• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

şeymacım buldum nasıl yapıldığınıda 10 dk sonra özel msj atabiliyormuşum sana..:))))

şeymacım buldum nasıl yapıldığınıda 10 dk sonra özel msj atabiliyormuşum sana..:))))

cnm slmlar nasılsın,bu topiği sabah farkettim ve ara ara yazıcam artık,aramızda 1gün olduğu için ilgimi çektin cnm nasıl gidiyor hamilelik gittinmi dr hiç,varmı bulantın filan.

cnm slmlar nasılsın,bu topiği sabah farkettim ve ara ara yazıcam artık,aramızda 1gün olduğu için ilgimi çektin cnm nasıl gidiyor hamilelik gittinmi dr hiç,varmı bulantın filan.

sağolasın canım her zaman bekleriz hamilelik şuan güzel gidiyor dün doktordaydım tahlil felan yaptırdım herşey iyi dedi 1.075 e çıktı miniğim ayın 13 de ultrasonum var işte...bulantım oluyo olmaz mı ama bu günlerde iyiyimmm ikimizde aynı zamanalrda hamiş olmuşuz desene...:)))

Evet cnm benim sürekli dua etmemiz lazım ve çok dikkat etmeliyiz. 7 Aralık'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah'ım hayırlısını versin hepimize...

slm kızlar nasıl geçiyor günler benim oldukça bulantılı

benim de bulantılı. umarım geçer. çünkü gerçekten hayatı zorlaştırıyo. başımı kaldıramıyorum. ama napalım bebişlerimiz için herşeye değer. yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım.

İsim Tahmini------ Doğum Tarihi -------Tahmin Edilen Cinsiyet

bayanseyma:nazar: 21.Tem Kız:49:

35deniz :nazar:22.Tem Kız:49:

teacher:nazar: 22.Tem Kız:49:

dt_noxeee:nazar: 24.Tem Erkek:emir_bebek:

nachtigall:nazar: 25.Tem :61:

gnl:nazar: 27.Tem Kız:49:

n_a_z :nazar:30.Tem Erkek:emir_bebek:

maxakaya:nazar: 30.Tem Kız:49:

elifyok:nazar: 04.Ağu Kız:49:

lalezar:nazar: 06.Ağu Erkek:emir_bebek:

esper:nazar: 07.Ağu Kız:49:

TurkuazM:nazar: 09.Ağu Kız:49:

togi_eylul :nazar:12.Ağu:61:

eybu:nazar: 2 ağustos erkek:emir_bebek:

faya :nazar:13.Ağu Kız:49:

__gökce__ :nazar:19 temmuz kız:49:

MERHABA CANLARIM
bugün evi temizledik ondan geç kaldım
hepiniz iyisinizdir umarım
:34::34::34::34:artıkkk çizelgemizi ilk sayfadan takip edebilirsiniz:34::34::34::34:
umarım beğenirsiniz vatana millete hayırlı olsun :72:
çizelgemiz ve evlatlarımız inş..:nazar:

tabtacım googleden arat zor oluyor gebelik çizelgesi bende çok zor yaptım :(
seni ilk sayfadaki hamileler listesine ekliyorum cnm

1. SAYFADAN HERKES GEBELİK ÇİZELGESİNİ TAKİP EDEBİLİR.......

gunaydın teyseler bız kalkalı 2 saat oldugu ıcın hala gunaydın dıyoz meleğimle
şeymacım benıde ekle bu arad galıba hayırlısıyla ılk ben dogurcam çizelgeye gore oh oh hemen benıde ekle 9 temmuzzzzzzzzz bu arad cınsıyetı bılmem ama kız olsun ıstıyoz hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda önce

Son düzenleme:
Herkese meraba , bende kasım hamişiyim, daha dün öğrendim :66: doğum tarihi 3 ağustos , sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama erkek olacakmış gibi geliyor...

Arkadaşlar bu gebelik çizelgelemesini yapıyorum ama profile eklerken sıkıntı oluyo, yardımcı olabilirseniz sevinirim....

Back