Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sabırlısın valla seyma ben catladım burda senınkını meraktan![]()
Biraz daha gaz verirsek yarın gidecek![]()
heheçok teşekkür ederim şeymacım..darısı senin de başına bi an önce öğrenmen dileğiyle
![]()
erkek annesi olcak arkadaslarim size bisey sormak istiyorum su gobekteki siyah cizgi var ya(linea nigra)sizde varmi batil inanc varya cok merak ediyorum gercekmi die
erkek annesi olcak arkadaslarim size bisey sormak istiyorum su gobekteki siyah cizgi var ya(linea nigra)sizde varmi batil inanc varya cok merak ediyorum gercekmi die
Canım öyle deme bebeğin alınır....![]()
Aminnnn.
Ne koyacaksınız ismini :)))
o bahsettiğiniz çizgi bendede var
annem bana hamileykende varmış
dikkatli bakın merak edenler keramosun profil avatarında görebilirsiniz o kahve dikey çizgiyi:)
kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün doktorumuza gittik. 2 li testin sonucunu öğrenmeye..çok şükür bir sorun yok. cinsiyetini de öğrenmek istiyorduk. doktor üstten görünmesi için daha erken ancak vajinal yolla bakarsak görebiliriz dedi. ve baktıkkkk...
sonuç : erkekkkkk :)tahminimiz tuttu. hem hissediyordum hemde rüyamda görmüştüm..Dr. burda bir pipi var dedi :) eşimle ben kocamaaan güldük :) ve hala gülüyoruz
Çok şükür..Allahım sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.(Tüm bebişlerimizin)
evet cogu erkek benımde erkek bızde 12 haftalıgız
knmhtp
Klavuza baktın mı? İşe yarar bişi var mı sende?
günaydın kızlar sizden bir fikir almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?bakıyorum bazı arkadaşların 12.-13.haftalarda cinsiyetini anlıyor doktorları benim doktorum 4.5 aylıktan sonra söylüyormuş.ben 15+3 günlüğüm 4.5 aya kadar bekleyemem ben özele doktora gidiyorum acaba bir kereliğine devlet hastanesine gitsem acaba orda söyler mi bana yoksa erken mıfikrinize ihtiyacım var bekliyorum arkadaşlar.
![]()