• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

öldümmm bitttimmm

2 saatee

çamaşır yıka 2 makine as

nevresimleri değiştir

bulaşıkları at makineye

evleri süpürr

sil toz alll

banyoyu temizlee

yemek yemeye yeni fırsat buldum mafettim kızımı açlıktan

bi ara bi gerildi içerdee

o ara sanırım isyanlardaydıı

:1:

onlar sağlıklı olsunlarda veririz kiloları problem değil evde pisiklet var biner durur inince çocuk emzirir veririz bir şekilde 15 kiloyu geçmeyim başka bişi istemiyorum ben doğumda 9 kilo gider 6 kilosu kalır onuda veririm gaza gelir 10 bile veririm ne var heytt korksun kilolar benden

bende bugun bi tartıldım yarın doktora gitcem ya fırca yermiyim acaba diye68 olmusum ya 62dim gebe kalmadan önce simdiden 6 kilo aman allahım asıl beni cekici artı vinç le anca tasıyacakalar bende 13 kilo alsam en fazla diyordum ama nerde aslında bol salata tüketiryorum hep bebege yarayan seyler yemeye calısıyorum bazen kacırıdıgım elbet oluyor ama hızlı kilo almak tamamen hamile olusuma özgü diye düsünüyoum gecen komsunun kzı hemsire sende ödem cok var sanırım cok sisersin sen dedi belkide hızlı kiloyu bundan alıyorumdur

bende bugun bi tartıldım yarın doktora gitcem ya fırca yermiyim acaba diye68 olmusum ya 62dim gebe kalmadan önce simdiden 6 kilo aman allahım asıl beni cekici artı vinç le anca tasıyacakalar bende 13 kilo alsam en fazla diyordum ama nerde aslında bol salata tüketiryorum hep bebege yarayan seyler yemeye calısıyorum bazen kacırıdıgım elbet oluyor ama hızlı kilo almak tamamen hamile olusuma özgü diye düsünüyoum gecen komsunun kzı hemsire sende ödem cok var sanırım cok sisersin sen dedi belkide hızlı kiloyu bundan alıyorumdur

amannn boşver takma ben takmıyorum aynı almışız kiloları biraz dikkat etmemiz lazım benim doktor kızmadı ama dikkat et dedi onlar sağlıklı olsun biz rejim spor veririz o kiloları zaten diyetisyene gitcem doğumdan sonra sütü etkileyecek bir rejim yapmayayım diye

amannn boşver takma ben takmıyorum aynı almışız kiloları biraz dikkat etmemiz lazım benim doktor kızmadı ama dikkat et dedi onlar sağlıklı olsun biz rejim spor veririz o kiloları zaten diyetisyene gitcem doğumdan sonra sütü etkileyecek bir rejim yapmayayım diye

Evet doğumdan sonra bir diyetisyene gitmemiz gerekecek...

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)

gnl84 MorGuller bayanseyma zeeeyneeep puR krasavitsa n__a__z+ aysag ozgurderya __Selina__ redmask TurkuazM

allahım sen eksiltme yarabbim

ayy ne güsel kilo alıyosunuz.çok özeniyorum valla.ben korkudan artık tartılamıyorum.bırak kiloyu gram hesabı yapıyoruz.65 le hamile kaldım 80 i göze almştım da 65 e geri dönebilsem valla fakir sevindircem:43:

ayy ne güsel kilo alıyosunuz.çok özeniyorum valla.ben korkudan artık tartılamıyorum.bırak kiloyu gram hesabı yapıyoruz.65 le hamile kaldım 80 i göze almştım da 65 e geri dönebilsem valla fakir sevindircem:43:

:1::1::1::60::60::90::90:

ay koptum fakir sevindircem
vercez inş. kiloları korkmayınn

Kızlar Selam,

Doktordan geldim şimdi, yine çiklata yedim gittim ama bizim sıpa bugün uyuyordu, sonra uyandı, bissürü pozlar verdi bize :9:

Doktor maşallah 2 gün de önden gidiyor bebiş dedi :nazar::nazar::nazar:

Eşim de e o kadar ballı havuç, elma, portakal, mandalina, greyfurt, limon suyu içiriyorum hergün, olacak o kadar dedi, doktor güldü baya, yine hiç bir ilaç vermedi, sadece sütü 2 bardağa çıkar dedi, bu arada ben kilo almışımdır dedim ama hiç kilo almamışım, doktor çok iyi gidiyorsun dedi :nazar::nazar::nazar:

Bebişim gayet sağlıklıymış :nazar::nazar::nazar: maşallah kuzuma :49:

Yanlız pek bir edepsiz, yiğidin malı meydanda misali her şey apaçık ortadaydı :53::53::53:

Eki Görüntüle 142824 Eki Görüntüle 142823

Kalbi 157 atıyordu, ritmik ses normal dedi, bebeğim ve benim için protein testi yaptılar, 1 hafta sonra sonucu alacağım kısmetse....

Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen herkese, bu güzel duyguyu tatdır, aratma yarabbi (Amin.....)

Bu sefer resim şeklinde verdi, hemen astım dolabın üstüne, gülme sebebim, canım bebeğim seni çok seviyorum....:69::69::69:

:nazar:massallah allah anali babali buyutsun tatlim:)

iyi akşamlar kızlar görüşürüz eve gitme zamanım geldi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın anneme gideceğim kocam 4-12 vardiya çalışıyor bugün sonrada beraber aşk tesadüfleri severe gitcez çok güzel diyorlar izleyen varmı

aman kimse kalmadi ben okuyup yetisene kadar ee saat farki var yetisemiyorum..
turkiyede olmak vardi simdi:31:cok ozluyorum vatanimi :59:

bana bu gebelikte meyva bile kilo yaptı inanırmısın ben nasıl bisey anlayamaıyorum bana göre normal yiyiyorum ama cok kilo alıyorum

Back
X