• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın anneler...

misler gibi uyumuşum:62:

karnımız acıktı bizim... kvaltımızı yapalım...

bende iice gaza geldim bebemin yelekini hemen bitiresim geliyor:66:

o işin şakası canım allah göstermesin inş sorunsuz bir şekilde atlatırsın......

ilahi :9: ben de ööle yapıcam. zaten diyorum eşime ben bu masrafları okuldan harçlığından keserim diye:60: şaka bi yana. benim durumumda iğne dozunun belirlenmesi çok önemli o yüzden napalım gözü karattık gidiyoruz her ay zor oluyo ama Allah başaka dert vermesin.. ben riskli gebeklik olunca her hafta giderim sanıyodum bi ay sonraya çağırdı hayırlısı olsun

Derdi veren dermanınıda veriyor çok şükür umarım sende sorunsuz bir şekilde tamamlarsın Allah başka sıkıntı vermez umarım bizlere....

canım bende de oluyor sürekli doktoruma sordum 5. aya bi gelelim devam ederse baktırırız dedi ama troitte veya kansızlıktanda olabilirmiş o risklerde var kısa zaman önce baktırmadıysan bir baktır canım.....[/QUOTE]
canım neden oluyoki acaba bende dün gece ilk defa oldu şuan bile devam ediyo drumu aradım olabilir dedi istersen bi dahiliyeye gözük dedi bilemedim napıcam..
Teşekkürler naz teyzesi, bu da bebişim 1 ay önceki fotoları, Perşembe günün gidicem, ne geçmek bilmeyen zamanmış yahu:9::9::9:
oyy oy maşallah ne kadarda netya bu fotolar
Eki Görüntüle 141716 Eki Görüntüle 141717

turkuazım cnm ben geçende tiroitime ve kanıma baktırdım hiç sorun çıkmadı herşey normal dedi drum üff ya rabbim nolur sağlıklı hemilelik geçireyim yaaa kendimden sıkılıyorum vallai.:26:

Tutmayanlar var canım hemen üzme kendini..
Ama kız diye de kaptırma, ben o konuda çok yanlış yaptım, şartladım resmen kendimi,
sonra dr erkek diyince çok üzüldüm boş yere..
Ben ettim sen etme kısacası..

hayırlısı artık ne dıım..ben kız hısssedıorum..sen bosuna uzmussun ama kendını bak haklı cıktın sonunda..bende saplantı oldu bu durum erkek derse bılemıorum ne hıssederım..yınede hayırlısı dıorum ıste saglıklı olsunda dıorum tesellımde bu

günaydın anneler...

misler gibi uyumuşum:62:

karnımız acıktı bizim... kvaltımızı yapalım...

bende iice gaza geldim bebemin yelekini hemen bitiresim geliyor:66:

gunaydın uykucu anne afıyet olsun ..bıtırde ekle gorelım cıcıklerı..bende erken kalktım uykum geldı aslında

kiz masallah ne kadr guzel gorunuo been daha hamile kalamadim sizin yazdiklarinizla daha da hevesleniyorum ve de dayanilmaz bi sabirsizlik girio peki ben ne zaman diyip diyip duruorum 1 yildir:43:

Saol canımmmm :70::70::70:

İnşallah en kısa zamanda haberlerini alırız burdan aminnnnn

turkuazım cnm ben geçende tiroitime ve kanıma baktırdım hiç sorun çıkmadı herşey normal dedi drum üff ya rabbim nolur sağlıklı hemilelik geçireyim yaaa kendimden sıkılıyorum vallai.:26:

bende öyleyim canım takma çarpıntım az bi koştursam nefes nefese kalmam hala devam ediyor bunlar alıştım ben artık onlara geçmezse eko felan çektirecez 5. aya kadar beklicem bakalım bi sorun çıkmaz umarım

günaydın hanımlar... burası gene karlı ben de grip olcak gibiyim. hastalanmayı hiç istemiyorum. aman iice nazlı oldum zaten ya benim oğlan çok nazlı olacak ya da ben de huy değişikliği oluştu.:90:

günaydın hanımlar... burası gene karlı ben de grip olcak gibiyim. hastalanmayı hiç istemiyorum. aman iice nazlı oldum zaten ya benim oğlan çok nazlı olacak ya da ben de huy değişikliği oluştu.:90:

hamileyken nazlanmak iyidir tatlım özelliklede eşine keyfini çıkar boşwerrrr

herkese merhaba,

mor güller maşallah bebeğine :nazar:
bende bakar bakmaz erkeğe benzettim :55:

arkadaşlar sizler de kasık ağrısı devam ediyor mu yaklaşık 14 haftalık oldu başlarda kese büyüdüğü için normal olduğunu biliyordum ama bu haftalarda da kasıklarınız ağrıdı mı ?

hamileyken nazlanmak iyidir tatlım özelliklede eşine keyfini çıkar boşwerrrr

ben bu işi tecrübeyle sabitledim diyorsun:1: ya ben pek naz işini beceremem aslında şimdi yaptığım da naz gibi gelmyior bana böyle bir kırılgan bir hassas bir narin oldum ben. bu ben miyim diyorum? :51:

bu arada çocuklarını allah bağışlasın güzel bambaşka bir duygu olsa gerek onları yetiştirmek.

Back
X