Teşekkürler naz teyzesi, bu da bebişim 1 ay önceki fotoları, Perşembe günün gidicem, ne geçmek bilmeyen zamanmış yahu
Eki Görüntüle 141716 Eki Görüntüle 141717
o işin şakası canım allah göstermesin inş sorunsuz bir şekilde atlatırsın......
ilahiben de ööle yapıcam. zaten diyorum eşime ben bu masrafları okuldan harçlığından keserim diye şaka bi yana. benim durumumda iğne dozunun belirlenmesi çok önemli o yüzden napalım gözü karattık gidiyoruz her ay zor oluyo ama Allah başaka dert vermesin.. ben riskli gebeklik olunca her hafta giderim sanıyodum bi ay sonraya çağırdı hayırlısı olsun
Teşekkürler naz teyzesi, bu da bebişim 1 ay önceki fotoları, Perşembe günün gidicem, ne geçmek bilmeyen zamanmış yahu
oyy oy maşallah ne kadarda netya bu fotolar
Eki Görüntüle 141716 Eki Görüntüle 141717
:2::2::2
off yaaa
Tutmayanlar var canım hemen üzme kendini..
Ama kız diye de kaptırma, ben o konuda çok yanlış yaptım, şartladım resmen kendimi,
sonra dr erkek diyince çok üzüldüm boş yere..
Ben ettim sen etme kısacası..
günaydın anneler...
misler gibi uyumuşum
karnımız acıktı bizim... kvaltımızı yapalım...
bende iice gaza geldim bebemin yelekini hemen bitiresim geliyor
kiz masallah ne kadr guzel gorunuo been daha hamile kalamadim sizin yazdiklarinizla daha da hevesleniyorum ve de dayanilmaz bi sabirsizlik girio peki ben ne zaman diyip diyip duruorum 1 yildir
turkuazım cnm ben geçende tiroitime ve kanıma baktırdım hiç sorun çıkmadı herşey normal dedi drum üff ya rabbim nolur sağlıklı hemilelik geçireyim yaaa kendimden sıkılıyorum vallai.:26:
Melisax saol cnmmm
sende saol cnm benim.
hanımlar aranızda 3.bebişe hamile olan varmı benim gibi yoksa herkezin ilk bebeğimi:26:
3. bebiş.....
ay ne kadar güzellllllll, Allah isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin amin....
diğer 2 bebiş ne canım?
günaydın hanımlar... burası gene karlı ben de grip olcak gibiyim. hastalanmayı hiç istemiyorum. aman iice nazlı oldum zaten ya benim oğlan çok nazlı olacak ya da ben de huy değişikliği oluştu.:90:
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var canım,hatta cuma günü 7 sine giricek doğum günü var kuzumun.
senin ilk galiba?
Saol canımmmm
İnşallah en kısa zamanda haberlerini alırız burdan aminnnnn
hamileyken nazlanmak iyidir tatlım özelliklede eşine keyfini çıkar boşwerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?