gözün aydın cnmm çok sewindim:)darısı başımıza kaç haftalıktın cnm sen nrmal ultrasonda duuldu dei alttanmı?
dün 7 haftalıktı naz
normla ultrasyon bakıldı alttan değil
bağarsaklardan zor gördündü ama göründü allahıma şükür
küçüklüğüne takılma dedi içinde bebişin kalp atışını ekranda gördük eşimde vardı gözlerim doldu çook güzel bir duygu anlatamam
yaşayıp göreceksiniz Allahın izniyle sonra da sesini açtı ve duyduk pıypıt diye
arkadaşlar herkese merhaba; ben 1 düşük 1 dış gebelik yaşadım vee şimdi hamileyim.. Ama korkmuyorum desem yalan olur
( adet günüme 3 gün kala testim 78.2 çıktı. ama yarın bir daha baktıracağım. günaşırı 2 katına çıkarsa herşey normal demektir. Allah nasip ederse 12 ağustosta doğum görünüyor..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
aminnn ..inşallah değerlerin artara ve sorunsuz sonuna kadar devam eder
arkadaşlar merhaba benim dün akşam ve bugün kahverengi lekelenmem oldu telaşlandım ve yarın olan randevumu bugün yaptım.bana ultrasonda baktı.kese küçük dedi ve beni endişelendirdi değerlerine bakalım belki gebelik kendiliğinden sonlanmıştır gibi ben de acile gidip kan verdim ve değerlerim 2818 çıktı ilk değerim 215 ti geçen perşembe günkü değerim doktora söyledik yarın gelsin bidaha bakalım dedi. normalde bugün 5.haftam doldu 6.haftama giricem herşey normal dimi kesemi küçük görmesi gebeliğimin geç döllenme sonucu olduğunu düşünüyorum sizce yardımmmmmmmmmmmm edinnnnnnnnnnn
kalbini ferah tut benimde mm olarak küçük çıkmıştı ama dr hiç sorun yok dedi
bol bol dua et inşallah hiçbişey olmayacak meleğine
aynıymmışızz cnm adet günün bugun sanırımmmm.bendee hamileyimm rabbimmm sonuna kadarr melegimizii bizimmlee bıraksınn ayırmasın insaallah.
ben pazartesi ilk testimi yaptım 37 çıktı ozaman 14. günüydü çarşamba tekrarladık 97 çıktı ama dr. amin olmak için pazartesi tekrar gel kan alalım dedi ama bu arada ben hergün idrar testi yapıyorummmmmmm.inanamıyorummm Allah ıma her an dua ediyorummm.onu elimden geldigince i.beslemeye çalışıyorumm insaallah bana sıkı sıkı tutunurrr.
tebrik ederim bebeğim sonunda başardık öyle mi sende bende
pressedle mi oldu yoksa
benim pressedle olmuştu sende en son böyle bir konu açmıştın ordan hatırladım
mrb arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. kasım hamişlerinden.
ama bi problemim var. kan testim 1450 çıkmasına rağmen
bebiş ultrasonda görünmedi.dr dış gebelik olabilir diyor.
çok korkuyorum. bebişimin sıkı sıkı tutunması için bana dua edermisiniz
etmez miyim hiç
dualarım seninde arkadaşım
daha erken bakalım inşallah sorunuz kese yi de görür kalp atışını da duyarsınız
çok sevindim canım darısı bu güzel sesi duymayı bekleyen tüm anne adaylarına
kızlar
kaç atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
bizim 6+6da keseyi gördük sadece
8+1de gideceğiz ee duyulur artık dimi
benimde sabah kalktığımda miğdem bulanıyo ama açlık bulantısı gibi yiyorum geçiyo hemen
akıntım var beyaz ip gibi
çok acıkıyorum
bizde geçen hafta 6 haftalıkken kese de kalp atışı da görüldü
ama bu kişiden kişiye hatta makineye göre değişiyor normali 7-8 hafta
5+3 de gitmiştim doktora keseyi gördük bugün 6+2 olduk teyzeleri doktor 11 aralığa gün verdi inş. kalp atışlarınıda görcez o günde
maşallah 7 haftayı geçeceksin 11 inde
mutlaka duyarsın kalp atışını
zaman da geçmez şimdi
bizim kontrolumuz 5 ocakta 2 li tarama testi ve ense kalınlığı için
ama 2 doktora gidiyorum
doğum için riske atmıyorum çünkü asıl güvendiğim doktorum doğuma girmeyebilir
15 günde birine gidicem hemde sık sık görmüş olurum bebişimi
günaydın hamişlerimmm:) Bebişlerinin keselerini ve kalp atışlarını duyan güzel anneleri tebrik ediyorum :) bnm gibi daha hiçbirini görmeyenlere de bir an önce görmeyi nasip etsin Yarabbim inşallah
Herşeyin hayırlısı bizim için ne hayırlısı ise o olsun kızlar... Ben bugün çok sinirliyim, işteyim ve herşeye sinirleniyorum. Dikkat etmem lazım ama elimde değil
ben de çok acıkıyorum acıktığımda midem bulanıyo sadece. Dün gece kalktım pekmez içtim tok tutsun die :) hepinizi öpüyoırum...
aminnn..
benim midem fena çıkarmadım daha hiç
yemek güzel yiyorum şimdiden 2 kilo aldım sigarayı kesmenin de kilo almada etkisinin olduğunu düşünüyorum
öyle bir mucize ki bırakamam dediğinin illeti bile bıraktırıyor valla