Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm bnm sağolasın
cnm bu gebelik haftasına göre değer kazanıyo benim bebişte 2;5 çıktı iyi dedi doktor
ama senin bebik benimkinden küçük olduğu için belki sonuç böyle çıkmış olabilir...
cnm geçmiş olsun inş. rabbim sağlık versin
allahın izniyle birşey olmaz
maş. yavruna nazar değmesin inşallahh
allaha emanet yavrun cnm sen üzülsende üzülmesende allah ne derse o olur
iyi şeyler düşünmeye çalış
ahahahahhaahha
yerim ben senin malını çirkin bebek
yaa ne tatlı çıkmış öyle maşallah
sana hep renkli fotomu veriyo cnm yaa
bizim hep siyah beyaz
bende kızımı şöyle net görmek istiyorum
uleynn teknoloji okadar gelişti bii renkli rengarenk ultrasyonda çekmiyorlar
şöyle en netindennn pu size bee
telefonların bile 3 gsi çıktı
usg ler siz uyuyun![]()
ayyy ne kdr hamaratııım:82:
newresimlerimi değiştirdim yıkadım astım makine tuttum heryere we sildim snrr toz aldım banyoyuda ovdum
buarada szede laf yetiştirdiim şimdide oturddum brzdanda yemek yapıcaam![]()
ben bu sabah 8 de kalktım dedıklerının aynısını yaptım ..2makına camasır astım artııııııı yemeklerımde hazır ve hep burdayımayyy ne kdr hamaratııım:82:
newresimlerimi değiştirdim yıkadım astım makine tuttum heryere we sildim snrr toz aldım banyoyuda ovdum
buarada szede laf yetiştirdiim şimdide oturddum brzdanda yemek yapıcaam![]()
Gemcim sana maharetli dediydim ya lafımı geri alıyorum cicim :80::86:
ayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahhbir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
![]()
Bana da bir ümit hamileyken aşeririm falan diye bakıyorlardı ama öle bişi olmadı..
Hamilelikten önce diyetisyene gitmiştim yumurta ve süt ürünlerini tüketiyorsan, baklagille, cevizle destekliyorsan sorun yok dediydi..
Balık yiyemiyorsan ceviz ıspanak semizotu ye canım..
aferim bizeeeben bu sabah 8 de kalktım dedıklerının aynısını yaptım ..2makına camasır astım artııııııı yemeklerımde hazır ve hep burdayımama benım 1 çoçuum var senın 2
yukarıyı okurmusun pleaseee:82:
seni gördüm bacııı birlikte topikteydik yaa dedim ne kadarlık olmuş bebişiiiiiiiiiii![]()
Saol şeyma teysesi
Canım ilk baktığı zaman siyah beyaz, sonra bir tuşa basıyor, 4 boyutlu oluyor, çok tatlı çok gerçekçi gözüküyor, hatta alıp içime sokasım geliyor
Sende doktora 4 boyutlu bir foto alabilir miyim de, versin bir zahmet![]()
Aminnn canım
Valla öle, pek bir edepsizdi.... ohhhh bakın anne baba der gibi
Canım ben şöyle hissediyorum, akşamları eşim işten geldiğinde bir meyve karışımından atom yapıyor bana, o an çok hareketleniyor, hissediyorum bebişimi, genel olarak durgun ama![]()
ben bu sabah 8 de kalktım dedıklerının aynısını yaptım ..2makına camasır astım artııııııı yemeklerımde hazır ve hep burdayımama benım 1 çoçuum var senın 2
yukarıyı okurmusun pleaseee:82:
bgn maşallahım war her zmn olmaz bu tabiii![]()
ben dün gece rüyamda çok kolay doğum yaptığımı gördüm 2 sefer ıkındım hemen doğdu.inşallah rüyamdaki gibi kolay doğum yaparım
![]()
ben dün gece rüyamda çok kolay doğum yaptığımı gördüm 2 sefer ıkındım hemen doğdu.inşallah rüyamdaki gibi kolay doğum yaparım
![]()
babam benım cevız yetıstırıyo 100 kusur agacımız var ..bılseydım hamıle kalcagını hıc satmazdık bu sene dıo![]()
cantamda,arabamda heran ulasabılcegım her yerde cevız var canım :86:
Tamam ben didiom :120:
Ne var bende 11,30da kalktım, hemen pcyi açtım, yemeği yaktım :111::111:
Bu da bir başarı lütfen :119:
ayyyy ne gusel ınsallah
hurrem ı ıslemedınmı sen![]()
yaa nickini hatırlıyorum da şu hamile kalmak isteyenler topiğindensin dimi sende
unutmuşum kusr. bakma
hadi gözünaydın olsun senindee
medicalsecreter filan vardı hatta
o topiktenmisin sende
evt bi zahmet versin
ben çok beğendim siyah beyazlara oranla daha net gözüküyor fotonuz tam
yemelik ye dur annesi şimdilik resmini
sonra kendini yersin
birde tekmelerini duydunmu ayy
bi garip oluyorsun ozaman böylee sevginden karnına vurasın geliyoo:))))
ben arada tık tık vuruyom karnıma tepinsin die
eşim kızıyooo
çok değerli kızı var hııh![]()