-----2010 KASIM hamişleri----

herkes bebeginin cinsiyetini kaçıncı ayda ögrenmiş hemen anlaşılıyormu bu ya??

Arkadaşlar bende cuma gittim doktora. Çok şükür kalp atışlarını duyduk. 7. haftaya girmişiz. Gebelik tahlilleri oluyormuş onları yaptırdım bi terslik çıkmadı. b12 düşük çıktı brz, ilaç verdi doktor. Ama ben hala inanamıyorum sanki rüyada gibiyim hala. Bulantı yok bende kasık ağrısı oluyor. Doktor normal dedi rahim büyüyor dedi ama korkuorum ağrım oldumu.
En çok sıkıntılı olduğum konuda ev işleri. Ağır iş yapmamaya çalışıorum. Temizlik işlerini baya gevşettim. Eşim yardımcı oluyor sağolsun ama tam yapamadığım için rahatsız oluyorum ya. 9 ay boyunca bolemi olcak acaba? Siz bu konuyu nasıl hallediyorsunuz....

hayırlı uğurlu olsun allah sağlıcakla kucağına aldırsın.
ev işlerinde bende senin gibiyim. kafana takma bence temizlik bir şekilde olur.
temizlik gibi işlerin zamanımızı çalmasına izin vermeyelim bence.
daha önemli şeyler var hayatta.

Canım hayırlı olsun , bizde önümüzdeki pazartesi duyucaz inşallah :)) bende de kasık ağrısı çok, bulantın hiç yoktu ama -3 gündür ara ara yokluo sanki ...Ev işlerinde herkes aşağı yukarı aynıdır heralde , bende çok rahatsız oluyorum temizlik yapamayınca ama bebişler için dayanıcaz artık :))

günaydın kızlar...:)))
yeni hamişleri tebrik ediyorum hgniz diyorum...:)))
ben 11,30 u bekliyorum hastaneye gidip usg ye gircez bakalım bebeğim ne durumda dua edin kızlar...:))

kıslaar günaydın:)
cuma günü dra gittim kalp atışlarını duydum bebişlerimin
bebişlerimin diyorum çnkü ikizmiiş
hmde tek yumurta ikisi :)

canım hayırlı ugurlu olsun demekkı ıkızmıs ne guzel bır kerede 2 sını cıkarcan gercı buyutmesı zor olcak ama olsun buyudulermıde super olcaklar. allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah bırı kız bırıde erkek olur

herkes bebeginin cinsiyetini kaçıncı ayda ögrenmiş hemen anlaşılıyormu bu ya??

aslında ıyı bır ultrasonla eger doktorunda ıyıyse doktorlar 10.11. haftalarda anlıyorlarmıs ama 16. haftada tam bellı oluyor cogu doktor ozamana kadar soylemek ıstemıyor. benım doktorumda 16. haftaya kadar soylemıyor kesınlıkle 10. haftada anlıyorum cınsıyetını ama 16. haftadan once soylemem dıyor saglıklı olsunda artık kız erkek fark etmez nasılsa ılk cocugum ıkısınınde yerı ayrı.

amiin cnm saol da üzüldüğüm tek noktada o yanii tek yumurta olduğu için ya ikiside kız ya ikiside erkek olcak keşke dediin gibi olsadı ama olsun ikiside eli ayaağı düzgün sağlıklı olsun da...

bende yazarken onu dusundum tek yumurtada cınsıyet nasıl oluyor acaba dıye hayırlısı olsun canım .varmı aılede ıkız

kızlar moralim çok bozuk kese 21mm boyunda içinde 4 mm çapında yolk var yani bebek diyor 5 hafta 6 günlük çıktı ultrasonda çok küçük geldi bana doktor ameliyata gitti gösteremedim sizce de çok küçük değil mi yaa offff....

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun sağlıcakla büyür ve doğarlar inş...allah gönlüne göre versin...:)))

Kızlar,

İçim rahat değil.
Dün trafik kazası geçirdik. Yolda buzlanma vardı. Araç hakimiyeti kaybettik. sağa sola gittik araba döndü refüze girdik karşı şerite geçti araba Allaha şükür bişeyimiz yok. ama korkuyorum bebişe bişi olmuşmudur diye. sizce olsaydı hissedermiydim ne bileyim korkuyorum.
düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. bugün 7+4üz

büyük ihtimal birşey olmamıştır. ve bebekler ilk 3ay içtiğimiz ilaçtan aldığımız darbeden vs. pek de kolay etkilenmezler.
doğacaksa kismeti varsa ne olsa ona birşey olmaz. melekler korur onu üzülme :) çook geçmiş olsun. içini ferah tut. lekelenme yada birşey olurdu belirti verirdi sen dert etme.
oft da görünce yazmak istedim..

bu arada bende kasımın 22 sinde aldım müjdemi bende kasım hamilesiyim.

çok geçmiş olsun canım kanaman felan olmadıysa bir sorun yoktur umarım ama bi doktora görünseydin....inş hiç birşey olmaz....

Canım çok geçmiş olsun ,uarım hiçbirşey yoktur, kanaman falan olurdu heralde ama çokta emin değilim . Bence hemen doktora git ,ihmal etme , hem için de rahatlamış olur, içini ferah tutmaya çalış ama bence hemen şimdi kalk bi doktora git ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…