• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

çok bilimsel oldu yaa nöral tüp defekt ? o ne dir yaww

nöral tüp defektleri beyin hasarları demek
haklısın canım açıklayıcı konuşmalıydım
allah hepimizi korusun yetersiz folik asitten.
sebze ve meyvelerde yüksek oranda folik asit bulunur ama gebelikte
ihtiyaç arttığı için destek alınmalıdır mutlaka

kasım anneleri merhaba

bende dün doktora gittim 5+6 günlüktü. bugün tam 6 haftalık bebeğim..normal ultrasonda görünmedi, alttan ultrasonla baktı, küçücük bişiy, 3.1 mm.. ama bu küçücük şeyin bile kalbi var atıyoo..okadar güzelki..doktor bana ayda bir kere gelsen muaneye yeterli olur dedi. bir sürü test verdi. onları yaptırıcam. ama beni bebeğimin kalp atışlarını duymak için çağırmadı :( tekrar ne zaman gitmeliyim acaba?

bide ben istanbul bayrampaşada oturuyorum. özel bayrampaşa hastanesi selma hanıma gittim. bana önerebileceğiniz iyi bir özel hastane varmı peki? acıbadem çok pahalımı acaba?

öpüyorum güzel anneler sizi..Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

kasım anneleri merhaba

bende dün doktora gittim 5+6 günlüktü. bugün tam 6 haftalık bebeğim..normal ultrasonda görünmedi, alttan ultrasonla baktı, küçücük bişiy, 3.1 mm.. ama bu küçücük şeyin bile kalbi var atıyoo..okadar güzelki..doktor bana ayda bir kere gelsen muaneye yeterli olur dedi. bir sürü test verdi. onları yaptırıcam. ama beni bebeğimin kalp atışlarını duymak için çağırmadı :( tekrar ne zaman gitmeliyim acaba?

bide ben istanbul bayrampaşada oturuyorum. özel bayrampaşa hastanesi selma hanıma gittim. bana önerebileceğiniz iyi bir özel hastane varmı peki? acıbadem çok pahalımı acaba?

öpüyorum güzel anneler sizi..Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

mrb hoşgeldin....
ayy ne güzel sende duymuşsun kalp sesini darısı başımıza inş....

nöral tüp defektleri beyin hasarları demek
haklısın canım açıklayıcı konuşmalıydım
allah hepimizi korusun yetersiz folik asitten.
Sebze ve meyvelerde yüksek oranda folik asit bulunur ama gebelikte
ihtiyaç arttığı için destek alınmalıdır mutlaka

aman allah korusun hemde direk beyin hee ben hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamıştım.
Kızlar duydunuz dimi aman folikleri unutmayın

mrb hoşgeldin....
ayy ne güzel sende duymuşsun kalp sesini darısı başımıza inş....

canım daha duymadım kalp atışını..sadece kalbini gördük, atıyorduk..ama doktor beni bebeğimin kap atışlarını duymak için çağırmadı..ne zaman gitmeliyim hiç bilmiyorum :(

canım daha duymadım kalp atışını..sadece kalbini gördük, atıyorduk..ama doktor beni bebeğimin kap atışlarını duymak için çağırmadı..ne zaman gitmeliyim hiç bilmiyorum :(

yanlış anladım ozmn :)))
bende bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor herhalde 6. haftadan sonra kalp atışı için git...

kasım Hamileleri bebeklerinin doğum ve cinsiyet tahmini cetveli

İSİM ---------BEBEK DOĞUM T.--------- CİNSİYET TAHMİN

bayanseyma *21 temmuz *kız :49:

elifyok *4 ağustos* kız :49:

lalezar* 6 ağustos* erkek :emir_bebek:

turkuAZM* 9 ağustos kız:49:

nachtigall 25 temmuz:44:

gnl *27 temmuz kız:49:

dt_noxeee *24 temmuz erkek:emir_bebek:

faya* 13 ağustos kız :49:

maxakaya* 30 temmuz kız:49:

esper *7 ağustos kız:49:

teacher *22 temmuz kız:49:

35deniz *22 temmuz kız :49:

togi-eylül * 12 ağustos:44:

benimde içime kız doğuyordu başta..ama şimdi sanki erkek gibi hissediyorum.. ne demişler; ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı :1: :1: bakalım ne kadar doğru görücezz :66:

evt cnm hayırlısı ben karışık yiyorum bakalım :16:

aa bende sıralamaya dahil olmak istiyorum

eybu 2 ağustos erkek :61:

cnm birkaç kişi daha çıkınca ekliyicem seni listeye okey:61:

KASIM AYININ GÜZEL ANNELERİİİ
annelerden ricam
herkes şu linki tıklayarak hesabını yapsın
Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

:71:
herkes içinden geçen yada
içine doğan cinsiyetide
yazsın banaa
listeye başladım
eklenmek isteyenler varsa yazsınlar:32:
haydeyinnnn bekliyorummmmmmmmm
:49:

bişey paylaşabilir miyimmmm?? 4+6 olmuşum bugün:) ne güzelmiş gün saymak yaaa:) Allah içimize sindirsin 7 aralık da kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım yaa :) Hepimiz mutlu olalım inşalahhhhh:24:

bişey paylaşabilir miyimmmm?? 4+6 olmuşum bugün:) ne güzelmiş gün saymak yaaa:) Allah içimize sindirsin 7 aralık da kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım yaa :) Hepimiz mutlu olalım inşalahhhhh:24:

Aramıza hoşgeldin lalezar_84 :23:

Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip etsinn inşallahh :81:

kızlar hamilelerin önünde hep bi hedef var biliosunuz.önce kese görülecek,sonra kalp atışı duyulacak falan filan.peki doktorunuz kalp atışı duyulduktan sonra ne zaman randevu verdi?hangi testler yapılacak?benim doktorum bu konuda bana güvenilir gelmio.bi ilçede yaşadığım için tek seçeneğm o.değiştiremem yani doktorumu.ama yönlendirebilirim.tabi sizlerden öğrendiklerimle.çok şey öğrendim sizin yazdıklarınızdan.paylaşımlarınızı bekliyorum.:34::54:

kızlar hamilelerin önünde hep bi hedef var biliosunuz.önce kese görülecek,sonra kalp atışı duyulacak falan filan.peki doktorunuz kalp atışı duyulduktan sonra ne zaman randevu verdi?hangi testler yapılacak?benim doktorum bu konuda bana güvenilir gelmio.bi ilçede yaşadığım için tek seçeneğm o.değiştiremem yani doktorumu.ama yönlendirebilirim.tabi sizlerden öğrendiklerimle.çok şey öğrendim sizin yazdıklarınızdan.paylaşımlarınızı bekliyorum.:34::54:

valla canım ben kap atışını gördüm ama kalp sesini duymadım. doktorum bana da bir sürü testlerin yapılması gerektiğine dair bi kağıt verdi ama ne zaman yapmamız gerektiğini bile söylemedi..AKŞ, tam idrar tahlili, hemogram, TSH, HBs Ag, Toxo.IgM ve CMV IgM testleri..kızlar siz bu testleri yaptırdınız mı ? yada doktorunuz size ne zaman yapılması gerektiğini söyledi?

canım ben gittiğimde bebikim 6+3 tü. kalp atışını duyduk çok şükür. bi daha 1 ay sonra gel dedi. normalde kan testi ve idrar testi istiyolar. orda kan sayımlarına bakılıyo, hepatit aids gibi bulaşıcı hastalıkların var mı ona bakılıyo. sanırım şekerine falan da bakılıyo olablir. işte hamilelikte risk oluşturabilecek rahatsızlıkların var mı diye kontrol ediliyo. check up gibi. ben hamile kalmadan önce hepsi yapılmıştı onun için ben tekrar yaptırmadım.

Back