Sol gem teysesi
En son 3 aylıkken görmüştüm, bugün bana da çok büyük geldi
Arkadaşını merak ediyoruz, sen de ekle en yakın zamanda
Maşallah canım oğluşuna
Protein testini ilk defa duydum :44: Nasıl yapılıyor ve niçin?
masallah sıze
bende cok merak edıyorum catlıcam hatta.. dr burda olsa coktan gıderdım de cmtsı ılk randevuyu ben aldım ama o da 16.30 da
Saol pur teysesi
Protein testini bende ilk defa duydum canım, ben et filan yemiyorum belki ondan istemiş olabilir :44::44::44:
Ben de et yemiyorum, o yüzden protein deyince direk dikkatimi çekti, bir sorayım dr a :44:
Ne zaman bitiomuş o saatte başlıyorsaNöbetçi dr sanki mubarek
Hmmm,
Ne sabırsız anneleriz biz böyle, aslında 1 gün kalmış Cumartesi'ye ama
canım çok tşk edrim,evet malesefki drlarada pek güvenim kalmıyor artık,inş bu drum iyi çıkar şuan için iyi olumlu konuştu,cnm sancımı ultrasonda gördü onun için ilaç verdi gece içtim ve uyudum 3 saat wc yasaktı sonrasına gittim ve rahatladım
tşk ederim cnm benim çok saol.
tşk ederim cnm,evet biri kötü konuşursa hemen bir başka drun görmesinde fayda görüyorum,bir kız birde oğlum var canım,şimdi yine oğluşum geliyooo
aminnnnn cnm aminnnn allah razı olsun.
canım çok saol seninde kızın hayırlı olsun inş,rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım benim 2 çocuğumun doğduğu kilolarıda aldı dün benden,buda haftasına göre iri dedi,zaten benimkiler şimdi deilde son aylarda daha çok alıyorlar.
çok saol canım çok tşk ederim..
günaydın kızlar
spectular başın sağolsun canım.
bende şimdi doktordan geldim ama yoktu doktorum p.tesi gelecekmiş kan tahlilim vardı onu gösterecektim. benimki 3lü veya 4 lü test yaptırmadı onun yerine afm-mom diye bir test var onu yaptırdı onun sonucu çıkmıştı 0,89 anlayan varmı?
merhaba kızlar
dr dan geldik üzgünüz biraz.
plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.
cinsiyetini sormak bile gelmedi içimden. dr da tam olarak bişye diyemem dedi.
usg ye göre 17 +3, sat a göre 16+ 4 müşüz. ağırlığı da 159 gram yavrumun
göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...
Kızlar Selam,
Doktordan geldim şimdi, yine çiklata yedim gittim ama bizim sıpa bugün uyuyordu, sonra uyandı, bissürü pozlar verdi bize
Doktor maşallah 2 gün de önden gidiyor bebiş dedi
Eşim de e o kadar ballı havuç, elma, portakal, mandalina, greyfurt, limon suyu içiriyorum hergün, olacak o kadar dedi, doktor güldü baya, yine hiç bir ilaç vermedi, sadece sütü 2 bardağa çıkar dedi, bu arada ben kilo almışımdır dedim ama hiç kilo almamışım, doktor çok iyi gidiyorsun dedi
Bebişim gayet sağlıklıymışmaşallah kuzuma
Yanlız pek bir edepsiz, yiğidin malı meydanda misali her şey apaçık ortadaydı
Eki Görüntüle 142824 Eki Görüntüle 142823
Kalbi 157 atıyordu, ritmik ses normal dedi, bebeğim ve benim için protein testi yaptılar, 1 hafta sonra sonucu alacağım kısmetse....
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen herkese, bu güzel duyguyu tatdır, aratma yarabbi (Amin.....)
Bu sefer resim şeklinde verdi, hemen astım dolabın üstüne, gülme sebebim, canım bebeğim seni çok seviyorum....
bende hamılelıkten once et yemesdim ama sonrasında ne yemeeeek ..
koce soklarda yamyammısım gıbı bakıyo bana
en balıksız yasayamazdım sımdı yıyemıorum hıc ...vucutta ne eksıkse onumu yedım yanı sımdı ben aslında :44:
amiiin cnm sendeeayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahhbir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ınsallaaah sendeeeeeayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahhbir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahhbir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
bende hamılelıkten once et yemesdim ama sonrasında ne yemeeeek ..
koce soklarda yamyammısım gıbı bakıyo bana
en balıksız yasayamazdım sımdı yıyemıorum hıc ...vucutta ne eksıkse onumu yedım yanı sımdı ben aslında :44:
morgüller bu erkekler edepsiz oluyo illa malı göstercekler.
allah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.
sen hareketlerini hissediyormusun ben hissetmiyorum yaaa
hşg. cnm
nerden düştün sen buraya 5 haftalık
maş.. bebişine ama hiç merak etme zaman hızlı geçiyoo
ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler aminnn
darısıda sana olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?