-----2010 KASIM hamişleri----

kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum, bu normal mi?
ben 7 gün önce doktora muayeneye gittim, bana hamilelikle ilgili birşey söylemedi, anlaması gerekmez miydi?

slm anneler...
bulantısı olanlar için: doktorum yatağının basında kraker olsun, kalkmadan ye, dedi.

ayyyyy insallah... çok teşekkür ederim size...moral verdiniz...yarın kan testi yapırtacağım...haber veririm

Annelerrr , bugün doktora gittim, her şey yolunda kalp atışlarını duyunca bi hoş oldum,eşimde yanımdaydı o kadar hızlı atıyor ki..bebişim 7 hafta 4 günlük ve 1.5 cm..Kesemde baya büyüktü :)) Çok mutluyummmm,,,herşey yolunda

Ne güzel haberler yazmışsınız :))) Yeni anniş adaylarını tebrik ediyorum :)
Keramoscum, verdiğin bilgi için teşekkürler. Sanırım bulantın var. Bugün ben ne yedimse doymadım. Sürekli midemde bi huzursuzluk, kazınma hali vardı. Bakalım, yarın da böyle mi olacak. Az önce meyveli yoğurt ile midemi yatıştırdım. Bulantıdan korkarım ben.

çok sağol canım..öyle doğru söylüyorsunki..bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum..bebeğimi hala göremedim, yarın doktora gidicez bakalım..inşallah görürüz. çok güzel bi duygu..Rabbim seninde bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..öpüyorumm..

Kızlar doktorum dedi ki eğer 23:00 de yatıyosan saat 20:00 den sonra kesinlikle hiç birşey yeme.Mide kazınmaları normal , sık sık ama az az ye dedi.Yumurta çok önemli, meyveleri öğün arası ye, bol su iç, en az 1,5 litre içmeye çalış dedi. Çiğ et vs. çiğköfte gibi asla yeme, dışarıda iyi yıkanmamış salata falan yeme, et, balık, yumurta bile çok pişmiş olsun..

Anne adaylarıyla paylaşmak istedim..

Günaydın annişler...
Uçuğum gözle görülür bir şekilde küçüldü. İnşallah yarına bi şeyim kalmaz :))
Hepinize sağlıklı, az bulantılı, az kasık ağrılı, bu su içmeli bir gün dileyeyim...
Bety'cim, verdiğin bilgi için teşekkürler :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben daha çok yeniyim sizlerle paylaşmak istedim.ilk gebelik belirtim idrar testinde gördügüm çift çizgiydi ve direk gittim kan verdim.sonuç 37 çıktı.çarşamba tekrar gittim ögleden sonra sonucu alacam günüme daha 1 gün var ben idrarda erken gördüm duramadım 3.5 yıldır evliyiz ve bebek hasreti çekiyoruz.o özlem o mutluluk o çoşku beni hiç bir yere sıgdıramadı sizce degerim nasıl düşükmü.insaallah bugun 2 ye katlamıştır sonucu sizlere yazarım dualarınızıı erksin etmeyin kızlarrr.

Günaydın kızlar

Bebeğim; bende ilk idrarda öğrendim. 1 hafta sonrasına da doktorumdan randevu aldım. Benden beta HCG istemedi. Gittiğimde direk karından baktı ve kesemizi gördük. Yani değerlerin nasıl bilmiyorum; ama inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

saol cnm insaallah.degerimi yazdım 2.yi bugun alacam insaallah güzel haberler veriirim sizlere

slm nazcım nasılsın bebiş yaramazlık yapıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…