-----2010 KASIM hamişleri----

tebrikleeerrr....yeni hamile olanlar bilebilirmi acaba? benim bu ay pregesteronum 21.günde 40.80 çıktı. adetime şu an 4 gün var. SİZCE HAMİLEMİYİM?

günaydın
aramıza hoşgeldin...bende adete 4gün kala idrar testinden öğrenmiştim.
hamile olmayan kadının değerleri 0-5 arası olur diye biliyorum yani hamilesin gibi...
ama biliyorsun dış gebelik boş gebelik hepsinin belirtisi aynı. bu yüzden adetin geçmesini beklemen gerekiyor...
değerlerde hergün ikiye katlanır...

mide bulantısı için tekrar ediyorum: doktorum dediki;başucunda tuzlu kraker olsun.yataktan çıkmadan önce başını bile kaldırmadan bi kaç tane yemelisin.

mide bulantısı için tekrar ediyorum: doktorum dediki;başucunda tuzlu kraker olsun.yataktan çıkmadan önce başını bile kaldırmadan bi kaç tane yemelisin.

canım günaydın bu tpiğe ilk defa yazıyorum çünkü yeni farkettim,tebrik edrim hamileleiliğini 7 haftalıksın galiba,ne zaman başladı bulantıların allah yardımcın olsun.

kıslar bişi sorcam:
benim hiç bulantım yok... 2-3 saatte acıkıyorum sadece... gecenhafta karnıma iğneler batıyor gibiydi... bu hafta bişi yok... yaw bu bebek içerde mi? var mı yok mu keseyi görmesem normal bi hayat devam ediyor:)

canım günaydın bu tpiğe ilk defa yazıyorum çünkü yeni farkettim,tebrik edrim hamileleiliğini 7 haftalıksın galiba,ne zaman başladı bulantıların allah yardımcın olsun.

yok canım yaa!!!
bulantı filan hiç yok... ben arkadaslar için yazdım

Selamlar,
Ben de dün testte çift çizgiyi gördüm
Birden sorumluluk korkusu sardı, böyle hisseden var mı?

Selamlar,
Ben de dün testte çift çizgiyi gördüm
Birden sorumluluk korkusu sardı, böyle hisseden var mı?

süpris bebek mi yoksa?
benim bildiğim kadarıyla herkesin bebeği beklenen bebek.
bu yüzden sorumluluk duygusunu herkes kabullenmiş. hiç bahseden konusan olmadı.

yeni anneler aramıza hoşgeldiniz....
benim mide bulantılarım geçti gibim sanki ama yemek yapmamak için kullanıyorum bu durumu...:))))
foliğimide artık düzenli olarak içiyorum doktorum yoktu asistanı vardı bi ilaç kullancam mı dedim keseyi görelim ondan sonra dedi ben bilem ondan çok şey biliyom...

süpris bebek mi yoksa?
benim bildiğim kadarıyla herkesin bebeği beklenen bebek.
bu yüzden sorumluluk duygusunu herkes kabullenmiş. hiç bahseden konusan olmadı.
Yok sürpriz değil. Tamamen planlı :)
Karar vermeden önce epey kafa patlattım, doğru zaman mı hazır mıyım diye, hala onun etkisindeyim sanırım.
Biraz pimpirikliyim galiba

kızlar gunaydın benıde alın aranıza gercı cogunuzu kasım ayında cıft cızgıyı gormek ısteyenlerden tanıyorum nıcklerınız. allah hepımıze saglıklı cocuklar kolay dogumlar nasıp etsın

kızlar gunaydın benıde alın aranıza gercı cogunuzu kasım ayında cıft cızgıyı gormek ısteyenlerden tanıyorum nıcklerınız. allah hepımıze saglıklı cocuklar kolay dogumlar nasıp etsın

günaydın canım hoşgeldin aramıza ne güzel sende devirmişsin 5. haftayı...:)))) amin

çizelge eklemek istiyorum. sadece tickerfactory geçerli diyo. siz lilypie den nasıl eklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…