ipoliii seni mrk ettim gelmedin gittinmi cnm dr agördünmü keseciini::)
canım emeğine güzel yüreğine sağlık, çok güzel olmuşşşş....
ben de varım
kasımda hamile olduğumu öğrendim
doğum 30 temmuz inşallah
allah herkese sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin
biz bugün 5+5 olduk cumartesi de kontrolümüz var kalp atışını duyar mıyım ne dersiniz
Canım, ben cinsiyet belirtmek istemiyorum :)) hepsi kabulüm :)))
Ellerine sağlık Şeymacım :))
ne olursa kabulum yanlış anlaşılmasın yani
sadece içime doğan kız allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah hepimize
iyi cnm şimdilik hiçbşym yok bnde 11 aralıkta gidicem işlhh sağlıklı kalp atışlarını duyarıs:)Ah canım kusura bakma bir kaç gündür yoğundum.. Pazartesi gittik doktora.. Kese çok iyi yere yerleşmiş 6.22 mm fakat henuz kuzumu göremedim.. İnşallah 13 aralıkta hem görüp hem de kalp atışlarını duyabilirim..
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik??
gözün aydın cnmm çok sewindim:)darısı başımıza kaç haftalıktın cnm sen nrmal ultrasonda duuldu dei alttanmı?selam kızlar geçmişi okuyamadım yarın okuyacağım kalp atışımız duyuldu kesemiz içindeki bebişimiz sağlıklı herşey yolunda
bu arada benim doğum tarihi 22 temmuz içime kız doğuyor
babamızında içine öyle doğuyormuş
adımız hazır kız da olsa erkekte ilk adı deniz olacak
ikinci isim bakıcaz artık
selam kızlar geçmişi okuyamadım yarın okuyacağım kalp atışımız duyuldu kesemiz içindeki bebişimiz sağlıklı herşey yolunda
bu arada benim doğum tarihi 22 temmuz içime kız doğuyor
babamızında içine öyle doğuyormuş
adımız hazır kız da olsa erkekte ilk adı deniz olacak
ikinci isim bakıcaz artık
ne olursa kabulum yanlış anlaşılmasın yani
sadece içime doğan kız allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah hepimize
arkadaşlar herkese merhaba; ben 1 düşük 1 dış gebelik yaşadım vee şimdi hamileyim.. Ama korkmuyorum desem yalan olur( adet günüme 3 gün kala testim 78.2 çıktı. ama yarın bir daha baktıracağım. günaşırı 2 katına çıkarsa herşey normal demektir. Allah nasip ederse 12 ağustosta doğum görünüyor..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
arkadaşlar merhaba benim dün akşam ve bugün kahverengi lekelenmem oldu telaşlandım ve yarın olan randevumu bugün yaptım.bana ultrasonda baktı.kese küçük dedi ve beni endişelendirdi değerlerine bakalım belki gebelik kendiliğinden sonlanmıştır gibi ben de acile gidip kan verdim ve değerlerim 2818 çıktı ilk değerim 215 ti geçen perşembe günkü değerim doktora söyledik yarın gelsin bidaha bakalım dedi. normalde bugün 5.haftam doldu 6.haftama giricem herşey normal dimi kesemi küçük görmesi gebeliğimin geç döllenme sonucu olduğunu düşünüyorum sizce yardımmmmmmmmmmmm edinnnnnnnnnnn
mrb arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. kasım hamişlerinden.
ama bi problemim var. kan testim 1450 çıkmasına rağmen
bebiş ultrasonda görünmedi.dr dış gebelik olabilir diyor.
çok korkuyorum. bebişimin sıkı sıkı tutunması için bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?