• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

mrb arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. kasım hamişlerinden.
ama bi problemim var. kan testim 1450 çıkmasına rağmen
bebiş ultrasonda görünmedi.dr dış gebelik olabilir diyor.
çok korkuyorum. bebişimin sıkı sıkı tutunması için bana dua edermisiniz

bazen 5 6 haftaya kdr kese görünemeyebiliyor cnm blki seninkide öle olmuştur allah bebğini sana bağışlasın işlh...

slm kızlaar günaydın:3: nasılsınız bakalım?? yeni gelenler hg aramıza

günaydın şekerimm... valla mide bulantısı dışında ben iyiyim ağrımda hafifledi ama hafifleyincede korkuyorum hahahaha... sen nasılsın...

Son düzenleme:
günaydın şekerimm... valla mide bulantısı dışında ben iyiyim ağrımda hafifledi ama hafifleyincede korkuyorum hahahaha... sen nasılsın...

iyim şükür bnm hiçbi şikayetim yook ya normalmi ki ne mid bulantım ne kasık ağrım:) haftayı dört gözle bkliyorum

çok haklısın naz
dua etmekten başka bi çaremiz yok zaten.
rabbim hayırlısını hayırlı bir şekilde versin hepimize

Son düzenleme:
kızlar ben sürekli açım yaa benim gbi olan var mı aranızda. fazla da yemek istemiyorum. bişey yiyorum 5 dk sonra yine midem kazınmaya başlıyo. akşam yemeğinde hayret ettim. 1. tabağı bitirdikten sonra bile midem kazınıyodu. işin kötü tarafı canım da bişey yemek istemiyo ama yemeyince de midem bulanmaya başlıyo.

kızlar ben sürekli açım yaa benim gbi olan var mı aranızda. fazla da yemek istemiyorum. bişey yiyorum 5 dk sonra yine midem kazınmaya başlıyo. akşam yemeğinde hayret ettim. 1. tabağı bitirdikten sonra bile midem kazınıyodu. işin kötü tarafı canım da bişey yemek istemiyo ama yemeyince de midem bulanmaya başlıyo.

yaşasın işte benden bir tane daha yuppiiii tek obur benim zannediyordum dün gece uykumdan uyandım karınımım guruldamasıyla yumurta pişirdim yedim bir güzel böyle giderse 15 kilo felan alırım herhalde
birde hala kasık ağrım var çok şiddetli değil ama var. mide bulantımda sabah aç karna biraz oda rahatsız edici değil kahvaltımı edince geçiyo

mrb arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. kasım hamişlerinden.
ama bi problemim var. kan testim 1450 çıkmasına rağmen
bebiş ultrasonda görünmedi.dr dış gebelik olabilir diyor.
çok korkuyorum. bebişimin sıkı sıkı tutunması için bana dua edermisiniz

dua et canım içini ferah tut herşeyin hayırlısı

selam kızlar geçmişi okuyamadım yarın okuyacağım kalp atışımız duyuldu kesemiz içindeki bebişimiz sağlıklı herşey yolunda
bu arada benim doğum tarihi 22 temmuz içime kız doğuyor
babamızında içine öyle doğuyormuş
adımız hazır kız da olsa erkekte ilk adı deniz olacak
ikinci isim bakıcaz artık:69:

çok sevindim canım darısı bu güzel sesi duymayı bekleyen tüm anne adaylarına

yaşasın işte benden bir tane daha yuppiiii tek obur benim zannediyordum dün gece uykumdan uyandım karınımım guruldamasıyla yumurta pişirdim yedim bir güzel böyle giderse 15 kilo felan alırım herhalde
birde hala kasık ağrım var çok şiddetli değil ama var. mide bulantımda sabah aç karna biraz oda rahatsız edici değil kahvaltımı edince geçiyo

sabah bulantısı bende de var. aç karnına oluyo. kalkar kalkmaz kraker yemek iyi geliyomuş canım.

maşallah size ben kilo bile verdim yaaa yemek kokusuna tahammül edemiyorum....
birde kasık ağrısını pek fazla takma kanama olmadıkça sorun yok dedi bana doktorum dün benim ki bayağa ağrıyordu bugun hafifledi biraz...:))

bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz hamile kaldığımdan beri annemi daha çok seviyorum ne zorluklar yaaa iyiki kadın olmuşum. Gerçekten çok kutsal bir şey bu yaaa

kızlar
kaç atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
bizim 6+6da keseyi gördük sadece
8+1de gideceğiz ee duyulur artık dimi
benimde sabah kalktığımda miğdem bulanıyo ama açlık bulantısı gibi yiyorum geçiyo hemen
akıntım var beyaz ip gibi
çok acıkıyorum

kızlar
kaç atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
bizim 6+6da keseyi gördük sadece
8+1de gideceğiz ee duyulur artık dimi
benimde sabah kalktığımda miğdem bulanıyo ama açlık bulantısı gibi yiyorum geçiyo hemen
akıntım var beyaz ip gibi
çok acıkıyorum

canım ben iki gün önce doktora gittim. 6+3 dedi. keseyi de gördük kalp atışını da duyduk. yalnız benim o gün pembe akıntı gibi kanamam olmuştu. doktor düşük tehdidi dedi. yatmamı söyledi bi de progestan verdi. ben yatıyorum bakalım.inşallah iyi olur herşey.

mrb kızlar çoktandır giremiyorum mide bulantıları,, iş, ev derken ...

dt_noxeee geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
bende bu günlerde bi açım bi açımm daha başındayım ama 1 kilo aldım bile :))))
tatlı yiyemiyorum midem bulanıyo
tuzlu ekşili şeylere bayılıyorum
allahın izniyle şu günleri atlatsaydık hep beraber .......

5+3 de gitmiştim doktora keseyi gördük bugün 6+2 olduk teyzeleri doktor 11 aralığa gün verdi inş. kalp atışlarınıda görcez o günde

Back