• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Sen bugun saç boyatmakla batıl inançların köküne kibrit suyu dedin zaten ilk don almasan da olur :90:
O sıcakta bez üstüne don üstüne kıyafet cocukumuz kurdeşen dökmesse iyi :27:

ama bılımsel hıc bı sorun yok ..olsa dr(ki akrabamız) boyat dermıydı sadece 3 ay gecsın dıdı o da gectı :46:

ıcım rahat ..ayrıca batıla takıntılıyım cok mesela kestıremedım saclarımı :26:

ama bılımsel hıc bı sorun yok ..olsa dr(ki akrabamız) boyat dermıydı sadece 3 ay gecsın dıdı o da gectı :46:

Ben 1 aylık hamileydim saçımı kestirdim, ne olacak şimdi çocuğumun aklı kısa mı olacak :9::9::9:

Zamanında 65 yaş üstü teyzeler toplanmış, kendilerince bir tez hazırlamış :66: tutmuşdaaa :62:

Kuaförüm dedi ki, iyi kestiriyosun, buraya gelip kestirmeden çok giden oluyor :33:

Son düzenleme:
Evet yaaa, ne diye canımı sıktılar anlamadım, ilk bebeğim dedim, daha küçücük nası çıksın dedim:35:

Masus mu çıkarıyo :60::60::60:

Evet sanki kendilerinin hemen çıktı, hayret bişey :76::76::76:

Bende eşime öyle diyorum yaz çucuğu olacak, bitek zıbın giydiricem çocuğuma, pişmesin:34:
Sere serpe ohh mis gibi :56:

Ben boyatmayı düşünmeseydim bile mutlaka kestircektim, saçak saçak berbat oldu, takıntım da yok nasılsa..

Ben 1 aylık hamileydim saçımı kestirdim, ne olacak şimdi çocuğumun aklı kısa mı olacak :9::9::9:

Zamanında 65 yaş üstü teyzeler toplanmış, kendilerince bir tez hazırlamış :66: tutmuşdaaa :62:

Kuaförüm dedi ki, iyi kestiriyosun, buraya gelip kestirmeden çok giden oluyor :33:

Allah ım yazmıs zaten herseyını aklını,omrunu...sen sımdı sacını kestırdın dıye degısebılırmı yavrunun kaderı sacmalık ıste dıyooruuuummmmmm ama kestıremıyorum ahaha:52:

Sere serpe ohh mis gibi :56:

Ben boyatmayı düşünmeseydim bile mutlaka kestircektim, saçak saçak berbat oldu, takıntım da yok nasılsa..

Evet valla ohhh sere serpe ohh mis gibi, ısırıcam o poposunu, şişik şişik kollarını :54:

Öpecem, öpecem, koklıcam mis gibi, cennet gibi :21:

Allah ım yazmıs zaten herseyını aklını,omrunu...sen sımdı sacını kestırdın dıye degısebılırmı yavrunun kaderı sacmalık ıste dıyooruuuummmmmm ama kestıremıyorum ahaha:52:

Kestir kızzzz kestirrrr, ne olacak yahu, amannnn işime gelen batıla inanıyorum, işime gelene inanmıyorum valla :10:

Kestir kızzzz kestirrrr, ne olacak yahu, amannnn işime gelen batıla inanıyorum, işime gelene inanmıyorum valla :10:

pur un da dedıgı gıbı kotu oldu benımkılerde zaten mecburen kestırces sanırım:31:

gercı bellı olmaz bana salkım sacak rapunzel gıbıde bıtırebılırım 9 ayı :111:

pur un da dedıgı gıbı kotu oldu benımkılerde zaten mecburen kestırces sanırım:31:

gercı bellı olmaz bana salkım sacak rapunzel gıbıde bıtırebılırım 9 ayı :111:

Benim saçım kendimi bildim bileli uzundur, 5 senedir eşimleyim zaten, nefret eder kısa saçtan, kuaföre gidiyorum derim, sakın kısaltma der:27::27::27:

Boyaya da kızıl hariç istediğin renge boyat diyor :27::27::27: bende kızıl hastasıyım ama kuaförümde çok açık tenlisin olmaz diyor :47:

Benim o yüzden bellidir yani, yanlara perçemler, arka katlı katlı ama hep uzundur...

Aylık uçlarından aldırırım :)))

Kızlar alt komşum aradı, hava çok güzel, gel dışarıya atalım kendimizi dedi, bişeyler hazırlamış, çay yapmış termosa :)))))))) ben kaçarrrr görüşürük:79::79::79:

Benim saçım kendimi bildim bileli uzundur, 5 senedir eşimleyim zaten, nefret eder kısa saçtan, kuaföre gidiyorum derim, sakın kısaltma der:27::27::27:

Boyaya da kızıl hariç istediğin renge boyat diyor :27::27::27: bende kızıl hastasıyım ama kuaförümde çok açık tenlisin olmaz diyor :47:

Benim o yüzden bellidir yani, yanlara perçemler, arka katlı katlı ama hep uzundur...

Aylık uçlarından aldırırım :)))

Benimde son 3 yıldır uzun, ondan önce bu kadar uzatmamıştım. Hatta eşimle tanıştığımızda onun belindeydi saçları ben dikiyordum havaya :90: Şimdi tam tersi :90:
Ben de kızıl çok seviyorum, bence açık tenlilerde daha gösterişli ve güzel duruyor :31: Tabi peynir gibiysen hoş durmayabilir :92:

kızıl saca erkeklerın(daha dogrusu kocaların) bı antıpatısı var sanırım :37:

unıversıtedeyken kızılın heeer tonunu boyamıstım hevesımı evlenene adar almıs oldum :86:

$Fotoğraf0475 (Medium).webp

bu tısortude bugun aldım cook hosuma gıttı :49:

Back