-----2010 KASIM hamişleri----

ben daha 11.haftamdayim bu hafta doktorum var ama cinsiyet icin beklemem gerekiyor cooooooook merak etmekle beraber erkekk oldugunu dusunuyorum

merhabaaaaaaaa kızlarrrr okuyamadım valla gecmısı ama sanırm bı sorun cok kımsede :69::69:

ben artık hıc doymayan bırı oldum :50:

ya saten hic farketmes de bizim yeni kusakta hic kiz yok o yuzden benimde erkek gibi gelior

Şaka gibi, ben hamile olduğumu öğrendim, tatlı minik bir kızım olsun dedim...:49:

Annem hayırlı olsun kızım oğlun olacak dedi, arkadaşlarım bir bir rüyasında oğlum olduğunu görmüş...:53:

Sonra dedim ki kendime zelicka kızım herşeye hazırla kendini :9:

Veee toktor irkeğe benzetti, neyse bu erkekse gerçekten kızım olana kadar devam :27::27::27:

asıl kiloyu ben aldım kızlar ya cok mutusuzum bu yüzden ama kendimi yemekten alamıyorum62 kilo ile hamile kaldım ve suan 67 kiloyum daha ne oldu 3 aylık hamileyim sonucta esimle aramız soguk bu günlerde valla aynaya bakınca gercekten ne kadar cirkin bi bayan oldugumu kesinlestirdim artık
işin kötüsü dudagımda koca bir ucuk ama nasıl 6 tane gözü var böle agrı yapıyor dudaklarım balonla sisirilmiş gibi cok kötü duruyor ve sanırım esimde hızla kilo almama bozuluyor ama pekte yüzüme bisey diyemiyor ama ben anlıyorum off off

zaten ömrüm bayunca hep kilo sourunum olmustur 28 yasındayım ve hayatımın ergenlikten sonrası hep rejımle gecti hele ilk doğumumda cok kilo aldım 83 kilo falan oldum doğumdan sonra o kiloları verene kadar 1 yıl ugrastım sonucta forma giridm ama simdi gene vücüdüm öle kilo almak istiyorki ne yesem yarıyor iştahım azalmıyor allah benim gibi kilo sorunu olanların yarıdmcısı olsun

asıl kiloyu ben aldım kızlar ya cok mutusuzum bu yüzden ama kendimi yemekten alamıyorum62 kilo ile hamile kaldım ve suan 67 kiloyum daha ne oldu 3 aylık hamileyim sonucta esimle aramız soguk bu günlerde valla aynaya bakınca gercekten ne kadar cirkin bi bayan oldugumu kesinlestirdim artık
işin kötüsü dudagımda koca bir ucuk ama nasıl 6 tane gözü var böle agrı yapıyor dudaklarım balonla sisirilmiş gibi cok kötü duruyor ve sanırım esimde hızla kilo almama bozuluyor ama pekte yüzüme bisey diyemiyor ama ben anlıyorum off off

Canım sen hamilesin eşin niye bozulsun ki senin kilo almana...

Sen hamiş olduğun için fazlaca duygusalsın şu anda, sana öyle geliyor...

Yersiz kapris yapıp eşini sıkma boşuna..

Vitamin filan verdi mi doktorun? iştahın bu kadar açıldı?

Morelini bozma, bebişini düşün, kilo verilir....:70:

Sen yarın git git :66:

Hatta öğren toktoruna da deki, ben öğrendim bilem, sana ihtiyacım yokda rutin kontrole geldim dersin :9::9::9::27:

Kocene de süpriz yaparsın:69:

ay bekliyim cnm ben hamilelik testinde bile sabırla 7 gün beklemiştim:=)))))

cnm bak daha şimdiden 5 kilo:/ biraz çok yani yanlış anlama ama bencee ekmeğini azalt
diğer şeylere devamm
ben mesela deli gibi kahvaltı yaparım yarım ekmek yerim nerdeysee ama
öğlen meyve kuruyemiş atıştırıyorum ekmek yesemde çok yemem
akşamda yemekte 1 dilimden fazla yememeye çalışıyorum yoksa aynen bende çok yemek istiyorummm
üç buçuk ayı geçtik bile 1 kilo almışım oda göğüslerde eminim birazıda bebekte
yani kendi iyiliğin için çok kilo almamaya çalışş
bebeğin ihtiyacı olan şeyler sebzeler ;meyveler tabiyki karbonhidratlar ekmek makarna vs. amaa
çok aşırıya kaçmadan yee

Canım sen hamilesin eşin niye bozulsun ki senin kilo almana...

Sen hamiş olduğun için fazlaca duygusalsın şu anda, sana öyle geliyor...

Yersiz kapris yapıp eşini sıkma boşuna..

Vitamin filan verdi mi doktorun? iştahın bu kadar açıldı?

Morelini bozma, bebişini düşün, kilo verilir....:70:
doktor elevit vermişti canım onuda canım isterse kullanıyorum benim iştahımın artmasındaki en büyük etken sigarayı bırakmıs olmam hamile kaldıgımdan beri sigradan tiksindim ama tiryakiydim sanırım oda iştahımı acılmasına sebep oldu esim sehir dısındaydı 1 hafta yoktu ve gelince cok yoruldum deyip dolanıyor evde ne bir ilgi ne bir sefkat tık yok ya insan bir sorar ya hisetmeye basladınmı karıcım canım bisey istiyomu kac haftalık olduk simdi diye yok nerde tek sorudugu kac kilo oldun bumu sorulur bir hafta özlemin ardından özlenemssen bu sorulurmus demekki

doktor elevit vermişti canım onuda canım isterse kullanıyorum benim iştahımın artmasındaki en büyük etken sigarayı bırakmıs olmam hamile kaldıgımdan beri sigradan tiksindim ama tiryakiydim sanırım oda iştahımı acılmasına sebep oldu esim sehir dısındaydı 1 hafta yoktu ve gelince cok yoruldum deyip dolanıyor evde ne bir ilgi ne bir sefkat tık yok ya insan bir sorar ya hisetmeye basladınmı karıcım canım bisey istiyomu kac haftalık olduk simdi diye yok nerde tek sorudugu kac kilo oldun bumu sorulur bir hafta özlemin ardından özlenemssen bu sorulurmus demekki

Sigarayı bırakman bebiş için çok faydalı olmuş:emir_bebek:

Bundan dolayı bir agresiflikte olabilir, sakıncası yok ise, bunun dışında bir sorununuz var mı eşinle?

BAYANSEYMA arkadasım aslında o kadar doğru sölüyorsunki gercekler can sıkıcı olsada sölediklerinde cok haklısın sanırım ceki düzen vermem gerek böle giderse cok zor günler beni bekliyor olacak bu arada günlük kac saat uyuyursnuzu kızlar

Back