• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

evt bende erkeke benzettim onu benim erkekimde öyle duruyordu....:)))))

benımkıde bole duruor erkekmı yanıkızların farklımı duruor bende meerak ettım

ya ben sadece düz örmek biliyorum gerisini hiç bilmem süveter örmeyi düşünüyorum daha kolay bakalım......
bende bılmıorum sueter basladım eklıorum kolay bısı bu ..ama ust kısmı kafama gore uydurcam:)ama senınkı kesın erkektı erkege olmaz bu..yada kurdelalar olmadan olcak
Çooook güzel yaaa :))))

Bunu dinledim az önce, yüzümde gülümseme, tebessüm oluştu .... :)))

Ben bebeğime Kayahan'ın "Ölebilirim" şarkısını hediye ediyorum, o şarkıyı dinleyince hep bebeğim aklıma geliyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

benımkınede gelsın duygulandım cunku Eki Görüntüle 141726

ohooo maşallah ne bu hamaratlık yaa sizden kıskanıp bende başlıcam yakında :21:
kızlar bugün dr'a gidicez inş. cinsiyetini görebiliriz, çok heyecanlıyım :21:

ya benı korkutuyorsunuz ben cok sabırsızımdır onaltı hafta olmus gostermedımı daha ya kesın kısdır o zaman

bende bılmıorum sueter basladım eklıorum kolay bısı bu ..ama ust kısmı kafama gore uydurcam:)ama senınkı kesın erkektı erkege olmaz bu..yada kurdelalar olmadan olcak

gelsin gelsin:emir_bebek:

ayyyyy çok güsellllllll, kız kıyafetleri daha şeker yaaaa :49:

yok ben başka düz model yapıcam aşağısında 5-6 sıra kalın örülmüş ya o çok güzel acaba hangi örgü tekniği o biliyor musunuz?

Kız bebişler kesenin sağında erkekler solunda duruyomuş, öle bir topik de var burda :44:

benim ki sağımdaydı ve erkek.......

4 hafta önce muayene olmuştuk ama 12 haftalıktı o zaman. ben öğrenememiştim. bakalım hayırlısı inş.

Canım zaten 16 haftadan önce söylemek istemiyor doktorlar...

Ben seni erkek diye hatırlıyorum sanki, yani öğrenmiştin diye hatırlıyorum...:44::44::44:

yok ben başka düz model yapıcam aşağısında 5-6 sıra kalın örülmüş ya o çok güzel acaba hangi örgü tekniği o biliyor musunuz?
canım burdakını soruyorsan eger pırınc modelı cok basıt bır ters oruyorsun bır duz sonrakı sırada tersın ustune dus dusun ustunede ters

benim ki sağımdaydı ve erkek.......

Soldaysa erkekmiş demekki :44::44::44:

benımkıde solda ama turkuazm erkek ve sagdaymıs.demekkı tutmuor

aaa yazdıklarım cıkmamıs pırınc canım burdakı bır ılmek ters bır ılmek duz or sonrakı sırada tersın ustune yus yusun ustunede ters or

E Bebeğim eee :)))

Kırmızı pabuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğim eee

Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
E bebeğim eee

Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun
E bebeğim eee

Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle