kızlar gunaydın benıde alın aranıza gercı cogunuzu kasım ayında cıft cızgıyı gormek ısteyenlerden tanıyorum nıcklerınız. allah hepımıze saglıklı cocuklar kolay dogumlar nasıp etsın
naciyecimm hoşgeldin cnm nasılsın beişin nasıl gördünmü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gunaydın benıde alın aranıza gercı cogunuzu kasım ayında cıft cızgıyı gormek ısteyenlerden tanıyorum nıcklerınız. allah hepımıze saglıklı cocuklar kolay dogumlar nasıp etsın
ya şu çizelgeyi koymayı banada öğretsenize kızlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda ayrıntılı anlatılıyor canım.
ya buldumda sonunu yapamadım cnmm anlamıyomki ing yazıyoo
ya en sonda linke gelin kopyalayın kalemin üstüne yapıştırın diyo onu anlamadım nere yapıştırcaz
profilini aç, hakkımda yazan yerde çizelge var. yanındaki kaleme tıkla. yapıştır. kaydet de.
Günaydınlarrr...güzel annelerrrr...:)
Günaydınlarrr...güzel annelerrrr...:)
aaa yaptım saol cnmm ama beğenmedim nese öğrendim nasılsa snr değiştiririm
canım benm verdiğim adresten yap orda daha güzel oluyo...:))) ama böylede güzel oldu...:)))
günaydın..iyi hafta sonları herkese
günaydın..iyi hafta sonları herkese
sanırım şimdi istediğim gibi oldu. Teşekkürler
merhaba hoşgeldin canım hayırlı olsunanaaaa
ben burayı neden görmemişim ya bende kasım hamilesi kızlar sat 29 ekimdi şu an tam 5 haftalıkız merhaba
maşallah ..bugün doktora gittim. ik defa ultrasona girdim. kalp atışlarını gördüm. süperdi. 6 hafta 6 günlükmüşş
canım bu bthcg değil ama progesteron değerinde yüksektebrikleeerrr....yeni hamile olanlar bilebilirmi acaba? benim bu ay pregesteronum 21.günde 40.80 çıktı. adetime şu an 4 gün var. SİZCE HAMİLEMİYİM?
bencede iyi fikirgünaydın annelerrrr...
şeyma cım sana bir şey soracağım: diğer topiklerde konu sahipleri ilk sayfadaki ilk mesajı herzaman değiştirebiliyordu.
sende ayn şeyi yapabiliyor musun? listeyi ilk sayfaya taşısak diyorum????
o bthcg diye biliyorum ben ama progesteron daha farklı bir ölçümgünaydın
aramıza hoşgeldin...bende adete 4gün kala idrar testinden öğrenmiştim.
hamile olmayan kadının değerleri 0-5 arası olur diye biliyorum yani hamilesin gibi...
ama biliyorsun dış gebelik boş gebelik hepsinin belirtisi aynı. bu yüzden adetin geçmesini beklemen gerekiyor...
değerlerde hergün ikiye katlanır...