-----2010 KASIM hamişleri----

Sol gem teysesi

En son 3 aylıkken görmüştüm, bugün bana da çok büyük geldi

Arkadaşını merak ediyoruz, sen de ekle en yakın zamanda
masallah sıze

bende cok merak edıyorum catlıcam hatta.. dr burda olsa coktan gıderdım de cmtsı ılk randevuyu ben aldım ama o da 16.30 da

Ben de et yemiyorum, o yüzden protein deyince direk dikkatimi çekti, bir sorayım dr a :44:

Sor canım, ben ilk defa duydum, hatta ne için yapılıyor dedim bebek ve annenin protein değerlerine bakacağız dedi... kan aldılar işte 1 hafta sonra belli olacakmış...

bende hamılelıkten once et yemesdim ama sonrasında ne yemeeeek ..
koce soklarda yamyammısım gıbı bakıyo bana

en balıksız yasayamazdım sımdı yıyemıorum hıc ...vucutta ne eksıkse onumu yedım yanı sımdı ben aslında :44:

morgüller bu erkekler edepsiz oluyo illa malı göstercekler.
allah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.
sen hareketlerini hissediyormusun ben hissetmiyorum yaaa

ayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahh bir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

amin cnm bnm sağolasın

cnm bu gebelik haftasına göre değer kazanıyo benim bebişte 2;5 çıktı iyi dedi doktor

ama senin bebik benimkinden küçük olduğu için belki sonuç böyle çıkmış olabilir...

cnm geçmiş olsun inş. rabbim sağlık versin

allahın izniyle birşey olmaz

maş. yavruna nazar değmesin inşallahh

allaha emanet yavrun cnm sen üzülsende üzülmesende allah ne derse o olur

iyi şeyler düşünmeye çalış

ahahahahhaahha

yerim ben senin malını çirkin bebek

yaa ne tatlı çıkmış öyle maşallah

sana hep renkli fotomu veriyo cnm yaa

bizim hep siyah beyaz

bende kızımı şöyle net görmek istiyorum

uleynn teknoloji okadar gelişti bii renkli rengarenk ultrasyonda çekmiyorlar

şöyle en netindennn pu size bee

telefonların bile 3 gsi çıktı

usg ler siz uyuyun

Ben hiç et yemiyorum canım, küçüklüğümde annem kızardı, bak sokağa çıkarmıcam seni diye, o zaman bile anne özgürlük yok mu yemicem işte yaaa diyodum baş kaldırıyodum, sora bi gün zar zor yedirdi, sonra ben bi kus kus annem şoka girdi, ondan sonra da tamam yeme yeme dedi :76::76::76:

Balığı çookkk severdim ama bir daha yer miyim bilmiyorum o derece tiksindim
Ispanak, kıvırcık

ayy maşallah 15-16.haftalardasınız ne güzel darısı başıma inşallahh bir avazda dogurun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

hşg. cnm

nerden düştün sen buraya 5 haftalık

maş.. bebişine ama hiç merak etme zaman hızlı geçiyoo

ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler aminnn

darısıda sana olsun inşallah

Bana da bir ümit hamileyken aşeririm falan diye bakıyorlardı ama öle bişi olmadı..
Hamilelikten önce diyetisyene gitmiştim yumurta ve süt ürünlerini tüketiyorsan, baklagille, cevizle destekliyorsan sorun yok dediydi..

Balık yiyemiyorsan ceviz ıspanak semizotu ye canım..

morgüller bu erkekler edepsiz oluyo illa malı göstercekler.
allah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.
sen hareketlerini hissediyormusun ben hissetmiyorum yaaa

Aminnn canım

Valla öle, pek bir edepsizdi.... ohhhh bakın anne baba der gibi

Canım ben şöyle hissediyorum, akşamları eşim işten geldiğinde bir meyve karışımından atom yapıyor bana, o an çok hareketleniyor, hissediyorum bebişimi, genel olarak durgun ama

seni gördüm bacııı birlikte topikteydik yaa dedim ne kadarlık olmuş bebişiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…