• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

iide biz hiç ayrı kalmadıkki!!!
bi kere annem rahatsızdı ben yanına gitmiştim 5gün... ama annemle uğraşmaktan özlemeye az vakit kalmıştı...

bu sefer evde kalan benim ve 3 haftaaaa:43: ev yatak hepsi basıyor... sıkılıyorum... offf:43:

saka yapıorum ınan senı en ıyı anlayanlardanım..tek farkımız benım annem yakınımda :34:
valla canım 2 gunluk oluodu bızımde en fazla ..gecenlerde bı gıtı 12 gun sonra geldı ..bıde yurtdısıydı zırtpırt arayamıosun...sımdı aynı ulkedeyız ama cumartesı gıttı yarın gelcektı cumaya kaldı :59:

Allah onlara guc bıze sabır versın ekmek parası napıcaksın nufus cogalıo :55:

ee sen yetıstırsen olmuyormu kı evde ?ben hıc gıtmedım de bılmıorum

evde saksı çiçeklerim var canım...

ama insan bi buket güle de hasret kalıyor...
sevgililer günü d.günü örtmenler günü en kolay hediye ciçek onu bile bulamıyor canım kocam...

:52::52::52:yerım ben onu maşallah kuzumaaaaaaa

amaaa ben hıc anlamıorum bole sabah kızlar pat dıye yorum yaptı...yarın anlayan bırı gorur umarım..

yaa yok sagında yok solunda dıolar ya bende eklımde sorıım dedım.senınkıde bu sekılmı duruo hıc olmazsa onu sole..
canım suan bısıye bensemıor dur buyusun ole beraber yerız:):emir_bebek::emir_bebek:

evde saksı çiçeklerim var canım...

ama insan bi buket güle de hasret kalıyor...
sevgililer günü d.günü örtmenler günü en kolay hediye ciçek onu bile bulamıyor canım kocam...

ay kıyamam canım benım hıcmı yetısmıor yanı saracılık fılan yokmu oralarda cıdden hıc bılmıorum ben..cıcege asermıs resmen yaaa:(ama cıcekte baska oluor dogru:71::71::71:

bole duruyo baska nası durcak onu anlamıom ıste ben ...kafasını sagda yada solda gormemız dr un elınde ,ben cahılım bu konuda sanırım :78:

bole duruyo baska nası durcak onu anlamıom ıste ben ...kafasını sagda yada solda gormemız dr un elınde ,ben cahılım bu konuda sanırım :78:

ya bası sagda ya bole soldamı duruo acaba bende anlamadım kı mılllet bakıor burdan aha erkek dıor tutuor anlamadım hep aynı dıorum bende ıdrak edemedım olayı yanı

benım tek bıldıgım kemıkler usg de beyaz olarak gorunuyo...erkeklerın kemıklerı daha hızlı gelısıo derler ...11. haftada cene kemıklerı cok barızdı bızımkının ..kurukafa gıbı gozukuyodu resmen ...

ama hıc 11 haftalık kız usg sıde gormedım ne desem yalan ...

bana tuz testı yapmıstı gorumcem o zaman erkek dedıler...5.haftamda ....ben bı tek ona ınanıorum :)

benım tek bıldıgım kemıkler usg de beyaz olarak gorunuyo...erkeklerın kemıklerı daha hızlı gelısıo derler ...11. Haftada cene kemıklerı cok barızdı bızımkının ..kurukafa gıbı gozukuyodu resmen ...

Ama hıc 11 haftalık kız usg sıde gormedım ne desem yalan ...

Bana tuz testı yapmıstı gorumcem o zaman erkek dedıler...5.haftamda ....ben bı tek ona ınanıorum :)

nasıl oluyo canım bu tuz testi

benım tek bıldıgım kemıkler usg de beyaz olarak gorunuyo...erkeklerın kemıklerı daha hızlı gelısıo derler ...11. haftada cene kemıklerı cok barızdı bızımkının ..kurukafa gıbı gozukuyodu resmen ...

ama hıc 11 haftalık kız usg sıde gormedım ne desem yalan ...

bana tuz testı yapmıstı gorumcem o zaman erkek dedıler...5.haftamda ....ben bı tek ona ınanıorum :)

kız bende aynı seyı dusundum benımkınınde sankı burnu ve cenesı barız bellı gıbı geldı bana ..off aman bu konuyada cok taktım ya hayır olsun sallamıcam dıorum oysaa...
neyse kızlar benım cok akıntım var yaa sızde de olemı acaba:69:

nasıl oluyo canım bu tuz testi

bıldıgın hurafeee :9:

senın haberın yokken bırı kafana tuz atıyo sana caktırmadan...sen eger yuznude bıyerını kasırsan hemen akabınde erkek ,eger vucudunda bı yerını kasırsan kız olcak derler....

ben burnumu kasımısım :26:

kız bende aynı seyı dusundum benımkınınde sankı burnu ve cenesı barız bellı gıbı geldı bana ..off aman bu konuyada cok taktım ya hayır olsun sallamıcam dıorum oysaa...
neyse kızlar benım cok akıntım var yaa sızde de olemı acaba:69:[/QUO
bir kac günüdr bendede var canım ama normal oldugunu düsünüyorum üsütüyoruz falan ona göre artıyo herhalde

neyse kızlar benım cok akıntım var yaa sızde de olemı acaba:69:

takmaaa cocugumuz oluyor erkek kız ne farkeder...ısteyıpte sahıp olamayan okadar ınsan varken :34:

bende cok bısı yok akıntı adına :17:

bıldıgın hurafeee :9:

senın haberın yokken bırı kafana tuz atıyo sana caktırmadan...sen eger yuznude bıyerını kasırsan hemen akabınde erkek ,eger vucudunda bı yerını kasırsan kız olcak derler....

ben burnumu kasımısım :26:

hıımm böle farklı bi yöntemde bana yapmıslardı kadının teki elin boya olmus yıkamadınmı dedi bende birden hani neresi diye avcumun içini actım ona baktım kızın olcak senin dedi eger üstüne baksaydım erkek olurmus diyecketi ama bana öle eglencelik bisey gibime geldi

eglencelık tabı de bu eglencelıklerın hepsı erkek dedı bana orda kafam karıstı bıras :9::9:

neyse kızlar benım cok akıntım var yaa sızde de olemı acaba:69:[/QUO
bir kac günüdr bendede var canım ama normal oldugunu düsünüyorum üsütüyoruz falan ona göre artıyo herhalde

son bır haftadır gunde ıkı camasır degısıorum..usuttum herhalde doktora sorcaktım guya unuttum
sen kac haftalıksın cnm

ıyı gecelerrrrrrr tatlı ruyalar :79:
soracagın seyler aklına geldıkce yaz bı kagıda dr a gıderken al yanına cok rahat oluo:10:

oyle yapcam bende hep dıorum sunuda sorayım bunuda sonra bebısı gorunce afallıyorum..suratımda alık bır ıfade eve gelene kadar esımın kafasını sısırıorum:)

Back
X