-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar çoğunuz 2011 temmuz annesi olucaksınız büyük ihtimalle
oraya gelseniz hep beraber orda devam etsek bu 9 aylık yolculuğa

anladım canım..o zaman ben önümüzdeki haftalarda tekrar doktoruma gidip test sonuclarını götüreyim..olumsuz bir durum çıkmaz umarım..ben hazırlıksız yakalandım..plansız bebek bizimki o yüzden hamilelikle ilgili de hiçbir bilgim yok..yanımda bir büyükte yok..ailemizden uzaktayız biz memuruz. bakalım tek başımıza nasıl olucak bu iş :) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

ya ben bebişimin hareketini gördüğümden beri hep görmek istiorum.özledim ben onu.eşim eve bi ultrason cihazı alcam artık diyo.özledikçe bakarımsağolun kızlar paylaşımlarınız için.ben 8. haftada dawn sendromuyla (allah korusun)ilgili bi ölçüm yapıldığını duydum.bundan haberiniz var mı?1 hafta sonra bi doktora gidiyim diodum.

canım 8 degıl 11 ve 14. haftalar arası yapılıyor o ikili test adında bızım 3 haftamız var bakalım bi şey cıkmaz inş

bayan seymacım benım bak şimdi ben bi sıralama önereyım ona gore liste yapalım mesela benım yaşım 26 sat 1 ekim beklenen dogum tarıhım 9 temmuz tek kese görüldü kalp atışları göruldu buna ıkız annesı olan varsa ıkız dıye ekleyebılır mesela ama burdan sayfaları takıp etmen zor olacagından özelıne msj olraka bu bılgıler yazıla bilirrrrrrrr

keşke öle bi imkan olsa bende hergun ultrasoandan bakardım meleğime ne güsel olurdu

eybucummm cnmm bende 13 aralıkta doktora gidicem
daha test vermedi bu testler nasıl yapılıyor kanla filanmı
isimlere bak çorba gibiii

cnm özel mesaj yerine burda paylaşıyorum
*-*-*-*-*gebelik çizelgesi yapmak isteyenler alttaki linki tıklasın-*-*-*-

cnm ben burdan bakarak tabi birazda uğraşarak yaptım alttaki linki tıklarsan
birkaç anlatım şekli var ordan bakabilirsin.....

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

19 temmuz.. kız gibi içime doğuyor bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun cnm senide birkaç kişi listeye yazarken ekliyiceğim

cnm bnmmm eğer istiyorsan sende yapabilirsin
benim adım hıdır elimden gelen budur
bana yaş ve sat yazmak tuhaf geliyor bizim için önemli olan bebeğin doğum tarihi
ve cinsiyette yazdım onuda sonucunda bakalım kimler tutturucak diye
işin esprisi yani

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Çocuğun Huyunun güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7)

Çocuğun İtaatkar Olması İçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.(7)
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al*lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

ÇOCUĞUN CİNSİYETİ İÇİN DUA ŞU ŞEKİLDE OLMALIDIR
allahım senden kız (erkek) çocuk istiyoruz
sen hayırlı olanını bilirsin sen hayırlı olanı ver
denmeliii erkek çocuk olursa inkar edilmemeli
bu allahın taktiridir
bizim yapabilicek hiç birşeyimiz yoktur....

bende 4 haftalık olduğunu öğrendiğim gün bıraktım
bırak sende hiç içme
nikotin ve kafein fetustan çok kolay geçiyormuş
böyle tek tük dersen hiç bırakamazsın biliyorum 10 senedir içiyorum
rabbime şükür ki şimdi eşim içince tiksiniyorum

tabiki kullan hemde 3 tane mutlaka içmelisin doktorun söylemedi mi ilacı verirken sana şekerim
teşekkürler kızlar...
hemne gidip içtim foliğimi akşamda bitane daha içerim günde 3 tane içim en iyisi sanırım 2 ay dolana kadar folik kullanılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
evet 11 hafta olana kadar kullanacağım
sonra bırakıp kan ve demir haplarına başlayacağım

amin hoşgeldin eybu tebrik ederim
7-8 haftalık olunca gitmelisin bence
ben bugun gittim kan ve idrar testi yaptırdım
hemogram seroloji endokrinoloji biyokimya tahlilleri için
salı çıkacak sonuçlar inşallah birşey çıkmaz
11. hafta seçkinin dediği gibi ben randevumu aldım bile 5 ocakta ense ölçümü ve down sendromu için 2 li tarama testi yapılacak
işte bizlerin bebeklerinin görüntüsü

zazez ben gelmiştim temmuz annelerine yine uğramaya çalışıyorum ama buraya alıştım galiba

bugun yeğenimin doğum günüydü 15 yaşına girdi delikanlı oldu hala erkek olacak kardeşim dedi:))
tabi o istediğini söylüyor bakalım doğru çıkacak mı.

şeymacım paylaşımın için çok sağol kopyaladım bile masa üstüne
Allah hepimizin evlatlarını korusun inşallah

anaaaa
ben burayı neden görmemişim ya bende kasım hamilesi kızlar sat 29 ekimdi şu an tam 5 haftalıkız merhaba

bugün doktora gittim. ik defa ultrasona girdim. kalp atışlarını gördüm. süperdi. 6 hafta 6 günlükmüşş

tebrikleeerrr....yeni hamile olanlar bilebilirmi acaba? benim bu ay pregesteronum 21.günde 40.80 çıktı. adetime şu an 4 gün var. SİZCE HAMİLEMİYİM?

günaydın annelerrrr...
şeyma cım sana bir şey soracağım: diğer topiklerde konu sahipleri ilk sayfadaki ilk mesajı herzaman değiştirebiliyordu.
sende ayn şeyi yapabiliyor musun? listeyi ilk sayfaya taşısak diyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…