-----2010 KASIM hamişleri----

erkek annesi olcak arkadaslarim size bisey sormak istiyorum su gobekteki siyah cizgi var ya(linea nigra)sizde varmi batil inanc varya cok merak ediyorum gercekmi die

ne zaman cikiyo bilmiyorum bende cok hafif var daha ilkhaftalarda cikmisti ama cinsiyet belli deil acaba kiz annelerinde varmi

Aminnnn.

Ne koyacaksınız ismini :)))

ya ben isim secemiyorum...
isim koymak için bebekimi görmem gerekiyor...

ismin bebeke yakışması lasım.
3-5 tane isim beğenip bebekimi görünce karar vereceğim sanırım

ama babamız şıpsevdi
bi kısa olsun ali olsun diyor
bi burcu da aslan adı da aslan olsun diyor...

daha 6ay var bakalım :44:

o bahsettiğiniz çizgi bendede var

annem bana hamileykende varmış

dikkatli bakın merak edenler keramosun profil avatarında görebilirsiniz o kahve dikey çizgiyi:)

kızlar herkese iyi akşamlar..

bugün doktorumuza gittik. 2 li testin sonucunu öğrenmeye..çok şükür bir sorun yok. cinsiyetini de öğrenmek istiyorduk. doktor üstten görünmesi için daha erken ancak vajinal yolla bakarsak görebiliriz dedi. ve baktıkkkk...
sonuç : erkekkkkk :) :emir_bebek: tahminimiz tuttu. hem hissediyordum hemde rüyamda görmüştüm..Dr. burda bir pipi var dedi :) eşimle ben kocamaaan güldük :) ve hala gülüyoruz :60: Çok şükür..Allahım sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.(Tüm bebişlerimizin)

Erkekin hayırlı olsun canım....:nazar:

evet cogu erkek benımde erkek bızde 12 haftalıgız

Seninde erkekin hayırlı olsun....:nazar:
bende korkmaya başladım erkek diye şaka bi yana hayırlısı olsunda....eşimde diyor ki erkek derse sana doktor orda sakın ağlama bende kıza çok kaptırdım kendimi sanırım sağlıklı olsunda farketmez....

erkek annesi olcak arkadaslarim size bisey sormak istiyorum su gobekteki siyah cizgi var ya(linea nigra)sizde varmi batil inanc varya cok merak ediyorum gercekmi die

bende öyle bi çizgi yok acaba kız mı olacak....:52:

Son düzenleme:
herkese günaydın..
linea nigra her gebede olur cinsiyet farketmez..
birazda ten renginizle alakalı..
ama genelde 4. ayda falan belirginleşir..
ben de yok şuan:21:

günaydın kızlar sizden bir fikir almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?bakıyorum bazı arkadaşların 12.-13.haftalarda cinsiyetini anlıyor doktorları benim doktorum 4.5 aylıktan sonra söylüyormuş.ben 15+3 günlüğüm 4.5 aya kadar bekleyemem ben özele doktora gidiyorum acaba bir kereliğine devlet hastanesine gitsem acaba orda söyler mi bana yoksa erken mı:( fikrinize ihtiyacım var bekliyorum arkadaşlar.:59::59:

günaydın kızlar sizden bir fikir almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?bakıyorum bazı arkadaşların 12.-13.haftalarda cinsiyetini anlıyor doktorları benim doktorum 4.5 aylıktan sonra söylüyormuş.ben 15+3 günlüğüm 4.5 aya kadar bekleyemem ben özele doktora gidiyorum acaba bir kereliğine devlet hastanesine gitsem acaba orda söyler mi bana yoksa erken mı:( fikrinize ihtiyacım var bekliyorum arkadaşlar.:59::59:

15. hafta cinsisyetin söylenmesi için bence ii bir hafta ama... bazı doktor prensipleri de yok değil hani.

Back