mrb arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. kasım hamişlerinden.
ama bi problemim var. kan testim 1450 çıkmasına rağmen
bebiş ultrasonda görünmedi.dr dış gebelik olabilir diyor.
çok korkuyorum. bebişimin sıkı sıkı tutunması için bana dua edermisiniz
hg canım...umarım aramızda kalırsın...
ve inşallah korktuğun olmaz bebeğin sağlıklı olarak büyür...
slm kızlaar günaydınnasılsınız bakalım?? yeni gelenler hg aramıza
günaydın şekerimm... valla mide bulantısı dışında ben iyiyim ağrımda hafifledi ama hafifleyincede korkuyorum hahahaha... sen nasılsın...
az da olsa içimi rahatlattınız sağolun. hesaplamalara göre 6. haftada olmam lazım
kızlar ben sürekli açım yaa benim gbi olan var mı aranızda. fazla da yemek istemiyorum. bişey yiyorum 5 dk sonra yine midem kazınmaya başlıyo. akşam yemeğinde hayret ettim. 1. tabağı bitirdikten sonra bile midem kazınıyodu. işin kötü tarafı canım da bişey yemek istemiyo ama yemeyince de midem bulanmaya başlıyo.
mrb arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. kasım hamişlerinden.
ama bi problemim var. kan testim 1450 çıkmasına rağmen
bebiş ultrasonda görünmedi.dr dış gebelik olabilir diyor.
çok korkuyorum. bebişimin sıkı sıkı tutunması için bana dua edermisiniz
selam kızlar geçmişi okuyamadım yarın okuyacağım kalp atışımız duyuldu kesemiz içindeki bebişimiz sağlıklı herşey yolunda
bu arada benim doğum tarihi 22 temmuz içime kız doğuyor
babamızında içine öyle doğuyormuş
adımız hazır kız da olsa erkekte ilk adı deniz olacak
ikinci isim bakıcaz artık
yaşasın işte benden bir tane daha yuppiiii tek obur benim zannediyordum dün gece uykumdan uyandım karınımım guruldamasıyla yumurta pişirdim yedim bir güzel böyle giderse 15 kilo felan alırım herhalde
birde hala kasık ağrım var çok şiddetli değil ama var. mide bulantımda sabah aç karna biraz oda rahatsız edici değil kahvaltımı edince geçiyo
yaşasın işte benden bir tane daha yuppiiii tek obur benim zannediyordum dün gece uykumdan uyandım karınımım guruldamasıyla yumurta pişirdim yedim bir güzel böyle giderse 15 kilo felan alırım herhalde
birde hala kasık ağrım var çok şiddetli değil ama var. mide bulantımda sabah aç karna biraz oda rahatsız edici değil kahvaltımı edince geçiyo
sabah bulantısı bende de var. aç karnına oluyo. kalkar kalkmaz kraker yemek iyi geliyomuş canım.
bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz hamile kaldığımdan beri annemi daha çok seviyorum ne zorluklar yaaa iyiki kadın olmuşum. Gerçekten çok kutsal bir şey bu yaaa
kızlar
kaç atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
bizim 6+6da keseyi gördük sadece
8+1de gideceğiz ee duyulur artık dimi
benimde sabah kalktığımda miğdem bulanıyo ama açlık bulantısı gibi yiyorum geçiyo hemen
akıntım var beyaz ip gibi
çok acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?