aman kimse kalmadi ben okuyup yetisene kadar ee saat farki var yetisemiyorum..
turkiyede olmak vardi simdicok ozluyorum vatanimi
burdayız yemek saati olunca herkez yemege molasındadır nasılsın bakalım
benım en yakın arkadasım San dıego da yasıyo evlendı kızı 19 aylık ...o orda bız burda ozlesıp duruyoruz cooooooook zor hasretlık...
Bende Ocak 81 doğumluyum benim erkek bebişimm
Hemde ne zor kimseyi tanimam burda arkadasda yok anlicagin kizimla babayi bekliyoruz
komsulukda yok burdaturkiyem turkiyem cennetim
Eki Görüntüle 143029 Eki Görüntüle 143028
kislar ilki 10 haftalikken 2 si 12 haftalikken cinsiyet tahminleriniz bekliyorum
kislar ilki 10 haftalikken 2 si 12 haftalikken cinsiyet tahminleriniz bekliyorum
valla benım akılı arkadasım okumaya gıttı,bıldıgın bır amerıkalı ya aşık oldu,evlndı,çocukta yaptı ...senın yıne donme ıhtımalın var Allah gonlunuze gore hayırlısını versın ınsallahgem cnm evet evlenipte geldim yoksa ne isim olacak buralarda
banada erkek dedı 2 tane dr ama cmtsı kontrol var ıyıce emın olucam nıyeyse olamadım bı turlu ..
kac ocak senın ben 7
Benim 1 Ocak, yılbaşı gecesi annemi rahat bırakmamışım, annem öyle diyo:)))) Erkek dediyse erkektir
Anladim cok sagol gulum cumlemizin...yok kiz ne donme ihtimali bir omur burdayiz
eyer sansli olursak is bulursa geliriz benim esim turk degil yabanci
öle deseeneee bende esınde Turk dıye konusuyorum :82:
ee yabancı kocaya gıderken bılıyodun herlade oalarda yasıcagını aldı goturdu adam senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?