• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Oo kızlar bayagı kaynatmıssınız genc anne oluyorsunuz allah bagıslasın hadı bakalım ama ben sızın yerınızde olsaydım bıraz evlılgın tadını cıkarırdım valla tabıkı coocuk cok guzel bır sey ama evlılıgınde o ılk gunlerı bambaska ya sonra hayat derdıne dusunuyor ınsan ve o guzel gunlerı ozluyor ,allah herkese ıstedıgı zamanda nasıp eder ınsallah.

sen herhalde o zamanları yaşadın? bizlere böyle kısmetmiş yaa! hayırlısı olsun diyoruz....

maşallah sübhanallah diyelim....
evet eşimin ailesi bilmiyor... ama bir görümcem var o biliyor oda ailesine söylememiş. onlar söylemezken bana düşmez herhalde... kesinleşsin die bekliyorlar... ben yaydım, duymayan kalmadı...
Allah korusun, bişi olmadan atlatırım inş. şu dönemi...

hmm evet doru sölüorsun. ben de eşime atayım topu o sölesin istediğinde o zaman. inş hepimiz nazar değmeden atlatırız bu dönemii:nazar:

hmm evet doru sölüorsun. ben de eşime atayım topu o sölesin istediğinde o zaman. inş hepimiz nazar değmeden atlatırız bu dönemii:nazar:

ben anneme söyleyebildim ya... çünkü annem hiç istemiyordu ama bir baktım ki 1 hafta da oda benimsedi....:70:

sen herhalde o zamanları yaşadın? Bizlere böyle kısmetmiş yaa! Hayırlısı olsun diyoruz....

ewet canım yasadım sukurler olsun 2,5 senedır evlıyım zaten 2 sene cocuk dusunmedık esımle maddı manevı hazır olmak ıstedık cocugumuza yazın korunmayı bıraktık allaha sukur allah sımdıde nasıp ettı ınsallah sonunuda goruruz cunku tek hamıle kalmak yetmıyor ben 4 ay oncede hamıle kaldım korunmayı bırakır bırakmaz ve kımyasal gebelık yasadım allah kımseye yasatmasın ama herseyı verende rabbim alanda. O yuzden cevremızdekılerde hemen soylemeyın dıyorlar hamıle oldugunuz hanı boyle dusukle sonuclanabılıyor. Bende ılkındı soylemıstım bırkac arkadasıma aıleme ve esımın aılesıne.ama bu sefer kalp atıslarını duyana kadar kımseye soylemıyoruz sadece esım ve annem bılıyor

ewet canım yasadım sukurler olsun 2,5 senedır evlıyım zaten 2 sene cocuk dusunmedık esımle maddı manevı hazır olmak ıstedık cocugumuza yazın korunmayı bıraktık allaha sukur allah sımdıde nasıp ettı ınsallah sonunuda goruruz cunku tek hamıle kalmak yetmıyor ben 4 ay oncede hamıle kaldım korunmayı bırakır bırakmaz ve kımyasal gebelık yasadım allah kımseye yasatmasın ama herseyı verende rabbim alanda. O yuzden cevremızdekılerde hemen soylemeyın dıyorlar hamıle oldugunuz hanı boyle dusukle sonuclanabılıyor. Bende ılkındı soylemıstım bırkac arkadasıma aıleme ve esımın aılesıne.ama bu sefer kalp atıslarını duyana kadar kımseye soylemıyoruz sadece esım ve annem bılıyor

bu kimyasal hamilelik dedikleri ne oluyor ben onu ilk kez duyuyorum... ya evet ben de dedğim gişbi hamile kalmak için 25 yaşımı beklemeyi, evliliğin ilk zamanlarını doya doya yaşamayı siterdim ama buda bambaşka bişiymiş.:emir_bebek: erkende gelse artık çok mutluyum.... Allah yokluğunu göstermesin:nazar:

ben anneme söyleyebildim ya... çünkü annem hiç istemiyordu ama bir baktım ki 1 hafta da oda benimsedi....:70:

benim annem çok istiodu ondan ona söledim öncee:52: hayırlısı artık sölicem bi şekilde. ben yemek yapmaya gidiorum öptüm hepiniziii:54:

allah hepimizin bebişlerine sağlık versin. özürsüz kusursuz eli ayağı düz olsun eskilerin tabiriyle

bu kimyasal hamilelik dedikleri ne oluyor ben onu ilk kez duyuyorum... Ya evet ben de dedğim gişbi hamile kalmak için 25 yaşımı beklemeyi, evliliğin ilk zamanlarını doya doya yaşamayı siterdim ama buda bambaşka bişiymiş.:emir_bebek: Erkende gelse artık çok mutluyum.... Allah yokluğunu göstermesin:nazar:

bu kımyasal gebelık bende ıste yasayınca ogrendım adetın gecıkıyor test yapıyon hamıle cıkıyor sonra daha kese olusmadan kanaman baslıyor ve dusuk yaptıgını ogrenıyorsun. Gercı bunu bırcok kadın yasıyor ve sadece adet gecıkmesı sanıyor sonrada adet olunca tamam adet oldum dıyor ama aslında dusuk yapıyor.vucut saglıksız bebegı atarmıs bu doganın kanunuymus oyle dıyorlar. Fazla bır acıklaması yok zaten ılk haftalarda dusen bebeklerın fazla acıklaması olmuyor genellıkle kalıtımla alakalı. Ay nesye bu dusuk olayını daha fazla konusmayalım konusması bıle kotu allah kımseye yasatmasın. Allah saglıcakla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.

amin canım amin

haklısın.... inş hepimiz sağlıkla hayırla geçiririz günlerimizi bebeklerimizde öyle... ben artık çıkayım... burası iyi oldu, hem eksik olduğum bir sürü şeyi öğreniyorum hem de benimle ortak düşünceleri olan insanlarla sohbet ediyorum...

Doğru diyorsun. Gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. O kadar sorunsuz gidiyordu ki, midem bile bulanmamıştı hiç. 1 saat içinde ne olduysa oldu. Bir de biz acil olarak gittiğimizden devlet hastanesine gittik. Ultrasonla bakan bayan doktor "kaç haftalık bebeğin" diye sordu. Bebeğin diye sorunca hala orada sanıp heyecanla "7 haftalık" deyiverdim. Soğuk bir gülümsemeyle "ben bebek falan görmedim yalnız" dedi dalga geçer gibi. Allah kimseye vermesin, çok canımı yaktı. Ama sağlıksızmış deyip avunuyorum. Biraz toparlayıp tekrar denemeyi düşünüyoruz. Bakalım artık kısmet...

senemo canım çok üzüldüm.. geçmiş olsun. acını okadar iyi anlıyorum ki..
benzer şeyleri ben de yaşadım ilk düşüğümde. dr demeye bin şahit isteyen bir kadın hem fiziksel hem ruhsal olarak o kanamalı anımda çok kötü davrandı bana.. Allah kimseye yaşatmasın.üstelik özel bir kurumdu..
kendine biraz zaman ver üzerinden en az 2-3 adet geçsin rahatlasın vücudun.. Umudunu yitirme rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah.. 2 yıldan beri o kadar umutsuz zamanlarım oldu ki.. 2 düşük yaşadım.. Ama yüce Allah zamanını ayarlıyo..
içini ferah tut herşey Allah tan kim ne derse desin.. veren de o alan da..
en kısa zamanda senden güzel haberler duyarız inşallahh istediğin zaman da yaz rahatlarsın tekrar geçmiş olsun..

senemo canım çok üzüldüm.. geçmiş olsun. acını okadar iyi anlıyorum ki..
benzer şeyleri ben de yaşadım ilk düşüğümde. dr demeye bin şahit isteyen bir kadın hem fiziksel hem ruhsal olarak o kanamalı anımda çok kötü davrandı bana.. Allah kimseye yaşatmasın.üstelik özel bir kurumdu..
kendine biraz zaman ver üzerinden en az 2-3 adet geçsin rahatlasın vücudun.. Umudunu yitirme rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah.. 2 yıldan beri o kadar umutsuz zamanlarım oldu ki.. 2 düşük yaşadım.. Ama yüce Allah zamanını ayarlıyo..
içini ferah tut herşey Allah tan kim ne derse desin.. veren de o alan da..
en kısa zamanda senden güzel haberler duyarız inşallahh istediğin zaman da yaz rahatlarsın tekrar geçmiş olsun..

slm dusuk nedenın ne ogrendın mı bende ıkı dusuk yaptım kan pıhtılasması cıktı bende

kızlar doktora gittim kanma noktası gördü ultrasonda progestan fitil ve iğne başladı ve 10 günde rapor bebişimizin kalp atışlarını duyduk allahıma şükür aynı dşük tehditini kızımdada yaşamıştım rabbim onu bana bağışladı kardeşini de bağışlıycak inşallah inanıyorum

kızlar doktora gittim kanma noktası gördü ultrasonda progestan fitil ve iğne başladı ve 10 günde rapor bebişimizin kalp atışlarını duyduk allahıma şükür aynı dşük tehditini kızımdada yaşamıştım rabbim onu bana bağışladı kardeşini de bağışlıycak inşallah inanıyorum

Canım ilk önce gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun ,ikincisi hayırlısı olsun , Allah bebeğini sana bağışlasın ....

Kızlar kasım hamişlerinden en kıdemli kim ?? :))) herkes kaç haftalık olduğunu yazsın bakalım..

Benim 9 hafta 4 gün ;)

iyi akşamlar kızlar
turkuaz yarın iyi haberlerle gel inşallah iyi düşün bebeğin seninle kalacak bak annesinin midesini bile bulandırmış birşeycik olmayacak Allahın izniyle..
kızlar bende 29 yaşındayım bebeğim temmuz ortasında annesi 30 dan gün alırken gelecek inşallah dünyaya..
3.5 yıllık evliyim ve 2 senedir bebek sahibi olmaya çalıştım Rabbim nasip etti
Allahım buna sağlık versinde 2. bebek zor gibi Allah bilir ya hem zor olur hem de yaş geçer artık düşünene kadar
hayırlısı olsun hepimiz için
bizde yarın dr dayız kontrolumuz için
kritik dönemleri atlatsak da artık alışveriş zamanları gelse değil mi ?o günleri görelim inşallah

Son düzenleme:
Back