canım ben gittiğimde bebikim 6+3 tü. kalp atışını duyduk çok şükür. bi daha 1 ay sonra gel dedi. normalde kan testi ve idrar testi istiyolar. orda kan sayımlarına bakılıyo, hepatit aids gibi bulaşıcı hastalıkların var mı ona bakılıyo. sanırım şekerine falan da bakılıyo olablir. işte hamilelikte risk oluşturabilecek rahatsızlıkların var mı diye kontrol ediliyo. check up gibi. ben hamile kalmadan önce hepsi yapılmıştı onun için ben tekrar yaptırmadım.
canım 8 degıl 11 ve 14. haftalar arası yapılıyor o ikili test adında bızım 3 haftamız var bakalım bi şey cıkmaz inş
valla canım ben kap atışını gördüm ama kalp sesini duymadım. doktorum bana da bir sürü testlerin yapılması gerektiğine dair bi kağıt verdi ama ne zaman yapmamız gerektiğini bile söylemedi..AKŞ, tam idrar tahlili, hemogram, TSH, HBs Ag, Toxo.IgM ve CMV IgM testleri..kızlar siz bu testleri yaptırdınız mı ? yada doktorunuz size ne zaman yapılması gerektiğini söyledi?
19 temmuz.. kız gibi içime doğuyor bakalım hayırlısı
bayan seymacım benım bak şimdi ben bi sıralama önereyım ona gore liste yapalım mesela benım yaşım 26 sat 1 ekim beklenen dogum tarıhım 9 temmuz tek kese görüldü kalp atışları göruldu buna ıkız annesı olan varsa ıkız dıye ekleyebılır mesela ama burdan sayfaları takıp etmen zor olacagından özelıne msj olraka bu bılgıler yazıla bilirrrrrrrr
bende 4 haftalık olduğunu öğrendiğim gün bıraktımkızlar ben hamile kalmadan önce 10-15 sigara içiyordum şimdi 2-3 tane içiyorum inş. onuda bırakcam herhalde oda kalp atışları duyulunca olur. off geçmiyor 1 hafta kaldı şu mübarek günün hür*****e inş. hayırlısıyla alırız meleklerimiz kucağımıza
tabiki kullan hemde 3 tane mutlaka içmelisin doktorun söylemedi mi ilacı verirken sana şekerimaz önce doktordan geldim pazartesi 299.34 olan değerim dünün testiyle 1.075 e yükselmiş daha 4 ahftalık olduğu için ultrasona koymadı beni doktorcum hiçbirşey görünmez dedi şuan herşey iyi dedi. ilaç felan birşey kullanayım mı dediğimde keseyi bi görelim öyle dedi...ama tahlilleri yaptırdıgım özel hastanede doktora tahlili gösterince hemen folik yazdı kullansam mı kullanmasam mı anlayamadım ben ya bi zararı olur mu günde bi tane içsem...
evet 11 hafta olana kadar kullanacağımteşekkürler kızlar...
hemne gidip içtim foliğimi akşamda bitane daha içerim günde 3 tane içim en iyisi sanırım 2 ay dolana kadar folik kullanılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
amin hoşgeldin eybu tebrik ederimkasım anneleri merhaba
bende dün doktora gittim 5+6 günlüktü. bugün tam 6 haftalık bebeğim..normal ultrasonda görünmedi, alttan ultrasonla baktı, küçücük bişiy, 3.1 mm.. ama bu küçücük şeyin bile kalbi var atıyoo..okadar güzelki..doktor bana ayda bir kere gelsen muaneye yeterli olur dedi. bir sürü test verdi. onları yaptırıcam. ama beni bebeğimin kalp atışlarını duymak için çağırmadıtekrar ne zaman gitmeliyim acaba?
bide ben istanbul bayrampaşada oturuyorum. özel bayrampaşa hastanesi selma hanıma gittim. bana önerebileceğiniz iyi bir özel hastane varmı peki? acıbadem çok pahalımı acaba?
öpüyorum güzel anneler sizi..Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
ben bugun gittim kan ve idrar testi yaptırdımkızlar hamilelerin önünde hep bi hedef var biliosunuz.önce kese görülecek,sonra kalp atışı duyulacak falan filan.peki doktorunuz kalp atışı duyulduktan sonra ne zaman randevu verdi?hangi testler yapılacak?benim doktorum bu konuda bana güvenilir gelmio.bi ilçede yaşadığım için tek seçeneğm o.değiştiremem yani doktorumu.ama yönlendirebilirim.tabi sizlerden öğrendiklerimle.çok şey öğrendim sizin yazdıklarınızdan.paylaşımlarınızı bekliyorum.
11. hafta seçkinin dediği gibi ben randevumu aldım bile 5 ocakta ense ölçümü ve down sendromu için 2 li tarama testi yapılacakya ben bebişimin hareketini gördüğümden beri hep görmek istiorum.özledim ben onu.eşim eve bi ultrason cihazı alcam artık diyo.özledikçe bakarımsağolun kızlar paylaşımlarınız için.ben 8. haftada dawn sendromuyla (allah korusun)ilgili bi ölçüm yapıldığını duydum.bundan haberiniz var mı?1 hafta sonra bi doktora gidiyim diodum.
işte bizlerin bebeklerinin görüntüsü
bugün doktora gittim. ik defa ultrasona girdim. kalp atışlarını gördüm. süperdi. 6 hafta 6 günlükmüşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?