• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Sol gem teysesi :emir_bebek:

En son 3 aylıkken görmüştüm, bugün bana da çok büyük geldi :53::53::53:

Arkadaşını merak ediyoruz, sen de ekle en yakın zamanda :49:
:nazar::nazar::nazar:masallah sıze

bende cok merak edıyorum catlıcam hatta.. dr burda olsa coktan gıderdım de cmtsı ılk randevuyu ben aldım ama o da 16.30 da :52:

Ben de et yemiyorum, o yüzden protein deyince direk dikkatimi çekti, bir sorayım dr a :44:

Sor canım, ben ilk defa duydum, hatta ne için yapılıyor dedim bebek ve annenin protein değerlerine bakacağız dedi... kan aldılar işte 1 hafta sonra belli olacakmış...

bende hamılelıkten once et yemesdim ama sonrasında ne yemeeeek ..
koce soklarda yamyammısım gıbı bakıyo bana:56:

en balıksız yasayamazdım sımdı yıyemıorum hıc ...vucutta ne eksıkse onumu yedım yanı sımdı ben aslında :44:

morgüller bu erkekler edepsiz oluyo illa malı göstercekler.
allah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.
sen hareketlerini hissediyormusun ben hissetmiyorum yaaa

ayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:bir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:nazar:

canım çok tşk edrim,evet malesefki drlarada pek güvenim kalmıyor artık,inş bu drum iyi çıkar şuan için iyi olumlu konuştu,cnm sancımı ultrasonda gördü onun için ilaç verdi gece içtim ve uyudum 3 saat wc yasaktı sonrasına gittim ve rahatladım:1:

tşk ederim cnm benim çok saol.

tşk ederim cnm,evet biri kötü konuşursa hemen bir başka drun görmesinde fayda görüyorum,bir kız birde oğlum var canım,şimdi yine oğluşum geliyooo:nazar:

aminnnnn cnm aminnnn allah razı olsun.:emir_bebek:

canım çok saol seninde kızın hayırlı olsun inş,rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım benim 2 çocuğumun doğduğu kilolarıda aldı dün benden,buda haftasına göre iri dedi,zaten benimkiler şimdi deilde son aylarda daha çok alıyorlar.:nazar:

çok saol canım çok tşk ederim..

amin cnm bnm sağolasın ;)

günaydın kızlar
spectular başın sağolsun canım.
bende şimdi doktordan geldim ama yoktu doktorum p.tesi gelecekmiş kan tahlilim vardı onu gösterecektim. benimki 3lü veya 4 lü test yaptırmadı onun yerine afm-mom diye bir test var onu yaptırdı onun sonucu çıkmıştı 0,89 anlayan varmı?

cnm bu gebelik haftasına göre değer kazanıyo benim bebişte 2;5 çıktı iyi dedi doktor

ama senin bebik benimkinden küçük olduğu için belki sonuç böyle çıkmış olabilir...

merhaba kızlar

dr dan geldik üzgünüz biraz.

plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.

cinsiyetini sormak bile gelmedi içimden. dr da tam olarak bişye diyemem dedi.

usg ye göre 17 +3, sat a göre 16+ 4 müşüz. ağırlığı da 159 gram yavrumun

göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...

cnm geçmiş olsun inş. rabbim sağlık versin

allahın izniyle birşey olmaz

maş. yavruna nazar değmesin inşallahh

allaha emanet yavrun cnm sen üzülsende üzülmesende allah ne derse o olur

iyi şeyler düşünmeye çalış:16:

Kızlar Selam,

Doktordan geldim şimdi, yine çiklata yedim gittim ama bizim sıpa bugün uyuyordu, sonra uyandı, bissürü pozlar verdi bize :9:

Doktor maşallah 2 gün de önden gidiyor bebiş dedi :nazar::nazar::nazar:

Eşim de e o kadar ballı havuç, elma, portakal, mandalina, greyfurt, limon suyu içiriyorum hergün, olacak o kadar dedi, doktor güldü baya, yine hiç bir ilaç vermedi, sadece sütü 2 bardağa çıkar dedi, bu arada ben kilo almışımdır dedim ama hiç kilo almamışım, doktor çok iyi gidiyorsun dedi :nazar::nazar::nazar:

Bebişim gayet sağlıklıymış :nazar::nazar::nazar: maşallah kuzuma :49:

Yanlız pek bir edepsiz, yiğidin malı meydanda misali her şey apaçık ortadaydı :53::53::53:

Eki Görüntüle 142824 Eki Görüntüle 142823

Kalbi 157 atıyordu, ritmik ses normal dedi, bebeğim ve benim için protein testi yaptılar, 1 hafta sonra sonucu alacağım kısmetse....

Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen herkese, bu güzel duyguyu tatdır, aratma yarabbi (Amin.....)

Bu sefer resim şeklinde verdi, hemen astım dolabın üstüne, gülme sebebim, canım bebeğim seni çok seviyorum....:69::69::69:

ahahahahhaahha:52::60::60::60::60::60:

yerim ben senin malını çirkin bebek

yaa ne tatlı çıkmış öyle maşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sana hep renkli fotomu veriyo cnm yaa

bizim hep siyah beyaz

bende kızımı şöyle net görmek istiyorum

uleynn teknoloji okadar gelişti bii renkli rengarenk ultrasyonda çekmiyorlar

şöyle en netindennn pu size bee

telefonların bile 3 gsi çıktı

usg ler siz uyuyun :47:

en balıksız yasayamazdım sımdı yıyemıorum hıc ...vucutta ne eksıkse onumu yedım yanı sımdı ben aslında :44:

Ben hiç et yemiyorum canım, küçüklüğümde annem kızardı, bak sokağa çıkarmıcam seni diye, o zaman bile anne özgürlük yok mu yemicem işte yaaa diyodum baş kaldırıyodum, sora bi gün zar zor yedirdi, sonra ben bi kus kus :27: annem şoka girdi, ondan sonra da tamam yeme yeme dedi :76::76::76:

Balığı çookkk severdim ama bir daha yer miyim bilmiyorum o derece tiksindim :50:
Ispanak, kıvırcık :50::50::50:

ayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:bir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:nazar:

hşg. cnm

nerden düştün sen buraya 5 haftalık:1:

maş.. bebişine ama hiç merak etme zaman hızlı geçiyoo :24:

ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler aminnn :16:

darısıda sana olsun inşallah:emir_bebek:

Bana da bir ümit hamileyken aşeririm falan diye bakıyorlardı ama öle bişi olmadı..
Hamilelikten önce diyetisyene gitmiştim yumurta ve süt ürünlerini tüketiyorsan, baklagille, cevizle destekliyorsan sorun yok dediydi..

Balık yiyemiyorsan ceviz ıspanak semizotu ye canım..

morgüller bu erkekler edepsiz oluyo illa malı göstercekler.
allah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.
sen hareketlerini hissediyormusun ben hissetmiyorum yaaa

Aminnn canım:emir_bebek:

Valla öle, pek bir edepsizdi.... ohhhh bakın anne baba der gibi :53::53::53:

Canım ben şöyle hissediyorum, akşamları eşim işten geldiğinde bir meyve karışımından atom yapıyor bana, o an çok hareketleniyor, hissediyorum bebişimi, genel olarak durgun ama :emir_bebek:

hşg. cnm

nerden düştün sen buraya 5 haftalık:1:

maş.. bebişine ama hiç merak etme zaman hızlı geçiyoo :24:

ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler aminnn :16:

darısıda sana olsun inşallah:emir_bebek:

seni gördüm bacııı birlikte topikteydik yaa dedim ne kadarlık olmuş bebişiiiiiiiiiii :nazar::nazar::nazar:

Back
X