çocuk yetiştirmek istemiş... ama annem geçen dedi ki, seninkinin zamanı çok ters çocuk en zor zamanını uıfak dönemlerini yani kışın geçirecek şöyle bahara doğursaydın yaz çıkana kadar baya toparlanırdı.... annemin siparişinden haberim olsaydı :)
yok kıs bnce bz tam zmanında doğurcaz işlhh temmuzda olsa ilk dört beş ayı gzl zmnda geçicek çok soğuklarda 6 aylık fln olurlar palazlanır minikler:)))
sağolasınız kızlar 2,30 u bekliyorum büyük bir merak ve sabırsızlıkla....
umarım bu bereketli kasım ayından mahrum kalmam...(
millet pastırma sıcaklarına bir çocuk yetiştirmek istemiş... ama annem geçen dedi ki, seninkinin zamanı çok ters çocuk en zor zamanını uıfak dönemlerini yani kışın geçirecek şöyle bahara doğursaydın yaz çıkana kadar baya toparlanırdı.... annemin siparişinden haberim olsaydı :)
Valla canım keşke öyle planlayarak olsaydı bu iş :))) Ben güya planlamıştım ama hiçbirşey planladığım gibi olmadı ,o yüzden artık hiçbirşeyin planını yapmıyorum . Olsun napalım öyle yada böyle büyüyecekler ....
canım şimdi hastanenin online sisteminden baktım sonuçlarım çıkmış
beta hcg 45 776,28
progesteron 20.9 çıktı 2 gibi gitcem bakalım
Kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim. Ağrı yok, sızı yok... Sadece kanama ile bebeğim aktı gitti benden. Doktor telaş edilecek birşey yok, kalbi atıyor, rahim kapalı demişti üstelik. Ama gelişmemiş. Bugün acı bir şekilde öğrendim. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, su gibi geçsin gitsin inşallah zaman. Nolur kendinize dikkat edin ve bir doktorun daha takip etmesinde yarar var, bunu unutmayın.
ay süper yaa bende çarşba göreceğim o zaman tormurcuklarımızı maşallah diyelim
benimde 5 ocakta ense kalınlığı ve ikli test için gideceğim
Allahım hayırlısı ile gelsinler inşallah
yok kıs bnce bz tam zmanında doğurcaz işlhh temmuzda olsa ilk dört beş ayı gzl zmnda geçicek çok soğuklarda 6 aylık fln olurlar palazlanır minikler:)))
kızlaaaaaaaaaaar bana yardım edin sabah brz kahwerengi akıntım oldu drumu aradım progesteron testi yaptır dedi şimdi yaptırdım ama sonucu 4 de alıcam
normal değer ne bileniniz warmı ??? çok orkuyorum......
kızlar bebeslerımız ıcın ıyı galıba yazın dogan bebekler kısa gore daha saglıklı olur yazıyordu gecen gazetede ama bız son ayımızı tam temmuz sıcaklaında nasıl gecırcez bılmıyorum benım cok yakın arkadasım temmuz ortasında dogurdu bu sene bana dedıgı sakın yazın cocuk dogurma kızın son zamanlardakı durumu cok kotuydu kızlar ya ay aklıma geldıkce bende dıyom ne yapıcaz bız ama rabbim ıstedıgın zaman sıparısle vermıyor en guzelı nısan mayıs gıbı dogurmak ama yetısemedık tamamen yazın ortasına kaldık herkes tatılde oluyor ınsallah doktorlarımız tatılde olmaz
bn baktım ama anlamadım bşy tmm cnmm içimi rahat tutmaya çalışıyorum bnde ilaç içerim öle bi risk warsa bile allah emanet bebeklerimcanım ben bılmıyorum ama korkma bısey olmaz derler kahverengı lekeden kırmızıya donerse kork derler canım ıcını ferah tut.dur googleda arastıralım buluruz
bn baktım ama anlamadım bşy tmm cnmm içimi rahat tutmaya çalışıyorum bnde ilaç içerim öle bi risk warsa bile allah emanet bebeklerim
Ya ben doktorların tatil işini hiç hesaba katmamıştım , şimdiden de sorulmaz ki demi adama ? neyse hayırlısı bakalım umarım tatilde olmazlar ....
haklısın galiba cnm herşey allahtan bakalım hayırlısı 4.5 da gidicem dr a blki ultrasonada sokar görürüm bebişlerimiibende bakıyorum bısey bulamadım cnm evet dedıgın gıbı bıseyde varsa ılac verır doktrun yatıp dınlenırsın sen bıde ıkız annesısın cnm belkı rahım genıslıyor bebısler kendıne yer acıkyor dıye kahverengı leke gelmıstır korkma allahın ıznıyle bısey olmaz.hersey allahtan bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?