-----2010 KASIM hamişleri----

Sigarayı bırakman bebiş için çok faydalı olmuş:emir_bebek:

Bundan dolayı bir agresiflikte olabilir, sakıncası yok ise, bunun dışında bir sorununuz var mı eşinle?

yok canım esimle gayet seviyeli saygılı bir baglılıgımız vardır bizim ama su bir gercek esim yapı olarak soguk bir insan ama ben suan ilgi istiyorum birazcık olsa bu huyundan fergat etse ne olur allah vermesin zaten severek evlendik mevlam baska dert vermesin kimseye

7 gün mü, bu ne sabır şeymaaa:53::53::53:

annem kızıyordu erken yapıp negatif dediğimde
ondan 7 gün bekledim :27:

:1:

BAYANSEYMA arkadasım aslında o kadar doğru sölüyorsunki gercekler can sıkıcı olsada sölediklerinde cok haklısın sanırım ceki düzen vermem gerek böle giderse cok zor günler beni bekliyor olacak bu arada günlük kac saat uyuyursnuzu kızlar

sen çeki düzen ver inş. daha güzel bir ham,ilelik geçirirsin cnm
10-11 saat uyurum
telefonlarım çalmadaa 12 saate kadarda uyurum :=)

yok canım esimle gayet seviyeli saygılı bir baglılıgımız vardır bizim ama su bir gercek esim yapı olarak soguk bir insan ama ben suan ilgi istiyorum birazcık olsa bu huyundan fergat etse ne olur allah vermesin zaten severek evlendik mevlam baska dert vermesin kimseye

Amin...

Eşini olduğu gibi kabul et canım, hamilesin duygusalsın, oluruna bırak, kendini üzme:70:

Mutluluk yuvanızdan eksik olmasın, Amin...

uyku benimde aynı 11 saat falan uyuyorum demekkiuykuyla kilonun baglantısı pek yokmu bunun için sordum

BAYANSEYMA arkadasım aslında o kadar doğru sölüyorsunki gercekler can sıkıcı olsada sölediklerinde cok haklısın sanırım ceki düzen vermem gerek böle giderse cok zor günler beni bekliyor olacak bu arada günlük kac saat uyuyursnuzu kızlar

ben cok uyuyorum valla gece 9 10 saat aksam ustude 2 saat kadar.yemek yiyemiyorum ya ondan herhalde

Gece 10 saat falan uyuyorum, akşamüstü falan yine 2-3 saat falan uyuyorum.
Zaten uykuyu seviyordum ama hamilelikle iyice çığrından çıktı uyku durumum :27::27:

iyi akşamlaaarrr nasılsınız? ya bişey aklıma takıldı siz kasımda hamile kaldıysanız nasıl 12-13 haftalık oluyorsunuz? acaba yanlış mı hesaplıyorum ben ama dr um demişti bana haftasını :26:

ay bekliyim cnm ben hamilelik testinde bile sabırla 7 gün beklemiştim:=)))))

ben tam 14 gün bekledim, beklemek zorunda kaldım :61:

iyi akşamlaaarrr nasılsınız? ya bişey aklıma takıldı siz kasımda hamile kaldıysanız nasıl 12-13 haftalık oluyorsunuz? acaba yanlış mı hesaplıyorum ben ama dr um demişti bana haftasını :26:

ay bekliyim cnm ben hamilelik testinde bile sabırla 7 gün beklemiştim:=)))))

ben tam 14 gün bekledim, beklemek zorunda kaldım :61:
son adet tarıhınden hesaplanıyor ya :34:

Canım onu doktorlar hesaplıyor, sanırım satı dikkate alıyorlar...

son adet tarihime göre 18 gün gerideyim geç yumurtlama olmuş, sat a göre şuan 12+6 olmalıydım ama ben 10+2 yim daha dr dediğine göre, garip :44:

son adet tarihime göre 18 gün gerideyim geç yumurtlama olmuş, sat a göre şuan 12+6 olmalıydım ama ben 10+2 yim daha dr dediğine göre, garip :44:
sat ı dıkkate almıyorum ben...usg de bas ıle ayakların arasını olcup bı tarıh verıyorya dr benım o dogru cıktı..asagıdakı cızelge 1 hafta ılerıyı gosterıyor mesela bende ..

sat ı söylemiştim sonra ultrasondan baktı 18gün geri çekildi, neyse sağlıklı olsun da ama işte arada da çok fark olunca size de sorayım dedim teşekkürler :)

sat ı söylemiştim sonra ultrasondan baktı 18gün geri çekildi, neyse sağlıklı olsun da ama işte arada da çok fark olunca size de sorayım dedim teşekkürler :)
18 gun gec yumurtlama bıraz zor anlamadım bende:26:

yumurtlama günleri 7 ile 11. günler miydi? öyleyse 7 günlük geç yumurtlama olmuş,aslında doğrudur çünkü ben eşimden ayrı yerdeyim arada 24 saatlik mesafe var ancak tatilde olabilirdi o da ilk gününe denk geliyor, ondan öncesi olanaksızdı :) kısaca durum bu ama iyi tutmuş şükürler olsun ucundan sanırım, ama işte doğumda hangisi baz alınıyor? biyolojik olarak geciklemeli olan baz alınması gerekir değil mi?

ben bu yumurtlama gunerını hıc aklımda tutamıyordum :9: en son dr dedıkı eger ayın 1 ınde adet olduysan yumurtlama gunun 14-15-16-17(bıkacgun gec olabılır dıye bu sekılde soyledı) si olur..benım satım 2 kasımdı hamıle kaldıgım gun 16 kasım ...sat a gore hesaplarsak arada 14 gun fark oluyo :49:

bende normal hesaplamaya gore 15 gun sonra yumurtlamisim ama benim adetim cok duzensizdi

Hiççççç yumurtlama günlerimi takip etmedim, eşimle bebeğimiz olsun dedik, sigarayı bıraktım, folic asite başladım:21: bebeğim 8 ay sonra merhaba dedi bize:49:

2 gün geçti, test yaptım, pozitiffffff:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Allah'ım şükürler olsun:16::16::16: isteyen herkese nasip et (Amin)

Hiççççç yumurtlama günlerimi takip etmedim, eşimle bebeğimiz olsun dedik, sigarayı bıraktım, folic asite başladım:21: bebeğim 8 ay sonra merhaba dedi bize:49:

2 gün geçti, test yaptım, pozitiffffff:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Allah'ım şükürler olsun:16::16::16: isteyen herkese nasip et (Amin)

Hayırlı olsun canım..tebrik ederim :)

kızlar herkese iyi akşamlar..

bugün doktorumuza gittik. 2 li testin sonucunu öğrenmeye..çok şükür bir sorun yok. cinsiyetini de öğrenmek istiyorduk. doktor üstten görünmesi için daha erken ancak vajinal yolla bakarsak görebiliriz dedi. ve baktıkkkk...
sonuç : erkekkkkk :) :emir_bebek: tahminimiz tuttu. hem hissediyordum hemde rüyamda görmüştüm..Dr. burda bir pipi var dedi :) eşimle ben kocamaaan güldük :) ve hala gülüyoruz :60: Çok şükür..Allahım sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.(Tüm bebişlerimizin)

Back