-----2010 KASIM hamişleri----

aman kimse kalmadi ben okuyup yetisene kadar ee saat farki var yetisemiyorum..
turkiyede olmak vardi simdicok ozluyorum vatanimi

benım en yakın arkadasım San dıego da yasıyo evlendı kızı 19 aylık ...o orda bız burda ozlesıp duruyoruz cooooooook zor hasretlık...

benım en yakın arkadasım San dıego da yasıyo evlendı kızı 19 aylık ...o orda bız burda ozlesıp duruyoruz cooooooook zor hasretlık...

Hemde ne zor kimseyi tanimam burda arkadasda yok anlicagin kizimla babayi bekliyoruz
komsulukda yok burdaturkiyem turkiyem cennetim

aman Allah ım ne çok yazışmışsınız..
oku okuuu bitmedi yavv..
okumadan da duramıyorum ki merak ediyorum..
yetişemiyorum kızlar az yazın birazzz

Eki Görüntüle 143029 Eki Görüntüle 143028
kislar ilki 10 haftalikken 2 si 12 haftalikken cinsiyet tahminleriniz bekliyorum

ben hıc kız usg gormedım o yusden hepsı erkek ve hepsı aynı duruyo bana gore

gem cnm evet evlenipte geldim yoksa ne isim olacak buralarda
valla benım akılı arkadasım okumaya gıttı,bıldıgın bır amerıkalı ya aşık oldu,evlndı,çocukta yaptı ...senın yıne donme ıhtımalın var Allah gonlunuze gore hayırlısını versın ınsallah

valla benım akılı arkadasım okumaya gıttı,bıldıgın bır amerıkalı ya aşık oldu,evlndı,çocukta yaptı ...senın yıne donme ıhtımalın var Allah gonlunuze gore hayırlısını versın ınsallah
[/QUOTE]
Anladim cok sagol gulum cumlemizin...yok kiz ne donme ihtimali bir omur burdayiz
eyer sansli olursak is bulursa geliriz benim esim turk degil yabanci

Anladim cok sagol gulum cumlemizin...yok kiz ne donme ihtimali bir omur burdayiz
eyer sansli olursak is bulursa geliriz benim esim turk degil yabanci

öle deseeneee bende esınde Turk dıye konusuyorum :82:

ee yabancı kocaya gıderken bılıyodun herlade oalarda yasıcagını aldı goturdu adam senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…