- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
Arkadaşlar bende cuma gittim doktora. Çok şükür kalp atışlarını duyduk. 7. haftaya girmişiz. Gebelik tahlilleri oluyormuş onları yaptırdım bi terslik çıkmadı. b12 düşük çıktı brz, ilaç verdi doktor. Ama ben hala inanamıyorum sanki rüyada gibiyim hala. Bulantı yok bende kasık ağrısı oluyor. Doktor normal dedi rahim büyüyor dedi ama korkuorum ağrım oldumu.
En çok sıkıntılı olduğum konuda ev işleri. Ağır iş yapmamaya çalışıorum. Temizlik işlerini baya gevşettim. Eşim yardımcı oluyor sağolsun ama tam yapamadığım için rahatsız oluyorum ya. 9 ay boyunca bolemi olcak acaba? Siz bu konuyu nasıl hallediyorsunuz....
Arkadaşlar bende cuma gittim doktora. Çok şükür kalp atışlarını duyduk. 7. haftaya girmişiz. Gebelik tahlilleri oluyormuş onları yaptırdım bi terslik çıkmadı. b12 düşük çıktı brz, ilaç verdi doktor. Ama ben hala inanamıyorum sanki rüyada gibiyim hala. Bulantı yok bende kasık ağrısı oluyor. Doktor normal dedi rahim büyüyor dedi ama korkuorum ağrım oldumu.
En çok sıkıntılı olduğum konuda ev işleri. Ağır iş yapmamaya çalışıorum. Temizlik işlerini baya gevşettim. Eşim yardımcı oluyor sağolsun ama tam yapamadığım için rahatsız oluyorum ya. 9 ay boyunca bolemi olcak acaba? Siz bu konuyu nasıl hallediyorsunuz....
kıslaar günaydın:)
cuma günü dra gittim kalp atışlarını duydum bebişlerimin
bebişlerimin diyorum çnkü ikizmiiş
hmde tek yumurta ikisi :)
amin cnmm saolasın:)Canım hayırlı olsun ; ne güzel bir haber , Allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin :)))
herkes bebeginin cinsiyetini kaçıncı ayda ögrenmiş hemen anlaşılıyormu bu ya??
amiin cnm saol da üzüldüğüm tek noktada o yanii tek yumurta olduğu için ya ikiside kız ya ikiside erkek olcak keşke dediin gibi olsadı ama olsun ikiside eli ayaağı düzgün sağlıklı olsun da...canım hayırlı ugurlu olsun demekkı ıkızmıs ne guzel bır kerede 2 sını cıkarcan gercı buyutmesı zor olcak ama olsun buyudulermıde super olcaklar. allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah bırı kız bırıde erkek olur
amiin cnm saol da üzüldüğüm tek noktada o yanii tek yumurta olduğu için ya ikiside kız ya ikiside erkek olcak keşke dediin gibi olsadı ama olsun ikiside eli ayaağı düzgün sağlıklı olsun da...
ewet cnmm eşimin dayısıyla teyzesi ikiz bnmde babmın amcaları ikiz:)bende yazarken onu dusundum tek yumurtada cınsıyet nasıl oluyor acaba dıye hayırlısı olsun canım .varmı aılede ıkız
Kızlar,
İçim rahat değil.
Dün trafik kazası geçirdik. Yolda buzlanma vardı. Araç hakimiyeti kaybettik. sağa sola gittik araba döndü refüze girdik karşı şerite geçti araba Allaha şükür bişeyimiz yok. ama korkuyorum bebişe bişi olmuşmudur diye. sizce olsaydı hissedermiydim ne bileyim korkuyorum.
düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. bugün 7+4üz
Kızlar,
İçim rahat değil.
Dün trafik kazası geçirdik. Yolda buzlanma vardı. Araç hakimiyeti kaybettik. sağa sola gittik araba döndü refüze girdik karşı şerite geçti araba Allaha şükür bişeyimiz yok. ama korkuyorum bebişe bişi olmuşmudur diye. sizce olsaydı hissedermiydim ne bileyim korkuyorum.
Kızlar,
İçim rahat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?